Bussresa 30/1

10:31


Gud, va segt det är! Jag är på väg hem och än så länge är vi bara i Karlskrona, har suttit här i en halvtimme nu. Usch, gubben kunde ju ha ätit en macka eller något innan han började jobba, då hade vi sluppit stå här och vänta på att han ska få äta sin hamburgare i lugn och ro. Något annat dåligt är att det snöar här! Jag hoppar verkligen inte att det snöar i Eskilstuna, jag dör om hela stan är full med äcklig kall snö när jag kommer dit.


15:02


Jag somnade strax efter Karlskrona. När jag sov som bäst knuffade en tant, som för övrigt såg ut att ha knarkat i flera år, till mig och sa: "Nu är vi i Oskarshamn. "sen gick hon bara av. Jag bara: Jaha...? Förstod ingenting och blev lätt irriterad. Visst, snällt att säga till. Men hon visste att jag skulle av i Nyköping för vi hoppade båda på i Ronneby och när jag sa till busschauffören att jag skulle till Nyköping så stod hon ungefär brevid mig.


Det hände en rolig grej när vi stod och väntade på bussen i morse! Pappa frågade: "Har du allting du behöver uppe nu?" Jag svarade: "Aa, det ligger i datorn... eller nej! Jag menade väskan!" Haha! Nörd eller? Jag har allt jag behöver i datorn. Fnissade länge åt det.


Nu är det inte långt kvar. Sitter och lyssnar på Veronica Maggio, jag blir så glad av hennes låtar. Man får sån god lust att börja skutta omkring. Baby möter mig i Nyköping, jag tycker att det är jättegulligt av honom. Att sitta på bussen i 1½ timme och sedan byta buss och åka tillbaka igen. Bara för att hjälpa mig med mina väskor på linjebussen. Ska försöka somna och hoppas på att nästa gång jag vaknar är det 10 minuter kvar tills jag är i Nyköping.


16:14


FRAMME I NYKÖPING! Usch, nu måste jag bara vänta på Baby i en halvtimme.


It’s not possible for me, not to care



Yay, vi älskar den underbara kvaliteten som förstör varje gång man laddar upp en bild.
Jag gillar nog den översta bäst.

Photoshoot



I ain’t never gonna shut you out


Modell: Felicia

A Sweet Dream or a Beautiful Nightmare


Jag har sovit jätte konstigt i natt. Sov hos pappa, han och jag satt och kollade på Ally McBeal (stavas?) mitt i natten. Det var längesen man såg det, kom på hur himla bra det är! Idag ska jag köpa nytt smink, tror jag. Det skulle behövas. Och en ny nescessär. Den har jag nu är ful och äcklig, har ett konstigt mönster och... ja, ful helt enkelt! Och så ska jag fixa nere i källaren, kolla ifall min idé funkar där nere.

It’s written all over your face

Orkar inte. Gå och dö. Det är vad jag tänker göra i alla fall.

Photoshoot


Modell: Felicia

New sooooooooooos.


Photoshoot

Åh, vad arg jag blev idag när mamma ringde och berättade att jag inte kommer få min fjärrutlösare! Dom på posten vägrar låta mamma hämta ut den eftersom att den står i mitt namn. Och idag är det sista dagen att hämta ut den, så nu är den förmodligen påväg tillbaka till Net on net. Helvete med, jag som ville ha den när jag kommer hem!

Slappdag idag. Eller nej, inte egentligen. Jag har fotograferat. Flisan har stått modell. Igen. Fast bara "ögonmodell". Jag ska försöka fixa till nere i källaren med pappas bygglampor och lakan så kan jag ha en egen liten studio där nere. Lamporna är ju likadana som vi har i fotostudion i skolan. Får se om jag hinner gå ner och fixa lite innan jag ska jobba.

Uffh!


TITTA! EN MINI-MUSKEL! Blir det så när man springer med stora diskställ
och fram och tillbaka med flaskor?


Like a petal fallin' to the ground


It seems so much is left unsaid

Fail at Living and Loving


Klumpen sitter kvar. Likaså saknaden och gråten i halsen.

Sleepless in Seattle

Jag har inte sovit en blund i natt. När farmor gick upp runt 5 för att gå på toa låg jag vaken. När famor gick upp vid halv 10 (?!) låg jag fortfarande vaken. Jag är så trött att jag kan börja gråta närsomhelst, men när jag försöker sova börjar jag tänka på vad jag skulle vilja säga.

Flisen är bakis idag, jag får väl ta hand om tösabiten. Skämma bort oss med skumbad, kalla drycker, tjejsnack och salta tårar. Man behöver gråta ut ibland, dock händer det allt för ofta. Och nu behövs det igen.

It's Easier to Lie


You were all the things I thought I knew

Let's be clear


But it's not you, it's me

Jag antar att det kommer bli en sömnlös natt. Jag sitter och lyssnar sönder Hide and Seek. Det slog mig nyss att jag inte vill hem till Eskilstuna, inte än i alla fall. Jag vill inte heller stanna här, för då kommer jag bli tokig så småningom. Jag önskar att jag var sisådär 25 år och snuskigt rik. Var jag det skulle jag inte sitta här nu. Då skulle jag ha varit påväg långt, långt härifrån. Jag och någon vän som också skulle behöva komma bort. Felicia kanske? Och vi skulle bara ta dagen som den kom, glömma allt, slänga våra gamla mobiler i havet och ge blanka fan i om folk försöker få tag på oss. Oturligt nog är jag varken 25 eller rik. Satan. Jag antar att det är sånt som man håller för sig själv. Drömmar, tankar och funderingar.

