Kylig, men ändå het!


Vart är vårvädret?

Hihi, lilla namnteckningen där i hörnet har jag skrivit i Illustrator med hjälp av en "ritbräda".

Dagens videoblogg


Jag saknar dig!


Blåögd



Gamla bilder på Maja och hennes otroligt blåa ögon.


E & M


Dragit i kurvor, gråskala och sedan suddat fram ögonfärgerna.
En liten miss ser jag i Majas blåa öga där det har lyckat hamna ett grått stänk.


Skakis!



Den här lilla fisen fick åka ambulans i måndags efter dagis. Hon hade kramper, 42° feber och andningssvårigheter. Det visade sig vara ett epilepsianfall och trots det fick hon komma hem på kvällen. "Händer 2 gånger till kollar vi upp det." Varför inte göra det på en gång? Hon fick ett till häromdagen, känns fel att behöva gå och vänta på ett tredje.




Alla goda ting är 3

Det är många som stör sig på den hårda skuggan, men jag gillar den! Pappershjärtat är lite inspiration från Sannavännen.


© Cim Vuorinen


IG

Jag avskyr samhällskunskap. Jag är nog den enda som inte kan ett dugg om EU, Sveriges och USA's politik. Nästa vecka kommer jag få en IG-varning. Varning och varning.., det har jag väl varit medveten om rätt länge att jag skulle få? Det kommer bli ett IG i samhällskunskap.

Sommaren med Göran

Kollade på Sommaren med Göran för första gången idag. Tror ni jag skrattade högt för mig själv i den här scenen eller?

I'm blue


Studentkryssningens få bilder


Blurry


O'Learys 24/4

I lördags var jag på O'Learys med Najdagumman och hennes vänner Emiliy och Anna. Jag hade det jäkligt roligt, dansade nästan lika mycket som på Harry's i somras (minns du, Nadja?). Det var också första gången som jag var där. Visserligen har man ju varit på Lotus så man visste hur det skulle se ut, men just själva O'Learys har jag aldrig besökt. Tack gumman för kvällen, har det alltid bäst med dig ute!

Slutade för en timme sedan, har haft matte i 3h. Jobbade på bra och vi pratade om hur vi skulle göra - om jag skulle satsa på ett G och skippa nationella eller om jag ska satsa på högre betyg och stressa som en galning inför nationella. Jag tror nog att jag kommer stressa. Det är värt det!
Nu är Ansiktsboken borttagen.

Studentkryssningen

Hittade det här på facebook, en film som en tjej vid namn Lisa Wirenfelt har klippt ihop från studentkryssningen 17-18 april. Jag säger inte nej till en repris! Det går inte beskriva med ord hur roligt vi hade! Får se om jag slänger upp några bilder därifrån.


Fusk-macro



Bakvänt objektiv. Imorgon ska jag testa fota ett öga på det här viset. Resultatet kommer bli intressant.


Gråa dagar skyndar aldrig på

Gamla bilder, ny retusch.


Vad håller man på med?

Har verkligen tappat mitt fotograferande, känner att jag vill och behöver jobba upp det. Jag blir aldrig nöjd med mina bilder, kommer aldrig på något nytt. Att det ska vara så förbannat svårt! Inte rättvist.

Tonight!