New Moon



© Cim Vuorinen
www.pimpelompen.blogg.se


Du klarade det

Du är stark.


"Det är en partykamera."

Psykologin var helt fucked up som vanligt. Men fotolektionen var riktigt rolig! Inte för att det blev så mycket fotograferande, det var mer pipskratt. Några skrattanfall nästan så att man grät. Efter skolan åkte jag, Lilleman och hans flickvän till Tuna Park och jag köpte en kompaktkamera.

Min nya bebis. Den fanns tydligen i svart! Yes, då slapp jag den rosa.


Letade överallt efter en sån här jacka och hittade tillslut en på Vila. Jag fick låna 200kr av Lilleman. Han tyckte jag passade i den. Snällt!




Det blir ju helt okej bilder med den lille! Nu har jag äntligen en "partykamera", som han på Expert så fint kallade den.


Favoriter

Ge mig pengar. Eller ett av dessa plagg. Vill ha just nu: Lizzy Jacket

Beslutsångest...

Får jag pengar imorgon ska jag bannemig köpa den här kameran! Jag orkar inte spara längre. Har snålat hur jäkla länge som helst. Varje gång jag har hittat en snygg tröja, skor eller läckra leggings som jag har velat ha har jag alltid velat och sedan har det slutat med att jag bestämde mig för att "nästa månad, jag behöver inte det här just nu. Jag köper det nästa månad. Måste spara mina pengar." Nu har jag visserligen hittat jättemycket snygga och mysiga kläder som jag vill ha, en supersnygg jacka från Gina Tricot till exempel. Jag vill ha den. Och kameran. Jackan kostar 299:- Pappa kanske vill hjälpa till med pengar? JAG VET ATT DU LÄSER MIN BLOGG, PAPPA! Haha!

Som vanligt sömnlös

Jag måste få nya sömntabletter, det här går inte längre! Hur många timmar sover jag på en natt? 4-5 kanske? Inte konstigt att man inte orkar nånting. Ska kolla med mamma om hon orkar ringa till vårdcentralen imorgon och förnya mitt recept.

Har länge velat köpa en komptaktkamera men som vanligt har jag inte haft råd. Kollade runt lite idag på kul och hittade dom här:

Nikon Coolpix S220-KIT
inWarehouse.se 1.489:-
Klicka här för att få veta mer




Nikon Coolpix S220
onoff.se 1.490:-
Klicka här för att få veta mer

Jag vet att det är samma kamera. Men köper man från inWareHouse kommer fraktkostnad + postförskott till, det blir runt 100 - 150kr extra.

Avbeställning av studentsakerna

Okej. Jag har tänkt. Och gråtit. Tänkt lite mer. Tänk och kommit fram till att jag borde avbeställa mina studentsaker. Studentmössan, champagneglasen och hela köret. För jag kommer inte klara av det här sista året. Det är för tungt. Ja, visst, okej, alla gör samma saker. Men det finns personer som inte är några jävla smarthuvuden! Jag vaknar med ångest varje morgon över att behöva gå till skolan. Jag börjar gråta varenda gång som jag öppnar skolmappen jag har på datorn och ser allt som skulle vart gjort dagen innan. Jag är inte allmänbildad för fem öre! Börjar du t.ex snacka politik med mig börjar jag tänka på rosa giraffer. När folk frågar vad jag ska bli som vuxen tänker jag: "Vuxen? Just nu känns det som att jag inte ens kommer bli 25." Ungefär.

Jag har försökt tagga inför skolstarten hela sommaren. Jag var så inställd på att ligga i och klara allt. Jag skulle inte låta mig själv komma efter, jag skulle ha full närvaro. Jag skulle bara fokusera på skolan, hade jag uppgifter som skulle göras så skulle dom vara gjorda direkt när jag kom hem. Jag tappade allt det där en vecka efter skolstarten. Och nu sitter jag här med "högar" av uppgifter som skulle varit klara 2 veckor tillbaka.

Jag klarar inte sista året.


Jag älskar dig


Skitdag


Var rätt så taggad på skolan i morse faktiskt. Tänkte att det skulle bli kul med matte och allt det där. Men nu när jag väl sitter här på min hårda stol vill jag bara hem. Jag är jättetrött, skulle jag vila huvudet mot bordet nu skulle jag slockna direkt. Kommer inte orka den här skitdagen. Hatar måndagar. Hatar John Bauergymnasiet.

