Skolavslutning 30 Maj

Heter det skolavslutning? Nåväl, vi har skolavslutning den 30 maj. UNDERBART!

♣ Webbdesign - Hemsida
♣ Programhantering - Excel-prov
♣ Mediekunskapsprov (?)
♣ Mediekunskap - television
♣ Mediekunskap - filmanalys
Medieproduktion - Ute & Inne Lista
Medieproduktion - Till tidningen
♣ Svenska - Sagor och myter
♣ Idrott - Prov
♣ Idrott - Hälsodagbok
♣ Engelska - You're a part of a history
♣ Engelska - Nationella Skriv
Engelska - Nationella Läs och Hör
♣ Engelska - Nationella Muntlig
Matte - Inlämning
♣ Matte - Nationella del 1
♣ Matte - Nationella del 2


Grattis på födelsedagen, älskling.

image59


Det var en lång dag igår. Jag var ute hela dagen. Jag var ute vid 11 och gick och solade. Sen fick jag kuta hem för Malin skulle komma till klockan 12. Vi gick ut och köpte glass, eftersom att det var så fint väder! Senare gick vi hem för att hämta min stora lillebror. Han behövde också lite frisk luft och färg på kinderna. Vi knallade ner till stan, och väntade på Malins buss. Vid busshållplatsen satt Tilda och solade, så vi slog oss ner brevid henne. När bussen gått gick jag och Lilleman och försökte få ner något i våra magar. På vägen hem kommer Alleman på idén om att cykla ut till Örsta. Vi skyndade hem, skaffade vatten och fixade till cyklarna på macken, sen bar det iväg. Vi bestämde oss för att cykla förbi Gustav. Jag trodde aldrig att vi skulle komma fram. Det var varmt, soligt, uppförsbacke och gropar i vägen. När vi väl kom fram trodde jag att mina ben skulle rulla ihop sig som spagetti, benen och armarna skakade. En liten del av Gustavs släkt & bröderna Ellfolk var där och firade honom med tårta och allt, eftersom att han fyller idag, men tyvärr är det ju måndag. Pojkarna och lilla Anna var ute och spelade badminton och kastade vatten på varann, under tiden satt jag inne och myste med dem andra. Jag är riktigt avundsjuk på Gustavs farfars solbränna! Vi var där i ca 3 timmar, och när vi väl skulle hem igen så orkade vi inte cykla. Så Mac körde oss, och det är jag väldigt tacksam över! Jag tror inte att jag skulle orkat cykla hem. Jag hade det trevligt igår. Det är inte så konstigt med tanke på hur snälla alla dem är! Idag ska jag hem till Gustav igen och mysa. Fira, gratta och pussa. Grattis, älskling. ♥

MVG

Just ja! Det glömde jag bort! Jag fick MVG på mitt datakunskapsprov! Det hade jag aldrig trott, jag var fast besluten på att det skulle bli ett G. DUKTIGT PIMPIM!

Vanligt sex, oralsex, analsex, onani, porr, kondomer och könsjukdomar.

Dagen har handlat om sex. Vanligt sex, oralsex, analsex, onani, porr, kondomer och könsjukdomar. Allt från ordet sex till frågan "Har du smakat på din egen sperma?" Olle från tvprogrammet "Fråga Olle" var på besök och hade en föreläsning som var nog den roligaste föreläsningen jag varit på. Det är en väldigt sexig skola vi går på, eller hur?

Vi har hälsovecka i skolan. Dagen började med frukost i skolan, sen skulle vi komma på frågor till Olle. Vi tyckte att våra var väldans bra, men dom dök aldrig upp. Micke kände väl inte för att använda dom. Lite senare fick alla knalla bort till St:Eskil, eftersom att John Bauer inte har någon egen aula. Där höll föreläsningen hus. Olle kom in på en rolig grej - smakar killar på sin egen sperma? Då var det någon som frågade rakt ut om han hade gjort det. Olle svarade ungefär:

"Om jag har smakat? Skojar du eller? Det är självklart att jag har!"

image49

Efter lunchen kom ungdomsmottagningen till JB. Av dom fick man kondomer och lite annat. När vi slutat åkte jag och hälsade på M, det var inte jätte kul, men skönt att umgås. Och nu sitter jag här med en gapande bebis brevid mig i sängen som pratar med min strumpa som hon har lagt beslag på.