Somnade i bion

Baby ligger och sover och här sitter jag och pillar på min dator som Lasse precis kom över med. Han har varit snäll och fixat hela skiten, så nu ska den banne mig gå! Jag ska inte ladda ner någonting eller fösöka installera något fjantigt skin. Media Center blev det, glad att jag inte fick Vista. Tycker inte om det. Nu ska jag låta baby sova, han fick ju knappast någon sovmorgon när vi skulle koppla in datorn, fixa och dona. Stackars. <3

Var ju som sagt på bio igår - 007. Jag hade glömt hur liten biografen var! Filmen var inge vidare, jag är inte Bond-typen. Snabba bilar, bomber och pangpang, brudar med perfekta kroppar som kan allt om vapen är inget som jag föredrar. Jag somnade efter 40 minuter (hur fasen jag nu kunde göra det?!)

Idag ska jag köpa present till pappa. Halloweenfest ikväll med Flisan och Lopez kanske!


Packat och klart!



Nu har jag packat. I min väska har jag följande:
  • 1 Klänning
  • 1 Sovtröja
  • 1 Linne
  • 1 par Mjukisar
  • 1 Sjal
  • 1 Rosa Plattång
  • 1 miljon trosor & strumpor
  • 2 par strumpbyxor

    Utanför väskan har jag necessär med smink, deo, borste, bodylotion, kameraväskan med kamera, objektiv, pustduk, laddare and so on.


Nu blir det ett fotbad, sen kryper jag ner i sängen med en varm kopp citronte. Det upp tidigt imorgon! Lilleman ringde mig nyss och berättade att vi ska gå på bio imorgonkväll (natt rättare sagt!) Vi ska tydligen se den nya Bond-filmen. Jag avskyr Bond! Men visst, en kul grej för dom. Pappa tyckte väl att det var en kul tanke eftersom att det är premiär och filmen börjar 0.07. Någon som förstår? Gulligt av han, bokat och allt. Blir väl förmodligen Kina innan. Det bästa av allt är att min pojkvän är med mig.

Älsklings aset nattade hos mig


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Igår fick jag äntligen träffa min raring, vi har ju inte träffats på år och dar! Okej, där överdrev jag en smula men så kändes det i alla fall. Vi låg och kollade på Jeff Dunham och bara hade det mysigt. Jeff Dunham är en sån person som jag kan skratta åt om och om igen, spelar ingen roll vad han har för dåliga skämt, jag skrattar ändå. Det är liksom han som man skrattar åt.

Bara slappdag än så länge. Jag funderar på om jag ska gå och packa så att man får det gjort och inte i sista minuten. Vi åker ju imorgon. Det enda som jag ser fram emot med att åka ner är att jag kommer få använda den där ursnygga klänningen. Jag är inte på något... "Ronneby-humör". Usch. Trist. Tur att baby är med, annars skulle jag ha avlidit.


Ms. Sundström


"Problemen jag har kanske alltid består,
men du får mig att le oavsett hur jag mår.
Glädjespridare är det namn som passar dig,
en människa med hjärta, som alltid offrar sig.
"


Rubrik saknas


Klar med allting nu.
Bara Malin som fattas!

Shoppa med Malin

Klockan är bara tio och jag har redan varit duktig, otroligt! Jag har bäddat rent i sängen, dammsugat mitt rum + köket och knäskurat golvet och listerna i mitt rum. Jag ska bara rensa garderoben sen är jag nöjd.


Idag ska jag träffa Malin, äntligen är hon hemma! Sist vi träffades var väl i somras? Herregud! Sjukt. But we stick together!


Min röst idag är kass. Den försvinner mer och mer för varje dag verkar det som. Jag har ont så in i! Förjävligt. Nej, nu ska jag hoppa i duschen & sminka mig.


Saknad

JAG SAKNAR MIN POJKVÄN!


Thea 1 år.


Du är den sötaste bebisen någonsin.
Thea Cim Ewelina Eriksson.
& idag fyller du 1 år.


Joe Jonas

Jag är en Disneynörd. Jag älskar allt som har med Dsiney att göra. Eller, inte allt. Men det mesta! Och nu har jag sett Disneyfilmen Camp Rock och jag har kärat ner mig i Joe Jonas från Jonas Brothers. Varje gång han säger något eller sjunger i filmen smälter 3000 gånger om och om igen. Menar, kolla på honom! Rösten! Jag tuppar av. 



