Give me some time

Hemma, trött & död. Igår hittade jag min blivande balklänning + att jag bokade en tid för en håruppsättning till den 29 maj. Imorgon ska jag betala balen, sen är det lov. Efter det blir jag förmodligen borta en vecka, sen är det studentkryssning. Veckan efter fyller baby 18 år och vi har biljetter till Magnus Betnér. Veckan efter det är sista veckan i april sen är vi helt plötsligt inne i maj månad. Jag hinner inte med livet!


I give up on Me






Texture


© Cim Vuorinen


Fredagen

Huu! Träningsvärken idag är inte att leka med! Tränade igår, det blev ett puls/medel-pass. Vill man vara fin får man lida pin. Och på måndag blir det Arfodans med Nadja. Haha, hur ska det se ut?! Innan träningen igår shoppade jag världens fynd. 6 plagg som sammanlagt gick på 348:- inne på BikBok! Efter träningen träffade jag Fred och Jonny, sen skjutsade Fred hem mig till Gustav.

Nu ska jag göra mig iordning för en sväng på stan, ska prova balklänningar och boka en tid för en håruppsättning. Haha, bloggen blir bara tråkigare och tråkigare för var dag...

If this is giving up...

...then I'm giving up.

Kom tidigt till skolan eftersom att jag sov hos Gustav i natt igen. Mentor Micke blev förvånad när han såg att det var jag som satt i grupprummet. Nu ska vi ha Samhällskunskap i 3 timmar, ska skriva en uppsats om EU. Jag är helt okoncentrerad, har annat i huvudet och kan inte släppa tankarna. Visste nästan att det skulle bli en sådan dag idag där jag är ofokuserad på skolan. Bokade därför en tid med Sara nästa vecka för att få klart den här uppgiften. Lika bra det. Jag tänker fan inte sumpa skolan pga annat.

Not fair

Life isn't fair.

Monsters Inc.


Fotade mitt monster innan jag började göra mig iordning för skolan. Ska föra över bilderna till den bärbara för att sitta och retuschera lite när lektionen blir allt för tråkig. Den här bilden fixade jag lite snabbt och den är inte alls bra ser jag nu. Får fixa till bakgrunden lite mer senare!

Träning + aggressioner = ♥

SVAR till "evelina": Tack så jättejätte mycket! Blir oerhört glad och känner att jag kan sträcka på mig :)

Nyss hemkommen, har sovit hos baby två nätter i rad nu. *klappar mig själv på axeln* Får se om jag sover där i natt också. Lite träning blev det igår också! Ett vanligt medelpass på Friskis, och huu vad kul det var! Ska fortsätta med medelpass. Mot slutet var jag helt utmattad, kämpade verkligen med de sista armhävningarna. Det var nästan så att jag började gråta. Det känns idag, ont i hela kroppen. Imorgon är det spinning som gäller, ska testa Spin Ung. Kan tänka mig att det är lite bättre musik till skillnad från de andra passen. Känner att det är träning på allvar som gäller nu. Behöver det, få ut lite aggressioner och andra känslor. Och som Emilia säger: "Man blir ju så mycket piggare också!".

Jag börjar inte förrens 12:20, ska försöka få klart all mediekommunikation tills dess så att jag och Sanna kan fota lite. Det vore kul, var längesen så det är något jag verkligen ser fram emot!

Nej, nu skriker mitt te & mediekommunikationen. Hej!

Bad day


"Jättebra jobbat, Cim."

JAG HAR VG I RELIGION! Har suttit på den förbaskade uppgiften i över 1½ termin, total ignorerat den och idag började jag äntligen och fick klart den. Han sa att jag låg på VG-nivå, det berodde helt och hållet på den här sista uppgiften. Och tror ni inte jag fixade skiten?! Har också fått klart lite Samhällskunskap + 1 Historiearbete.

Idag är jag bäst igen. Och 18:15 ska jag och Nadine köra spinning. Idag är jag ruskigt bra.

Ledig, ledig, ledig

 Mange Schmidt - Ledig
Tokälskar låten, beskriver verkligen livet just nu.
Den här kommer gå om och om igen ända fram tills studenten.

Ryser från topp till tå

Det här är vad jag kallar ett mästerverk!


Ny mobil + halsfluss

Aj, aj, aj. Tror ni inte att jag har fått halsfluss? Kan det vara pga fotosessionen med Nadja? När jag får igenom snön och gick med blöta kläder i några timmar? Det gör så förbaskat ont, jag går omkring här hemma med ett glas som jag spottar i för att jag inte kan svälja.

Min mobil kom ju igår, och jag är förälskad. Vi är som gjorda för varann. Tar dock lite tid att lära sig, men äsch! Det får ta den tid det tar. Nytt nummer har jag också! Nu vet alla det :)

Mattesnillet!


Illaluktande apa

Sitter i skolan nu och luktar svett. Deon är slut, får väl springa ner och köpa en på rasten. Usch! Innan jag började sprang jag inom Friskis & Svettis för att lösa in mitt presentkort som jag fick i julklapp. 850:- + 100:- i medlemsavgift. Nu ska fläsket bort!