Ibland är jag en bra flickvän

Nu har jag suttit och fixat lite Grey's musik och pluggat lite foto. Det är ju inte bara till att fotografera! Ska snart bädda ner mig i sängen och försöka somna. Religion och matte B imorgon. Förjävligt. Ska plugga som ett djur på matten och fråga massor, för vi har matteprov nästa vecka och jag ska fan inte få ett IG.

Det är tidigt men jag vet redan nu, i september, vad jag ska ge min pojkvän i julklapp. Eller om han ska få det i födelsedagspresent? Vet inte vilket det blir, vet i alla fall att han kommer bli riktigtriktigt glad! Jag kan vara en bra flickvän, trots allt.

Framför kameran: Jag
Bakom kameran: Sanna Ek
Retuschering: Jag

Spotify?

Nu är jag en av alla dom med Spotify. Yay me! Och yay pappa som fixade det åt mig. ♥ saknar dig.

Det där med att plugga...


Jag är verkligen säääämst på att plugga. Jag kan aldrig koncentrera mig. Och värre är det när jag är inställd på att jag inte tycker om ämnet, då blir det så automatiskt att man inte tar in någon information. Åååh! Varför ska det vara så busenkelt för vissa och ett rent helvete för andra? Varför är det så egentligen? Det är inte rättvist!

Mysig söndag

Jag och Gustav har bara gosat hela dagen. Somnade till Magnus Betner - Tal om Nationen igår, och vaknade ganska sent för att vara oss (jag). Vi har bakat chokladbollar och nu håller baby på att hjälpa Lilleman med att få in hans nya säng här hemma. Jag undrar hur han ska få plats med en 1,40 säng i det lilla rummet? 

Nej, nu ska jag gosa ner mig i sängen med en Disneyfilm.

Twinnie x2


Utspökad


"Behind the scenes"
foto: Sanna Ek
retusch: Jag


Retusch


Håller på med lite retuschering av några bilder som Sanna tog på mig idag. Love it!

En dag full av FOTO

Peewh! Nyligen hemkommen från en dag full med foto. En prefekt dag alltså! Klockan 11 i morse var det fotokurs tillsammans med Sannis. Det var intressant och jag ser fram emot de kommande "fototräffarna". Det hela slutade runt 13. Då var det porträttfoto i min skog med Sanna som gällde. Det blev många fina bilder! Sannas tokidéer var rätt bra ändå! ;) "Nu vill jag se en naken axel!"

Dom som gick förbi måste ha undrat varför den lilla skogen fnittrade så hysteriskt. Fotade med både henne och min kamera. Sammanlagt blev det nära 900 bilder. Det blir jobbigt att gå igenom! Men det är det värt.


Fick en hemsk nyhet i morse. En vän och en klasskompis har blivit misshandlade i natt när dom skulle gå hem från krogen. Vet inte varför, om det var män eller kvinnor, om dom blev rånade, eller hur illa det är. Vet bara att dom har blivit misshandlade. Vad är det för fel på människor?!

Jag tänker på er.

Lövhög


Jag älskar dig mer än alla lövhögar i världen!

Mycket foto imorgon!




Imorgon är det tidig uppstigning. Fotokurs med Sanna kl.11.00. Efter det ska vi (hon?) fota lite porträtt. Måste ju öva! Hoppas allting blir bra. Får se vad som händer på kvällen - om jag och Nadjagumman hittar någon fest eller om det blir en lugn hemmakväll med plugg. Det är vad jag borde göra imorgon, ligger jäkligt mycket efter redan. Nej, sängen med en bra bok nu!

Självporträtt


Nelly.com

 549:-

 499:-

 399:-

Åh, va jag vill ha dessa klänningar! Vart är pengarna när man behöver dom?!
Vill så gärna ha den översta, gud så snygg den är!

Fått en ny skärm

Sitter i skolan just nu och har äntligen fått tillbaka min dator! Har fått en ny skärm så nu är jag glad igen. Eller ja... glad över min dator. Håller på med historia, ska göra en broschyr om vad man kan göra ifall man skulle kunna resa tillbaka till medeltiden. Det är så jäkla ointressant! Tur att man får vara lite kreaktiv, menar med broschyren, så att det inte bara blir till att skriva fakta, fakta, fakta.