Julklapp? Ja, tack!

Dagens vill ha: Gustav.

Dagens humör: Trött & ledsen
Dagens mående: Stor
Dagens borde: Städa rummet, plugga och boka flyg.
Dagens frisyr: Troll?
Dagens klädsel: John Bauer
Dagens planer: Städa, baka tårta och förhoppningsvis plugga
Dagens vill ha: Pengar, solbränna & Gustav.
Dagens längtan: Sista skoldagen.
Dagens fundering:
Hur jag ska ha håret på pappas fest & vart jag ska sova.
Dagens beroende: Skumbad, musik & Picture This
Dagens tråkigaste: Att dagen började med hysteriskt gråtande. 
Dagens tidning: Fototidningen
Dagens låt: Katy Perry - Ur so Gay


- I know it doesn't shows.

Fotostund med Bästa vännen

I morse när jag vaknade satte jag mig upp direkt och kände på mig att jag skulle spy närsomhelst. Rusade till toan men det hände inget. Såg att Lilleman och mamma höll på att packa en väska, förstod inte rikrigt varför sen kom jag på att Lilleman skulle åka till pappa idag.

Bästa vännen kom till mig efter att hon slutat skolan. Efter mycket prat och allt det där som flickor sysslar med så gick vi ut med kameran. Jag lyckades fånga en anka som precis öppnade munnen (näbben?) och sträckte ut tungan! Jag skrattar fortfarande om jag tittar på bilden.

Det blev tusen miljoner bilder på Lajnus! Superduper bra! Hon hade världens sötaste kjol på sig som passade med höstfärgerna. En annan sak som hon hade med sig var den lurviga mössan som ser ut som ett djur. Jag älskar den! Hursomhelst! Tokfina bilder på min tokfina bästa vän idag. Bilder kommer, jag orkar inte sitta och lägga upp dom nu. Just ja! Evelina trillade nog och slog i huvudet idag när dom hade idrott. När jag ska börja platta hennes hår kläcker hon ur sig: "Vet du Cim? Du säger att jag kan sjunga, men har du hört dig själv?" Jag kan sjunga i duschen.


- du är den bästa jag vet, Evelina Amanda Sundström.

IDAG

IDAG

* Jag började rita, bild kommer!
* Jag fick besök av min bästa vän idag igen, för övrigt så älskar jag när hon ringer och frågar ifall jag är hemma och om hon kan komma över.
* Jag har gjort en ny header.
* Jag har pluggat.
* Jag har tagit mig modet att berätta för S.


Du är min bästa vän


Det tråkiga är att dom sjunger: Grabben! Och att jag är din bäste vän.
Hursomhelst så menar jag det som att du är min bästa vän, Lajnus Sundström.

Ingen utbildning

Okej. Nu har jag bestämt mig. Jag hoppar av.


Obehagliga doktorer

Jag hatar att gå på läkarbesök. Obehadliga manliga doktorer som ber en att ta av sig på överkroppen och lägga sig på rygg på bristen så att dom kan stå där och tycka på magen. Det lustiga är att jag inte hade ont i magen, jag har feber, halsont och huvudvärk. Varför skulle han då trycka på magen?

Jag fick ta lite prover där borta. Tanten (kärringen, rättare sagt!) var hur otrevlig som helst! "Ta av dig skorna och ställ dig på vågen." Jag sa att jag helst inte ville veta min vikt men likt förbannat så säger hon det rakt ut! Kul. Roligt. Verkligen. Sen när hon skulle ta blodprov och sticka mig i armen så stack hon inte sådär lätt som alla andra brukar göra. Nej, den här saken sa till mig att hålla armen rak, då spänner man vilket leder till att det gör ont när hon senare skulle sticka in nålen. Hon stack inte in nålen, hon körde verkligen in den stenhårt i min lilla arm. Jag trodde jag skulle börja gråta, det gjorde så jäkla ont. Men det värsta var när hon skulle ta prover från halsen. Då tog hon en sån där lång topps ner halsen och grävde runt. Det gjorde ont samtidigt som jag inte fick någon luft. Jävla idiot. Hade hon mens eller? Nej, hon såg ut att vara för gammal för att kunna få mens.

