Shopping i Karlskrona

Okej, det är mindre idag.

Jag sitter i pappas affär nu. Kom hit för... en halvtimme sen. Jag och Lek har varit i Karlskrona och shoppat. Jag har bränt upp 750kr idag, vilket är mycket ovanligt. Men det som kostade var ju den rosa plattången. Jag älskar den, trots att den var lite dyr för mig. Nåja. Jag hittade massor, och jag ångrar att jag inte köpte mer! Jag hittade ett par ursöta BjörnBorg trosor inne på MQ, men jag är inte typen som ger 200 spänn för ETT PAR trosor.

Jag köpte i alla fall två t-shirts. En från Gina och en från H&M. Jag köpte också en munkjacka på H&M, jag var i stort behov av en. Jag är nog den enda som inte har någon, tills nu. I'm in the gang now. Or not.

Mitt nya liv går väl... hyffsat. Vi får se hur det går ikväll/i natt.

Ronneby

Det finns inget internet hemma hos pappa, med tanke på att han har flyttat. Den lägenheten ska jag  ta över sen, den är ursnygg! Med alla nya möbler, gardiner och lilla Charlie som springer omkring överallt där inne.

Just nu sitter jag inne i Flisans rum, har precis kommit hit. Det spöregnar ute, pissväder. För övrigt har hon tatuerat sig på magen (!) Jag förstår inte hur hon vågade. Menar, MAGEN! Men det var skitsnyggt, en fin blomma. Passar bra till hennes bränna, den negerungen. Själv är man ju Snowflake året om. Och det lär ju inte bli bättre om det här vädret håller i sig.

Det tar jag igen när vi åker till Cypern i höst! Jag, Flisan och några andra. Det är bestämt. Det enda problemet är money. Det löser sig nog, har ju pappa. Haha! Hans reaktion när vi berättade vart vi skulle! "I HELVETE HELLER! TA MED ER KILLAR!" Det han inte vet är att Flisan skaffade sig en loverboy när hon var där förra veckan. Haha! Lilla pappa... älskar gubben.

Mys ikväll. ♥


En mysig kväll med levande ljus i badrummet

Igår:

Jag var ensam hemma, jag skulle natta ensam i denna spökande lägenhet. Jag bestämde mig för att baka chokladmuffins, som faktiskt, för en gångs skull, blev lyckade. Det var första gången som dom blev lyckade & jag blev så glad att ringde mamma och berättade den glada nyheten. Och så messade jag Gustav och frågade honom om inte han ville övernatta hos mig. Det tyckte jag att han gott kunde göra, med tanke på att det var vår dag. Han sa ja. Och jag log. Jag började genast städa och plocka undan, gjorde det lite fint och skurade badrummet som luktade illa. Jag letade upp några värmeljus, långa ljus, ljustakar och placerade ett antal inne i badrummet. På badkaret, på handfatet, på badrumsskåpet ja, lite överallt. Jag plockade fram akvarellpapper och en röd färg och började måla ett hjärta i olika röda nyanser. Klippa och klistra - ett fint kort med texten:

Jag älskar dig.

Det placerade jag på ett fat brevid en chokladmuffin som hade ett rosa glittrigt tårtljus i sig. Sen fyllde jag badkaret med skollhett vatten och tömmde alla showergels som vi hade. Jag har aldrig sett så mycket skum! Valde ut passande musik och höjde volymen så att det hördes ut i hallen. Sen väntade jag. Runt halv 11 fick jag ett mess:

"Det är låst."

Jag gick ner med en busig blick och öppnade porten. "Vilken fin klänning, är den ny?" Jag förklarade att han inte fick gå in i lägenheten än. Jag gick in och tände alla ljus, plockade fram fatet med kortet och den söta chokladmuffisen. Sen öppnade jag dörren. "Nej, vad gulligt! Åh, vad sött..." Den minen från honom har jag aldrig sett förut. Jag har en känsla av att han gillade det han såg.
Jag visade honom badrummet och då började världens
vackraste låt med Katie spelas. Jag hoppas att han
blev glad över det lilla.


28 månader.


I want to spend my life with you.