Vardag

Det är alltid, alltid, ALLTID mig det är fel på! Alltid fel när jag är irriterad på Thea och hennes jävla gnäll, men när du är irriterad och gapar tillbaka åt henne är det hur jävla okej som helst?! Så fort jag öppnar käften svarar du med en suck. Jag har slutat fråga om du vill göra något tillsammans, för jag vet redan svaret. Du orkar inte (är det för att det är jag som frågar, eller är det för att du är lat? Man kan ju börja undra faktiskt).

Det är inte fel på mig för att jag är trött på Thes jävla gnäll och tycker att det ska bli skönt att hon åker till sin pappa idag. Du har också sagt det, flera gånger. Men som sagt, allt är rätt sålänge det kommer från din fula käft. Fy fan, du kan dra åt helvete.

Mormor övernattar

Mormor är på besök. Hon ska faktiskt stanna över natten, första gången! Kors i taket! Min mormor är rätt fräck. Det första hon sa till mig när hon klev innanför dörren var: "Och vad fan är felet med dig då?" Hon menade på att jag var hemma från skolan. Haha! Älskar att sitta och prata med henne, vi är så olika men samtidigt lika. När jag sover över hos henne brukar vi sitta och prata lääänge, dricka te mitt i natten och bara vara. Hoppas vi gör det inatt också.

Hon pysslar ju med allting, min lilla mormor. Idag när hon kom hit hade hon med sig ett varsitt geléljus till mig och mamma som hon hade gjort i våras. Jag älskar hennes geléljus, dom är så himla vackra för hon brukar alltid dekorera dom med små hjärtan, fina stenar, roliga figurer osv. Och det bästa av allt är att dom brinner hur länge som helst!

Facebook


Brilliant!

Nu har jag kommit hem från JB och mössprovningen. Det blev en Brilliant-Mössa, 1 champagneglas, 1 mysdress, 1 par trosor (eftersom att man fick dom på köpet!) & ett mössöverdrag. Alltihop gick på 1530:- och jag trodde jag skulle få världens utskällning av mamma när jag berättade. Men hon tyckte jag var dum i huvudet som inte beställde mer?! "Man tar bara studenten en gång och pappa får hjälpa till med pengar." Jag ska fan klara det här sista året.

Bild lånad
härifrån

Mössprovning imorgon!

Jag är så matt i kroppen. Är inte alls sugen på att gå till skolan imorgon, men jag måste. Det är mössprovning för Älvan 10:00 på första våningen och det kan man inte missa. Studentmössor. Studenbalen. Studenten. "Fy fan, va vi är bra!". Det kommer gå så fort. Det känns som att det var igår man gick ut nian. Jag går dit, provar mössor och sedan hem igen. Det blir bra.


Nadja & Jullan





Nadja S & Julia G


Sjukling

Jag hatar att vara sjuk. Det gör bara ont överallt, hela kroppen ömmar. Näsan rinner, huvudet dunkar och man skakar som ett asplöv. Gick till skolan i morse bara för att lämna min dator till Danne. Han hade fixat en tekniker som ska reparera skärmen. Innan jag gick till Danne gick jag till Åses kontor och sjukanmälde mig. Alla är sjuka nu - Lilleman, Tisen och så jag.

Jag är äntligen klar med bilderna från när jag fotograferade Nadja och Jullan. Ska lägga dom på ett USB och ge till Nadja såfort jag har blivit frisk. Jag tycker bilderna blev superbra! Next up blir Malin-mappen. Gick igenom den lite snabbt innan och hittade denna goa bilden.


Jag tror att jag gick i sexan eller sjuan när Björn tog den här bilden på oss. Man tyckte verkligen att man var skitsnygg! Haha! Vad var felet på en egentligen?! Vad är snyggt där liksom? Och vad sjutton är det för jäkla ögonbryn? Rund och go var man också. Kommer ihåg att Björn sa: "Se kaxiga ut!" Vi var skitcoola, eller hur Malin? Haha, jisses!

Mår inge bra

Jag är så trött, har så ont i huvudet och mår så illa att jag skulle kunna kräkas närsomhelst.

Du gör det omöjligt för mig att älska dig. Det går fan inte.

Veckans planer

MÅNDAG

·      Fixa powerpointen
·      Storstäda rummet
·      Skriva loggbok + skicka in


TISDAG

·      Lämna in PP
·      Fixa mjölkförpackningarna
·      Fixa förra veckans fotouppgift
·      Träna 17.15


ONSDAG

·      Skriva klart samhällskunskapen


TORSDAG

·      Redovisning av samhällskunskapen
·      Jobba med projektet
·      Försöka göra klart historian
·      Träna 17.45
·      Skriva loggbok


FREDAG

·      Träna 16.00


LÖRDAG

·      Fotokurs


SÖNDAG

·      Sooova


Alltid fel

Ska man behöva ha ångest över att sätta sin fot i skolan? Ska man behöva ha ångest över skolan överhuvudtaget? Jag trodde jag skulle klara det här, men jag gör inte det.

Har DU sett min necessär?!

FAAN! Någon från festen hos Becka igår som har hittat en liten svart KISS & MAKE UP necessär?! Säg till mig på en gång isåfall!

19:e September


Mormor fyllde igår, grattis tant!

Värsta bakisdagen, någonsin.

Rebecka fyllde år igår och det var fest. Jag och baby åkte dit tillsammans och var där vid 8. Mer och mer folk rullade in och det shotades en hel del. Vi dansade och hade det trevligt tills jag kände att päronvodkan ville komma upp igen. Jag for ut i köket (varför gick jag inte till toan?!) och hängde över diskhon. Ursäkta mig, alla ni som fick bevittna den vidriga situationen.

Baby ringde efter en taxi och sen minns jag inte mer. Jag minns att vi fick stanna taxin två gånger för att slippa betala 500:- i böter, och att jag gick barfota. När jag vaknade hade jag på mig mammas sovtröja och Gustav var borta. Han mådde inte bra så han åkte hem tidigt i morse. Stackarn! ♥

Jag har legat hela dagen i sängen och spytt som en gris. Jag skojar inte, det här var den värsta bakisdagen någonsin. Jag är helt tom. Kan inte förstå att jag har spytt hela dagen. Det slutade verkligen i katastrof för min del. Jag har mig själv att skylla. Aldrig mer. Nästa gång är jag nykter.

Grattis Becka i efterskott, förlåt för att jag kräktes i ditt kök.

Vad är det för dag?

Säger som Sanna att det känns som söndag idag. Jag är inte alls taggad inför ikväll. Ovanligt. Underligt. "Konstigt" som Thea skulle ha sagt. Nu har jag duschat men jag känner mig ändå inte fräsch. Det är en riktigt seg lördag. När man ändå håller på att klaga kan jag ta upp monsterfinnen som har bosatt sig på min haka. I mitten dessutom. Inte fint. Den är helt ensam där också. Nog pratat om min finne! Nu ska jag leta fram tänkbara kläder.

17 år


Yrrol

Nyvaken och förvirrad. Sitter och kollar på Yrrol - "Sprrrit! Här var det sprit!" Funderar på om man ska ta en powerwalk för att vakna till. Dagen blir nog lugn, ska försöka plugga och lägga mig tidigt. Måste sova ut nån gång!

En Julia, fyra Julior



Nikon D90 + 70-300mm - s1/60 f/5.6 ISO250
Framför kameran: Julia G


Flytta, spara, papperskorgen?


...

Helt omedvetet gör du så att jag inte orkar.


Julia Graflund


Nikon D90 + 70-300mm - s1/250 f/4.5 ISO320
Framför kameran: Julia G


Nikon D90 + 70-300mm - s1/125 f/5.0 ISO200
Framför kameran: Julia G


Porträttfoto imorgon


bild från när jag fotograferade Malin i Björns studio

Jag blev så sugen på att fota när jag såg Sannas bilder, så imorgon ska jag fota Nadja och Jullan. Ska både bli kul att träffa Jullan igen och att fota henne. Har länge velat det för jag känner på mig att hon är en bra modell. Och vad det gäller Nadja vet jag ju att hon är superbra. Så jag ser fram emot morgondagen!

Kärleksfoto

Såg nu att Sanna har lagt upp tre bilder på en s.k. "kärleksfotografering" från idag. Hon har fotograferat Tilda och Simon (inte Sannas Simon, utan Tildas!). Jag blev helt förälskad i de två yttre bilderna, den i mitten var också fin men dom två yttersta slog mig rakt i hjärtat. Jag vill också fota nu bara därför! Sanna, du gav mig inspiration. Du och Simon som får stå framför min kamera snart kanske?

Mössprovning


Skynda, skynda!


Fotolektion, panorering. Svårt, men skitkul. Det här ska jag jobba mer med.


Studentbalen 2010


Och tjejerna från min klass ska inte gå. Tråkmänniskor! Blir jag ensam? Nej, då skiter jag i balhelvetet
:(

Ge mig 399:-

Åh, idag hade väskan från Åhléns varit bra att ha. Ska ju träna med Nadja direkt efter skolan. Jag måste alltså packa ner:

Träningskläder
Datorn + dess tillbehör
Kameran (eftersom vi ska ha studio och location-foto idag)

Det här kommer bli tungt för mig som inte har några muskler.
Jag måste våga fråga pappa efter pengar.

Snigelvecka


foto: Sanna

Det känns som att den här veckan kommer gå riktigt långsamt. Morgondagen kommer gå fort, onsdagar går alltid fort. Men torsdag och fredag, bluäh säger jag bara. Samhällskunskap, 3 timmar med Biggan (som för övrigt bara kan prata med ett bord i taget när hon har genomgång). Sovmorgon fredag, historia 12.20. Jag avskyr historia. Det är ett ämne som jag verkligen inte kan koncentrera mig på för att det är så förbannat tråkigt.

Träning imorgon direkt efter skolan - jag och Nadjagumman är duktiga. Träning på fredag, ska kolla om jag orkar/hinner träna på torsdag också. Jag borde egentligen sitta med historian och den förbannade feministiska etiken men min koncentrationsförmåga är helt väck. Tur att religionen bara är den här terminen.

ÅH, JAG VILL BARA HA HELG!

Åka bort, långt bort

Så jävla hopplöst. Jag vill härifrån.

Duktiga Pimpim

Hittills har jag åstadkommit 40min powerwalk på morgonen + en powerwalk fram och tillbaka till Maxi.

So good to be seen...

...so good to be heard.

Fyrkantiga ögon

Jag har gjort 6 sidor till min powerpoint nu + retuscherat bilder från när jag fotograferade Malin förra lördagen. Mina ögon är döda. Min kropp är död, fryser något förskräckligt. Jag borde gå och lägga mig, men jag måste göra klart PP:n. Redovisning imorgon. Jag måste till skolan imorgon. Håller med Sanna att man vill ju se alla andras presentationer. Jag kommer få sitta med den här hela natten känner jag. Och så kommer jag vara helt död imorgonbitti.

Ute på landet


Nikon D90+50mm 1.8 - s1/2500 f/1,8 ISO200
Framför kameran: Malin F
Suddigt ansikte :(


Baka, baka, liten kaka

Sv till Nadja:
Tack gumman, älskar dig. Du betyder mycket och likaså dina ord. Hade inte orkat utan dig.





Fel kroppsuppfattning


Jag kommer ihåg när den här bilden togs. Det var den 2:a mars-09, för ett halvår sedan. Jag, Nadja och Jessica var nästan hela dagen i studion och testade den nya kameran, Nikon D300. Jag hade inte varit i skolan dagarna innan. Tröjan jag har på mig köpte jag samma dag. Vi sprang ner på H&M på en av rasterna och det blev ett impulsköp.

Jag minns att jag tyckte att jag var tjock, så jag åt inget den dagen. Jag kände mig obekväm i mina jeans som var köpta på barnavdelningen, storlek 146. Trots att dom satt som en påse äcklades jag av spegelbilderna från de fönstren som fanns i studion. Jag ville skära bort min fettomage, försökte gömma mina stora armar så gott det gick. Låren syntes inte då jag ofta hade en klänning/tunika som täckte.

Idag kommer jag inte i den tröjan och mina pösiga jeans sitter idag som ett korvskinn på mig.

Aj som f*n!

Oh, min mage... Känns som något har gått sönder. Jag har inte "råd" att vara hemma, måste vara i skolan. Men jag kan ju knappt stå upp?! Jag vågar inte heller gå in till mamma och säga något. Hon kommer bli tokig om jag väcker henne nu. Fan, så sjukt.

BIBELN - En bok mina vänner

Haha! Det här är ett liten urdrag (heter det så?) från en bok som jag fick av min moster förra julen. Ungefär som "Mina Vänner"-bok, fast med lite mer... personliga frågor. Urkul bok! Tog inte med alla frågor, de flesta förstår nog varför.

Hon utan utbildning

Det blir ingen myskväll med Gustav. Han måste plugga, likaså jag. Och båda vet att vi inte kan göra det tillsammans. Trist. Jaja, det är något man får ta. Nu ska jag försöka skriva om idiotisk Feministisk Etik, någon medeltidsuppgift från fucking historian (förstår verkligen inte varför jag valde skiten, jag hatar ju historia!), loggbok och fixa en medieproduktionsuppgift. Vill redan dö. Kommer man klara sig till studenten? Känns inte så för tillfället.

Jäkla skit dator

ÅH, VA JAG HATAR MIN DATOR! Den har tydligen gått sönder under sommaren, tack Danne! Det är så jävla irriterande när man sitter och pluggar eller vadsomhelst, man råkar snudda lite vid skärmen och den dör (skärmen alltså). Då är det bara till att starta om datorn eller hålla på och fälla upp och ner skärmen - jävligt roligt. Imorgon ska jag gå till Danne och fan skälla ut honom. Han får fan skicka iväg min dator eller ge mig en ny.

Vaniljbullar

Nu har jag och mamma varit och köpt mjölk. Vi ska baka baka bullar. Eller, vi håller på att baka bullar. Jag är bäst på att baka bullar, en av de få sakerna jag är bra på i köket. Senare kommer eventuellt Gustav. Han kommer bli glad för vaniljbullarna, det vet jag. Hm, kanske man ska skicka med Gustav en påse bullar till hela familjen Sandberg? Fast jag tror inte det kommer finnas så värst många bullar kvar om man skickar påsen med Gustav.


© Cim Vuorinen


Bloggdesignen

Det får se ut såhär nu. Mina ögon orkar inte mer. Jag har en dålig dag.

Spökstad


Nikon D90 + 18-55mm - s/25 f/9,0 ISO400
© Cim Vuorinen


En favorit

Jag längar till nästa fotolektion. Då ska vi få lära oss studion + porträtt!

Nikon D300 + 50mm 1.8 - s1/200 f/8,0 ISO200
Framför kameran: Jessica L


Dansat på bardisken och solat topless

Vaknade av ett mess 02:26 i natt. "Är hemma från Cypern nu baby<3". Min allra bästa och enda barndomsvän har varit på (i?) Cypern tillsammans med sin pojkvän och jag är inte alls avundsjuk. Hon är väl negerbrun nu, precis som vanligt. Jag skulle gissat att hon har partajat varenda natt, dansat på bardisken och solat topless, om jag nu känner min vän rätt? Hoppas att hon och jag kan åka nästa år. Vi skulle ha skitkul!



Nu ska jag göra mig iordning för att gå till Maxi och lämna in mina hörlurar som har gått sönder. Tar en powerwalk dit bort, det är en bra bit att gå så det blir ju perfekt! Två flugor i en smäll! Ska fortsätta med bloggdesignen sen OCH plugga. Jag måste plugga nu. Jag ligger redan efter, helvete!

Upphovsrättslagen?

Kom på att jag borde kanske skriva att jag har inte gjort hela den här designen själv. Oh, nej. Så duktig är jag inte, inte ens i närheten. Det är tack vare Therese och hennes gratis bloggdesigner som jag fick inspiration. Men som sagt, jag är inte klar och det ska inte se ut som att det är kopierat rakt av.

Ny design

Hm... Håller på med en ny design och hittills ser den helt fucked up ut. Ska sitta med den hela natten om det är vad som krävs för att den ska bli som jag vill ha den.

UPDATE:

Nej, åt skogen med det här! Ingenting blir ju som jag vill. Någon som vet hur man gör rundade hörn i menyn? Jag har försökt hitta det i över en timme nu, men jag hittar ingenting. Ska fixa om headern lite mer, den ser rätt så naken ut nu tycker jag.

MiniMe

Sandberg övernattade hos mig igår. Vi var båda övertrötta och låg och skrattade åt i princip allting.Jag förstår inte varför allting blir så förbannat kul såfort man är trött? Vi kollade på Idol och skrattade lite åt det också. När det var reklam för Siemens fick jag ett skrattanfall. Sanna & Tilda, läs noga - Siemens. Ni förstår nog vad jag skrattade åt. Tänkte direkt på deras Simonar(?), haha! Gustav förstod ingenting så jag fick förklara för hoom.