It turned out to be nothing. Jag hade något slags sår i halsen och virus som man inte kan göra något åt. Bara äta alvedon och vänta tills det går över av sig själv.

Jag ville inte veta min vikt.

Läkarbesök

Två stora prov på fredag. Biblioteksuppgiften tills imorgon. Matte på lovet. Jag ska till doktorn klockan 14.00. Då ska jag vara där, så får väl gå om en timme. Jag vill inte ut i kylan. Usch. Jag skulle vilja lägga mig i ett varmt skumbad och kolla på en bra film. Inga beskymmer. (Hah! In your dreams, Cim!) Vattnet är avstängt, igen! Så det blir inget bad.

Hoppas jag är sjuk hela veckan. Jag orkar inte gå till skolan. Jag vill inte gå till skolan. Evelina är också sjuk idag förresten. Kan det vara lilla Pim som smittat henne igår tro? På tal om ingenting; jag saknar Gustav.

Why you're best friends


You're not best friends because you sit together at lunch or talk on the phone, or have matching flipsflops or can recite others wardrobe. You're best friends because when she smiles, a grin forces itself across your face no matter how mad you are, when she cries you instantly feel her pain and want to cry with her, when you look her in the eyes you know theres no one you could never trust more regardless or how many broken hearts you've had. That's what it means to be best friends.

Min feber ger sig inte


Min bästa Evelina hälsade på mig idag. (har blivit sjuk igen, febern ger sig inte) Det är lika roligt varje gång, även fast vi inte gjorde så mycket. Jag försökte fixa min stationära medans Lajnus låg i sängen och tittade på Desperate Housewives. Hon somnade ett tag och vet ni? Hon snarkar. Hihi!

Evelina & Tim på Wayne's

Hm, okej. Vad har jag gjort idag? Jag struntade totalt i provet, kom senare till skolan. Jag gick egentligen bara dit för att prata med min ena mentor om hur jag ska göra. Men självklart så var inte hon där. Det var fotolektion resten av dagen. Mycket tråkigt idag, jag var inte alls intresserad. Det blir väl vad man gör det till?


Efter skolan träffade jag min fantastiska Evelina Amanda Sundström och Mr. Andersson (mer känd som Tim). Vi gick och till Wayne's of course och tog en fika. Jag blev som vanligt bjuden av Lajnus - dåligt, uselt samvete - på en varm choklad. Jag kan inte äta annat än flytande, min hals är helt förstörd. Vi blev sittandes där och snackade skit och skojade. Småprat om gamla minnen från Näshulta-tiden. Mys!




Tim åkte hem och jag & Lajnus knallade bort till Make Up Store (Ps. jag önskar mig presentkort därifrån i julklapp!)  Efteråt letade vi upp min cykel och gick hem till mitt. *skratt, fniss* precis som vanligt. Lajnus åkte hem nyss och nu sitter jag här med mitt te och ska plugga.



No one wants forever.

It Media

Redigerare, författare, researcher, pressekreterare, informatör, pressfotograf, copywriter, art director, kolumnist, korrespondent, redaktör, frilansjournalist, bildchef/bildredaktör, bildingenjör...

Det var inte mycket man kunde bli med den linjen jag går, visserligen är det inte allt. Men ändå... Det enda som låter proffsigt är väl art director & hur proffsigt är det egentligen? Fel val kanske?

P L U G G


Det fastnar verkligen inte! Plus 7a4 sidor tills imorgon, P&F och svenska.
FUNNY! Åt helvete. Jag vill verkligen bara hoppa av allting.

Lily Allen


Är hon söt eller vad? Och hennes klänning, jag bara tokälskar den!

Bortkastad talang?

Jag vaknade jätte tidigt och kunde verkligen inte somna om. Så irri! Tänkte då att jag skulle gå ut och fotografera eftersom att solen sken. Mitt huvud ville men inte min kropp. Bestämde mig för att göra mitt te, sätta mig i köket & plugga och gå igenom alla skolgrejer. Jävla piss skola och allt därtill.