På tal om ingenting - min nya mobil har kommit! Vill springa hem och hämta ut den nu!

Nadja #Bildbomb

& fler är påväg.










Nadja #2

Snart kommer en bildbomb från dagen fotosession. En riktig jäkla bildbomb. Kära vänner, hata mig inte för detta.


Desperat Hemmafru

Idag blev det äntligen av! Jag pratar givetvis om en fotosession med Nadjagumman. Jag älskar att plåta henne, hon är så säker som modell (& att hon är ursnygg är inte helt fel heller!). Vi var ute i snön och frös mer eller mindre ihjäl. Visst, solen skiner men det var verkligen inte varmt! Både jag och Nadja lyckades fara igenom snön så att man hade det enda upp till låren. Mysigt! 

Här är den första jag väljer att visa upp. Hon skulle platsa i Desperate Housewives!

 


Min nya nalle


"Tack för din beställning"

Nu byter vi ut den gamla stenen mot en diamant.


12 juni, here I come!

Studentkläderna, mössan & champagneglaset kom för någon vecka sen. Blev man ivrig eller vad?! & studentklänningen är beställd. Då är det bara skor, accessoarer och en klänning till studentkvällen som är kvar. 12 juni, here I come!





© Cim Vuorinen


100-Dagars


Du gör mig glader

Man kan inte annat än att må bra när man är med dig, vännen min. I Love You


Nya Shoes

H&M 99:-


Haha, jag gillar färgerna.

Studerande Pimpelomp

Idag är jag sjuk, feber och magont. När jag sov över hos Tildus fick jag världens kramp och det var nära att jag började gråta. Längesen jag hade så ont! Och likadant var det i förrgår och idag. Så jag har varit hemma, pluggat som ett djur. Är nästan klar med mediekommunikationen, känner mig stolt över det. Snart kommer baby, får se om jag väljer att umgås med honom eller om jag fortsätter att plugga.


Svar till Anonym: Nämen, oj! Blev förvånad över den här kommentaren. Tänk att det finns folk som undrar hur jag gör när jag fotograferar? Jag som brukar gå omkring och undra hur andra gör när dem fotar. Skitkul med en sådan här kommentar! Jag ska försöka få ihop ett svarsinlägg till dig, A.

Studentklänning


Change


Here we go again

Inspirationskälla: Lina Flodins

Isblå ögon

Evelina och Maja hjälpte mig idag med ett skolarbete. Evelina fick leka fotograf med min D40 och Maja modell, så fotade jag BTS-bilder som är till fotouppgiften. Tänkte att man skulle ha ett resultat av de bilderna som vi låtsades att Evelina tog, så jag tog några resultatbilder på Maja. Och Jesus, när jag såg hur blåa ögon hon har kunde jag inte sluta fotografera! Så det blev många fina bilder på Maja.


Nya självporträtt!



Foto: Jag


Cim Vuorinen, 18, Plugghäst

Idag är det är en jäkla pluggdag. Jag ska göra klart

* Samhällsuppgifterna "Samhällsfrågor & Påverkan", diskussionsfrågorna till filmen Exit & "Lag och Moral"
* Religionsuppgiften "Examination"


Hade tänkt hinna med lite mediekommunikation också. Jag måste få klart allt, igår.

100dagarsfiaskot

Studentfest nummer tre vart ju lyckad. Eller inte! Jesus, vilken misslyckad kväll. Förfesten hos mig var galet underbar, vi var inte så många och det vart en härlig stämning. Det knäpptes kort, det halkades på mitt snorhala golv, det skrattades så att tårarna sprutade. Jag lyckades halka två gånger på samma ställe. Andra gången var jag uppe i luften och landade mjukt och skönt på svanskotan. Någon av dessa gånger lyckades jag fara in i skrivbordet med knät före vilket resulterade i en fin blå/lila färg.

Vid 21.30 var vi påväg ner mot stan och Harry's. Vi var avslappnade och lyckliga. I kön stod man beredd med legitimation och biljetten. Till vilken nytta? Jag kom inte in! Jag fick inte komma in på Harry's och fira 100dagarsfesten med de andra studenterna. "Gå och drick vatten och ät något, kom tillbaka efter det." I helskotta heller, det var bara att vända på klacken och åka hem. Jag hörde från vännerna att det hade varit en galen kväll. Jag kände mig verkligen nere som pga äcklig alkohol inte fick ta del av detta evenemang. Men men, som man bäddar får man ligga.


"Kan du gå hitåt?" *vingeliving* Bra jobbat Pim, bra jobbat!


Studentfest Nr3



Ikväll är det studentfest nummer 3 som gäller. Det kommer lite folk till mig vid 19, det har blivit lite av en tradition att vi sitter hemma hos mig innan vi går ut. Jag tycker det är mysigt. Innan skolan började för min del hängde Tilda med mig in på Lindex där jag köpte två toppar som jag kan välja mellan ikväll. Älskar dem! Jag hade redan bestämt mig för den ena men så hittade Tilda en annan som jag också föll för. Den fick naturligtvis hänga med mig hem, den med. Nu ska börja göra mig iordning.

På tal om ingenting - tack Tilda

A curiosity

I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone.