Nadja 290311


& så blev även jag med iPhone.

I fortsättningen ska jag lyssna på min kära pojkvän när det gäller mobiltelefoner. När jag för ett år sedan skulle köpa en ny mobil valde jag mellan en iPhone och en Sony Ericsson Satio. Självklart föll jag för kameran och valde Satio'n, något som jag senare ångrade. Så idag gick jag till stan och kom hem med en iPhone 4. Min egna lilla bebis. ♥

Nelly

Har fotograferat lilla Nelly idag. Kan ni tänka er att flickan bara går i femman? Och kolla dem ögonen, vilken underbar färg! Knallblåa.

Bäst musik just nu

Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone.
It you ever find yourself lost in the dark and you can't see...
Why is everybody so obsessed? Money can't buy us happiness.

Äppelkaka & Vaniljsås

Igår bakade mitt lilla monster en mumsig äppelkaka som snabbt försvann.
Nu ska vi ut på en promenad i solen.

60 par lösögonfransar

Häromdan fick jag hem ett paket. I det paketet fanns 60 par lösögonfransar. Allt som allt gick det hela på 109 kronor. Jag hittade dem faktiskt på eBay! Trodde att det skulle vara kass kvalité, men nope. Prima fina fransar! Har för mig att det tog ca 2 veckor att få hem dem. Värt väntan!

Ny skärm, blö.

Min datorskärm gick ju sönder häromdan. Så jag beställde en ny, något billigt skit. Den är inte alls retuscheringsvänlig. Det känns som att man sitter vid den gamla laptopen som man fick från skolan. Jag gillar den inte alls. Den får stå på skrivbordet i någon månad tills att jag har råd med en ny(are), bättre, dyrare. Usch! Varför skulle skärmen gå sönder just nu?
Hoppas att bilderna ser någorlunda okej ut på era skärmar. Är dem för skarpa?
Det syns inte på min skärm, trots retuschering! Är färgerna helt åt skogen?

Solens strålar & min datorskärm

Igår var ingen bra dag. Den här dagen började bra. Vaknade av en brännande känsla i ansiktet. Åh, sol! Denna underbara sol! Har varit ute större delen av dagen, promenerat lite överallt. Nu till det dåliga: när jag kom hem och skulle starta datorn så fungerade inte skärmen! Perfekt. Helt jäkla underbart. För jag har ju råd att köpa en ny datorskärm, ja! Nej. Så nu har jag kopplat in allt i tvn. Det är verkligen inte skönt för ögat!
Imorgon händer det spännande grejer! God natt.

Studentfotografering 2011


Earcuff, 49:-

Har äntligen fått tag på en (?) earcuff som inte kostar skjortan!
Glitter, 49:-

Har också hittat ett par otroligt fula solglasögon. Jag tokälskar dem!

ginatricot, 79:-

Nu ska jag bädda ner mig, har lyckats bli sjuk igen. Kände mig pigg och kry igår men det var väl bara lurendrejeri från kroppens sida. Skulle egentligen ha varit på tjejkväll just nu. Fan, säger jag bara. Hade verkligen sett fram emot det. Träffa ny-gammalt folk, dricka lite vin, prata skit. Helvete.

Gilla/Ogilla

Bluebox.se 150:-
Humor!

Guld är inte det enda här som glimmar

Kvällen blev la inte riktigt som jag hade velat att den skulle bli. Så nu sitter jag ännu en fredagskväll ensam hemma. Retuscherar bilder och lyssnar på min Gud; Lars Winnerbäck. Snart ska jag ta en kvällspromenad.

I am temperamental and I have imperfections


Lilla Benjamin II