Idag har jag varit duktig och tränat så in i helvete. Kändes som att jag gav allt, skööönt! Efteråt letade jag upp Evelina på stan, jag ville bara berätta för henne hur duktig hon var i Idol. Det blev att jag var kvar med henne och Laban ett tag. Evelina fick nästan ett skrattanfall när jag och Laban stod brevid varandra. Han är 197,5cm och jag är 154cm. Nu ska jag ockupera soffan och titta på Idol, får se om jag orkar börja på en ny design. Är så himla trött på den jag har!


Fotokategorin

Vad är det för fel på min fotokategori? Varför ser den helt plötsligt ut som helvete? Jag har inte ens rört stilmallen eller kodmallen, vad fasen har hänt?! Måste jag sitta med en ny jäkla design igen nu?

Jon Sindenius ♥


Jag är förälskad. Han är min nya favorit. Förlåt Sandberg.

Psykologi A

Psykologi nu och tre timmar framåt med den ordinarie läraren som verkar vara en kul typ.

DAGENS PLANER:

* Fota någon snubbe
* Göra klart medieproduktionsuppgiften
* Skicka iväg APU-mail



En bra dag

Åh, nu är jag nyduschad och nerbäddad i sängen med South Park i en annan flik. Har en skön känsla i kroppen efter träningen. Jag och Nadjagumman tränade tillsammans idag och det var jätteroligt! Tiden gick hur fort som helst! Kollade på Idol och blev toltalt förälskad i Jon. I år tänker jag för en gångs skull följa Idol.

Blev jag glad eller vad idag när jag kom in på mitt rum och såg att det var städat? När jag lämnade det i morse såg det ut som hej-kom-och-hjälp-mig-o-dö. Det var tårtrester+tallrikar, kläder utpridda över golvet, tretusen olika sladdar överallt, mobilgrejer lite här och var, flera kuddar låg också på golvet, väskor, sängen såg förjävlig ut (menar inte nu för att Gustav låg i den när jag gick, haha!), hela skrivbordet var fullt med ja, saker som inte ska vara på skrivbordet enligt mig, m.m. Tack älskling för att du plockade undan! Sånt blir jag jätteglad över!


"Aldrig heller vägt så mycket som jag gör nu."

Det →här← är nog det starkaste jag någonsin har läst.

Galenp(H)anna

Åh, jag är så jävla trött. Nu ska vi ha medieproduktion hela dagen och Hanna är galen. Bossar omkring så in. Vi ska göra en powerpiont om oss själva. "Okej, lugnt.", tänkte nog större delen av klassen. Men nej, det ska tydligen vara något jättestort vi ska göra. Och hon förväntar sig att man ska skriva om i princip hela sitt liv, ha med bilder på farmor, sitt rum, huset, sitt första bad osv, illustrationer. Hon vill säkert att man ska ha med filmklipp också! Hanna har hittills inte varit så rolig som man hade hoppats. Jag kommer inte orka, har inte ens några bilder på den här datorn. Är helt snurrig, det känns som jag ska svimma närsom. Det var vingligt att ta sig till JB i morse. Får se hur länge jag orkar. Kan ju lika gärna jobba med det här hemma där man har alla bilder och kan skriva ifred.

TRÄNA TRÄNA TRÄNA IDAG!

7 september, 16 år.

Lilleman fyllde 16 år igår (grattis stora lillebror!), det var lite gäster och senare kom även Gustav. Thea showade runt hela kvällen, helvild är den lilla tösen! Så jag orkade inte blogga igår. Gustav var lyckligast i världen för att han hade köpt sig en iPhone. Han lekte med den hela dagen igår. Han sa något lite roligt igår när han kollade igenom en mapp på datorn med porträttbilder som jag har tagit på mig själv. Kommer inte riktigt ihåg exakt hur/vad han sa, men detvar väl ungefär: "Åh, jag hatar dig, du är så jäkla snygg!" Det är något en tjejkompis skulle kunna säga, inte ens pojkvän.

Lilleman fick lite köksredskap och jag slängde kommentaren: "Inte ens jag har fått något sånt än!" Alex svarar: "Nej, det är för att ingen förväntar sig att du ska flytta hemifrån Lillen."

Åh, sitter så himla skönt i soffan i min allt för stora morgonrock, apelsinjuicen i ett rosa glas och The Voice på femman. Jag vill inte till skolan idag, vill ligga här och ha det mysigt hela dagen. Det kommer säkert börja regna och då är det bara ännu mysigare att sitta här. Men känner att jag måste till skolan för att för första gången få träffa FotoHanna (hette hon Hanna?). Det har gått 3 veckor och vi har ännu inte fått träffa henne. Hoppas att det var idag vi skulle ha Hanna hela dagen! Nej, nu ska jag gå och väcka Gustav.