Nu har jag i alla fall pluggat ett bra tag, funderar på att ta en break. Fick lust att ta fram mina akvarellfärger och måla något. Eller rita. Jag ska nog göra det. Ta fram alla mina pennor, dom konstiga suddgrejerna som jag visste allt om när jag gick på Skogstorp (allt tack vare Tomas & Annelie). Jag skäms nästan över att jag har glömt bort vad allting heter.



"Kunskaper är inte medfött - det är något man skaffar"
- Johan Locke

Turkos klänning

Det var Evelina för hela slanten idag! Visserligen somnade jag en stund och vaknade perfekt en timme innan jag skulle möta min bästavän på stan. Vi gjorde som vi brukar; Wayne's Coffee direkt. Där blev vi sittandes en stund, tills vi bestämde oss för att gå till Gina och kolla efter en klänning till mig. Jag kom ut ifrån Gina utan klänning, medans Evelina hade en ursnygg lurvig mössa i sin kasse. Lite Blondinbella-stuk över den. Hursomhelst så passade den perfekt på Lajnus blonda huvud.


Vi gick vidare och hamnade på H&M. Där letade vi ett tag men hittade ingen klänning, inte på egen hand. Lajnus var modig och frågade om tips på någon snygg festklänning. Givetvis hade dom det! En turkos i sidenaktigt material. Den satt perfekt och var supersnygg!


Tillslut satt vi i mitt rum, trötta och lagom halvt döda. Evelina satt och kollade på bilder. Hon fastnade för en som hon senare börja gråta över. "Du betyder så mycket för mig!" Det slutade med att vi stod och kramades samtidigt som Evelina grät över mina små axlar.


Hörru, vännen. Det händer inte igen! Se på mig nu, mycket har förändrats sen dess. Lilla Evelina, du behöver inte vara orolig. Jag har ju dig & av dig mår jag bra. När jag är med dig tänker jag inte alls på det. Du är min bästa vän, min ängel, mitt solsken. Du är mitt Happy Pill!


Jag borde inte ha gått ut idag, känner jag nu. Kroppen är öm och stel. Halsen dör och febern stiger. Det är kallt så in i! Imorgon blir det en pluggdag i sängen med massor av grönt te.


Jag kommer dö!

Det känns som att jag ska dö. Det känns bokstavligen som att jag ska falla ihop vilken minut som helst. Det var hemskt när jag skulle sova i natt; Jag frös så att det gjorde ont samtidigt som jag kände hur kokhet jag var. Svälja kan jag inte göra, har spottat i en kopp hela natten. Halsfluss på g? Skulle tro det.

Ska ringa min lilla mormor och säga förlåt för att jag inte har hört av mig och att jag inte har tid att natta hos henne den här veckan. Lilla mormor.

Nej, nu ska jag först ta ett varmt bad, efter att Markus och Thea är klara inne i badrummet. Ja, uppe med tuppen är dom. Lilla Tisen har ju börjat på dagis nu. Hon börjar bli stor, blir ett år den 26. Kalasit!

F E B E R 38.2

Jag tog nyss tempen och jag har 38.2. Ömt. Smärta. Riktig sjukpain. Jag måste krya på mig tills imorgon, så att jag orkar gå på stan med Lajnus. Jag måste på stan i vilket fall, för pappa fyller 40 snart och jag måste hitta något att ha på mig på festen. Man vill ju inte komma dit och se ut som en lodis. Evelina, Evelina, Evelina!



In a dream, you appear. For a while, you were here.
So I keep sleeping, just to keep you with me.

Vem orkar i 4 år?

Jag ligger i sängen och gör ingenting, jag borde gå upp och plugga. Man borde så jävla mycket.
Jag borde sluta bry mig så att jag kan koncentrera mig på plugganet och klara skolhelvetet. Men som vanligt så är man liten, klen, svag och allt det där. "Fel inställning!" säger alltid min mamma när jag kritiserar mig själv & säger att jag inte orkar mer. "Fel inställning!" Vad sjutton ska man ha för inställning om man riktigt har kämpat för att orka i 3-4 år?  Menar, kan man ha en annan inställning efter så lång tid?

Hur länge ska man orka egentligen?

Det finns många Evelina, men bara en Lajnus

Min mobil ringde tidigare idag, dock hann jag inte svara. Såg att det var älsklings Lajnus så jag ringde upp direkt.

