Big Brother

- Har du druckit vatten?
- Jag är inte full!
- Näh...


Skrattade så att läppen sprack.

Nerve Damage


Kära kompisar, skicka era förbaskade nummer!

Hm. Det här suger. Jag skulle uppdatera telefonens mjukvara. Jag trodde att jag hade lyckats säkerhetskopiera alla kontakter, men det hade jag icke. Nu är telefonen helt tom och det enda nummer jag kan är mitt eget. Bra där! Är det nu som jag tvingas aktivera mitt Facebook-konto?

Hejja träning, hejja nyttigt!

Oj, oj. När allt blir bra och när jag har börjat piggna till ska jag ta tag i träningen och maten igen.
Jag vill komma i dem där jeansen som ligger i garderoben och kunna använda den där toppen utan att behöva gå omkring och bekymra mig över om magen plutar ut eller inte. Hejja, hejja!

Att bjuda på middag

Igår var jag en fin flickvän. Jag bjöd min andra halva på middag. Fläskfilé som jag kokade, hasselbackspotatis, nästintill finhackad sallad, vitlökssmör och bearnaisesås. Tända ljus och mys. Oj, vilken bra flickvän jag var igår! Och inte nog med det - maten gick att äta! Det var jättegott, snacka om att lyckas på första försöket. Jag kanske har en dold matlagningstalang trots allt?

My monster and Me

Mitt lilla monster.

MiniFotograf

Tisen tar efter sin storasyster.

The bird is the word

Håller på att gå igenom några bild-mappar. Hittade den här lilla sötnosen från vintern 2009. Har för mig att jag satt i köket hos mormor och tittade runt med teleobjektivet, då jag plötsligt fick syn på'n.

Teddy Bears


5 februari 2011 - H & J


5 februari 2011 - Helena


Ain't no reason

Det känns som att det var evigheter sen jag satt vid datorn. Jag tänkte att det var dags att visa lite bröllopsbilder, så nu sitter jag och väljer ut ett gäng som jag slänger upp om ett tag.

Jani & Helena 5/2-11

Sitter just nu och retuscherar bilder från bröllopet i lördags. Det var ett vackert och riktigt underhållande bröllop. Tack för att jag fick vara med och föreviga Er dag.

Five Years

"Love is waking up to find the subject of your dreams has been sleeping next to you all along."

Jag älskar dig, så otroligt mycket.
06.02.05

"Ah, de e ju fantastiskt!"

Imorgon fotograferar jag mitt andra bröllop. God natt!