Malin

Malin ♥





Varför tappar bilderna så himla mycket färg?


Unlike Me


Nikon D90 + 50mm 1.8 - s1/160  f/2.5  ISO200
Framför kameran: Malin F


Hjältar & Skurkar - varför så seriös?

















MalinMalinMalin


Dance. Move. Shake.



Nu har jag städat här hemma, ska snart börja lägga på sminket och fixa frillan.
Sen är det in i dimman tillsammans med älsklingar!

Studiofotografering imorgon

Har inte gjort ett skit idag, bara kollat på Grey's Anatomy hela dagen. Var på Eskil och kollade mitt blodvärde, skolsystern tyckte ju att jag var för blek så hon ville kolla det. Det var självklart för lågt, där har vi kanske förklaringen till varför jag nästan ser ut som ett spöke.

Jag ska nog snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Min Malin är "hemma" från Lidköping den här helgen, så imorgon blir det att låna hennes pappas fotostudio. Kommer bli så jäkla kul, äntligen en studio! Ser fram emot morgondagen.

Vill fortsätta sova

Jag är så himla trött. Vad gör jag uppe nu egentligen? Jag börjar ju inte förrens 12.20 och nu är klockan snart 7. Just det, jag ska ju till Eskil! Ska möta skolsystern där halv 9 för att kolla mitt blodvärde. Hon är tydligen rädd för att jag är så blek.

Hoppas vi bara kommer kolla på film eller något sånt på historialektionen. Det kommer bli en lååång dag. Jag kommer verkligen inte kunna koncentrera mig på något.

Gratis fotobok


Jag gör som alla andra! Dom flesta har säkert inte missat att man kan få en gratis fotobok från Fuji Film värde 344:- Och har du missat det och vill ha en är det lätt fixat! Klicka bara på den här länken, där hittar du all den informationen du behöver. Allt du behöver göra är att skriva lite om fotoboken (minst 100 ord!). Du kan också låna bilder på fotoboken som du kan ha med till texten, om du vill förstås.

Jag kan inte bestämma mig för vad för bilder jag ska ha i min fotobok. Något speciellt tema? Bilder från roliga stunder? Bilder från studion? Porträttbilder? Åh, jag vill lägga in alla mina bilder! Men det kan jag bara drömma om, det skulle bli världens tjockaste bok.


Poseande Kim

Hade ju skolfoto+spex idag. Blev kass på båda. Säg inte att jag inte vet, för jag vet! Vi fick se. "Hjältar & Skurkar" på spex, jag var Kim Possible. Första bilden var jag rätt rolig på, men de andra såg jag så jävla tråkig ut! Poseade verkligen! Varför i h*lvete gjorde jag det? Och sjääälvklart så blir det den bilden som åker ut i katalogen. Piss. Slänger upp ett par bilder senare från dagen. Blev väl över 200 bilder skulle jag tro?


Bedtime Stories


Ett stycke smygfotad mamma! Snart dags att att krypa ner i sängen. Skolfoto + spex imorgon!


Gustav? Lasse? Vem?



Haha! Hur känns det älskling? ;)


the Batterigrepp is on!



Awesome!


Tjuv?

Börjar fan tro att någon har stulit min fjärris. Finns en misstänkt! 

Moo!

Bluäh. Jag mår jätte illa och magen skriker. Kommer inte klara en hel dag i skolan. Ska försöka ta mig hem efter lunchen på något sätt, tror inte jag har mitt busskort med mig och jag kommer inte klara att gå. Har i alla fall varit riktigt kreaktiv idag - har gjort klart mjölkförpackningarna. Vart helt okej, tycker jag.

Pausgympa snart. Aj, aj, aj. Vill inte stå upp.


Skrik & Panik

Jag fattar inte varför jag har så ont i magen hela tiden. Den förstör verkligen allt för en. På tal om ingenting - igår när jag städade i byrån (mer känd som Kameralådan), så upptäckte jag att den lilla fjärrisen var borta! Nu har jag letat överallt och den hittas inte. Va i helvete?! Åh.

Jag orkar inte med den här dagen.