The voice of someone else


Just so you know


It's true what they say...

"It's true what they say about diamonds. They cut not only glass but porcelain as well."

Den nakna sanningen

Som jag skrev på Facebook: Jag satt länge och funderade på om jag skulle slänga upp dessa två bilder eller inte. Då kom jag att tänka på att jag vågar gå omkring på stan helt osminkad, så varför skulle jag inte våga slänga upp dessa bilder på bloggen och Facebook? Hmpf!

Min 20-årsdag

Igår fyllde jag hela 20 år. Det är helt sinnessjukt vad tiden springer iväg! Det första jag sa till mamma när hon grattade mig var: "Men var är min rullator då?". Min vän Emilia påpekade att det inte är långt till 30.
Hursomhelst! Jag hade en jättebra morgon, dag & kväll. Julia kom till mig vid 17-tiden. Då började vi att pynta hela lägenheten med silvriga serpentiner, svarta & vita & silvriga & guldfärgade & djupblåa & mörklila ballonger, konfetti och allt vad det nu var. Blandade goda (och vidriga!) välkomstdrinkar, dem blev livsfarliga - på tok för goda!
Runt 19-tiden började gästerna trilla in. Killarna var så stiliga i sina kostymer, jag blev lite rörd. Trodde inte att dem skulle ta dresscoden på allvar. Och hjälp, vad blommor och fina presenter jag fick! Louise's present vill jag aldrig röra, den är för fin.
Jag låter bilderna visa hur min kväll var. Tack ni som var med och firade mig! & tack alla ni som har gratulerat!

Domino


Under the sea

Den 11 juni när vi firade Gustavs student passade Thea på att bada i deras pool tillsammans med Anna. Oj, vad vi alla skrattade så fort som Tisen fnittrade till! Det här var nog bland det roligaste hon (och jag) varit med om.

Den bästa mascaran