- Hej, vad gör du?
- Jag, eh, kollar på Greveholm.
- Okej, bara så du vet så kommer jag till dig nu.
- Jasså?
- Ja, för du mår inge bra.
- Okej, men...
- Jag gör det vare sig du vill eller inte!

Är hon sann, eller? Människan är otrolig, henne får man inte nog av. Nåväl, Evelina var lika snygg som vanligt. Vi blev sittandes i min säng och pratade, länge. Helt plötsligt står min baby i köket. Vad gjorde han här? "Jag sa ju att jag skulle komma idag!" Därefter blev det bara skratt. Ni är mina favoriter. Gustav, Evelina & Felicia. Dom skulle vara dom där tre glasskulorna i olika smaker; Lakrits, choklad & blåbär. Kulglass.

Skolfoto

Man ser inte så bra, men här är dom i alla fall!
Säg till om det är någon bild som ni vill att jag ska ta bort.

Älvan.

fr. vänster högst upp; Mange, Hampus, Malin, Susanna, Leis, Maria, Jessica, Michis, Patrik & Hugo.

fr. vänster mittenraden; Micke (som för övrigt ser jätte lycklig ut), Ellinor, Moa, Emelie, Lydia, Anna, Tildus, Becka, Emelie, Emil & Alex.

fr. vänster längst fram; Tobias, Angelica, Sännie, jag, Jeniffer, Carro, Nadja & Alexander.


Caroline & Nadja, som blev bäst, enligt mig.


Sanna & jag, som förra året.


& Lilla Tildus, som ser jätte oskyldig ut med sina puppy eyes. 

Gamla vänner, nya vänner?

Man glider lätt ifrån varandra. Spelar ingen roll om man vill det eller inte,
man gör det ändå. Trots att man sagt: ALDRIG IGEN, WE STICK TOGETHER.

Lasse glömde texten



Haha! Lajnus, kommer du ihåg när Lasse glömde texten i Tvivel? Man hör dig säga: Ojdå!

S J U K L i N G

Jag vill ut och få lite frisk luft. Inget som kommer hända, kan jag säga. Jag sitter i tvrummet med samma kläder som jag hade igår och fryser fortfarande lika mycket. Lägga sig i ett varmt bad kanske? Eller en varm kopp te. Donno.



Gustav Sandberg. ♥

It's a G&C-thing!


En sån typisk grej som bara Gustav&Cim skulle säga.

Kalle: Jag har bestämt att vi ska vara "coolare" än vad vi är.
Hobbe: Är inte vi coola?
Kalle: Visst, men vi är inte så coola som vi skulle kunna vara. 

*paus*

Kalle:Coola personer bär glasögon.

*ger Hobbe ett par kolsvarta glasögon & går in i saker*

Hobbe: Är det coolt att stöta emot saker?
Kalle: Man ska inte röra sig, man ska bara stå och hänga.

Jag är så klantig!

Men kul att mitt tangentbord har gått sönder! Min lillebror har sagt att man kan ta bort tangenterna om man t.ex. ska dammsuga bort dammet och allt som samlas där. Det tänkte jag göra också. Men när jag börjar pilla på mellanslagstangenten så märker jag att den sitter väldigt hårt, så jag börjar ta i. Den lossnar och jag hör hur något går av. Dom där små sakerna som håller fast själva tangenten är nu jätte av och Nya Johan kommer få så mycket damp på mig när jag kommer tillbaka till skolan och visar trasslet. Jag undrar om det ens går att laga! Det ser inte så ut.

H U V U D V Ä R K

Jag orkar inte plugga, jag fryser som en stucken gris (som man säger i Ronneby). Jag sitter här mer halsduken och grönt te, två par raggsockor, en tjocktröja och tjocka mjukisbrallor på det. Trots det så fryser jag. Och mitt huvud, mitt stackars huvud. I'm gonna die, I'm tellin' you. I'm gonna die!

Det är snart höstlov, bara två prov kvar sen är allt frid och fröjd! Ja, om man bortser från det hemska APU-letandet och de lömska människorna. Jag försöker se framåt; snart är det för sjutton jullov! Ingen skola, ingen stress. Bara lugn och ro med... glöggen! Glöggkvällen får vi inte glömma, människor. Vi ska ha en i skolan, Sannas och min idé. Trist att vi inte heter Tomten längre, det hade varit skoj att sitta med namnet Tomten och ha glöggkväll i skolan. Nu ska jag ta ännu en alvedon och sedan plugga inför imorgon.

Nya smådetaljer


Det är lite nytt här och där i bloggen, inget märkvärdigt. Jag jobbar fortfarande på det, om det ser konstigt ut alltså!

Vännen


Var är du?

Min bästa vän.


Kortspel med nakna pojkar.

HSM, avstängt vatten & silvertejpad toalett

Gissa vad jag gjorde igår.

Jag såg High School Musical The Ice Tour med familjen Sandberg (blev bjuden på allt, lite dåligt samvete över't). Det var riktigt kul och dom var sjukt grymma på isen! Dock trillade han som spelade Troy på rumpan, det såg ut att göra ont. Pain in the ass, bokstavligen! Hon som spelade Sharpay var helt klart bäst på isen. Jag älskar hennes karaktär, det är ju Sharpay som gör hela High School Musical!

När jag kom hem igår så berättade Lilleman att HSB fortfarande hade vattnet avstängt. Det kom två snubbar och på morgonen innan jag skulle gå till skolan igår och berättade att dom skulle stänga av vattnet men att det skulle vara tillbaka efter klockan 17.00. Bullshit, som vanligt! Roligt att man inte kan duscha, borsta tänderna, gå på toa - vilket jag verkligen behöver just nu - diska eller nånting! Dom har tejpat över alla kranar, diskbänken, handfatet t o m toastolen med silvertejp. Vattnet kommer tillbaka ikväll. Ikväll.

There's no way that I'm going to school like this.


Even when I can't be there for you


Even when I'm not giving enough but I'm taking too much
You're still there for me

Even when I've got nothing at all and I'm ready to fall
You're still there for me
There for me

Even when I can't be there for you
You're always there
For me

Nytt objektiv...

...som vi älskar!




Sigma AF70-300/4-5,6 DG NIKON

SIGMA VÄNTAR PÅ MIG!


MITT SIGMA OBJEKTIV HAR KOMMIT! Jag beställde det igår, och det kom idag. Helt otorligt! Det knäppa är bara att "mitt" Tamron också har kommit, vilket är skumt eftersom att jag avbeställde det. Jag ska i alla fall knalla bort till Ica Supermarket när jag kommer hem och hämta ut mitt paket. Sen ska jag banne mig plocka fram stativet och allting där hemma och fotografera som bara den!

Slutar blogga

Nej, jag orkar inte blogga. Det är tråkigt & det finns ingenting att blogga om. Slutar ett tag.

We miss MiniMe.

Vuxenlivet

Livet suger idag. Jag vaknade på helt fel sida, har varit arg och tjurig hela dagen. Nu har jag lite dåligt samvete över det hela med tanke på att Gustav var underbar och kom hit igår, vi skulle ha det mysigt och kul men jag var bara sur och satt fast i min egen värld hela kvällen. Samma känsla nu.




Men allting känns så nere. Jag ser negativt på allt. Det är precis som att jag pushar mig själv och intalar mig själv hur dålig jag är på det mesta; matte, söka/få jobb, fixa skolan, hitta en APU-plats, ta tag i träningen igen osv. Men jag orkar inget, jag orkar inte bry mig & jag orkar inte bli vuxen. Åt helvete med att bli vuxen, fixa jobb, betala egna räkningar och allt som hör till! Jag är inte redo.


Kärlek


32 månader.
Vet du, baby?
Det är coolt.

HJÄÄLP!!



VILKEN ÄR BÄST?!

Sigma

eller

Tamron

"Mat".

Min absoluta favorit bland människorna sov hos mig igår. Och ja.., vad säger man? Det var lika skrattigt, megamysigt, irriterande och härligt precis som vanligt. Dock blev jag sjukt irriterad på både Gustav och Lilleman när vi skulle fixa mat. Jag frågade Gustav vad han var sugen på. "Mat", sa han. Hopp! Gick och frågade Lilleman samma sak. "Mat", svarade han. Vad är det med killar och deras trista svar? Man frågar vad dom vill käka. "Mat". Ja, men vad för mat, puckon? Åh.


Köpte urgulliga trosor på Cubus igår.