It's not the same

Kan inte alla jävla känslor bara fara rakt åt helvete?!


Bilder ifrån förra helgen

Lite korkade bilder från förra helgen, Felicia ville se dom så några hamnar här. Det var en viss Miss Maja som hade det trevligt med min kamera hela kvällen. Först var vi hos Jewan och nördade med TV-spel, äcklig lukt av vattenpipa & onödiga bilder.

Jag avskydde lukten. Förstår inte hur folket kunde sitta och sutta på det där snusket!

Herrejesus vad vi skrattade när Emilia spelade emot Johan

Lite senare var det dags att gå och Johan blev helt plötsligt väldans stilig.

Jag och Felicia lyckades väl inte lika bra som Johan.

Kram på De Storkäftade Kusinerna. Jag och pappas torktummlade tröja som för övrigt
är väldans bra att ha på sig när det är kallt ute.

Vi hamnade hos Flisans kusin.


Johan var lite coolare än alla andra den kvällen.

Alltså, kolla Johan & Emilia!

Bilden får avsluta en rolig kväll.

Nytt Hem


Vi (pappas sida) flyttade idag. Jag älskar köket och badrummet. Oh my god, vad jag ska bada imorgon! Flisan tyckte att jag skulle hänga med henne in till Karlskrona på någon fest, men jag orkade fasen inte. Min huvudvärk är tillbaka och magen mår som vanligt inte bra. Jävla skitkväll, säger jag bara. Ångrar allt.

So?

"Älskar bara dig. <3" Och? Du gav mig ändå en klump i magen.

Munnen hade en egen vilja

Varför, varför, varför var jag så dum? Satan också!
Jag tänker inte innan jag pratar.

Pim *hjärta* Tecknat

Dagen tänker jag spendera nerbäddad i soffan med en toffs mitt på huvudet och Disney Channel. Jag känner att jag behöver ta en promenad men det blåser för mycket och är fööör kallt. Så.., jag skippar nog det. Får se om jag orkar hänga med på 40-årsfesten ikväll.


Väx!

My Own Bed

Duns, duns, duns. Så låter det när en viss person vareviga morgon går upp innan klockan 7, (spelar ingen roll om personen är ledig eller ska jobba, går upp innan 7 ändå!) och stampar fram och tillbaka. Ingen hänsyn här inte! Jag tycker att jag visar hänsyn när jag kommer "hem" mitt i natten. Jag stampar inte, jag börjar inte hålla på och vika påsar eller diska, jag börjar inte sortera kastruller. Och jag går verkligen inte fram och tillbaka utan anledning. Vilken kvinna går med hälarna i backen först? Tar i och *bam!*. Vartenda steg är *bam!* och *duns, duns, duns!*. Ingen elegans här inte. Här är det grova steg som gäller! Pff... Nej, i morse önskade jag verkligen att jag hade vaknat i min egen säng. *dreglar som Homer Simpson, mhmm... min egen säng*

?

Nej, om man skulle ta och gräva ner sig ett tag kanske?

M. H


Snart kommer pappa och hämtar mig.

Det kommer gå åt helvete

Jag känner att jag inte orkar det här. Det där med att bli vuxen, känna pressen att man måste vara bäst på allt trots att man inte ens är i närheten, plugga, plugga, plugga. Plugga? Jag har inte rört några skolarbeten sen början av december. Jag kommer ligga himlans mycket efter den här terminen också, jag kommer inte orka. Kommer få ett ryck och vilja hoppa av alltihop. Det måste vara något fel på mig, jag har ingen koncentrationsförmåga. Hur fan ska livet gå för mig? Jag är 17 år och vill redan lägga ner precis allt.

Gamla bilder

Uttråkad som jag är, så kan jag lika gärna lägga upp gamla bilder.

Lilleman, Faster Gitte & Pimpim

En julafton, jag tror att jag var 8 år här. Lilleman var lycklig över sitt nya spel och jag var lycklig över min gröna paljettklänning som mamma hade sytt.

Här är beviset; Jag föddes som pumpa. Nä, det var min och Lillemans Halloweenfest.
Det där hönsnätet var inget vidare att gå omkring i.

Simple


Så enkelt.


Idag har jag ont i magen. Igår fick jag skor av min pappa. Idag mår jag illa. Igår behövde jag inte jobba. Idag ska jag jobba. Igår spelade farfar ruggigt gammal musik som jag tyckte om. Idag har jag redan hunnit bli arg. Igår saknade jag Thea & Gustav. Idag saknar jag Gustav & Greveholm. Igår fotograferade jag i mörkret. Nu ska jag sova så att jag orkar jobba ikväll.


I need you

Jag saknar dig, min bästa vän.

...

Det jag lever, det är inte mycket till liv.


Smile!


BILDEN ♥

Skål på det!

Vilken kväll det blev igår trots allt! Puss

När? Hur? Varför?


Åh, jag orkar inte med det här längre.

...


Borde döpa om bloggen till deppblogg

Funderingar & Deppiga Dagar

Seriöst, varför? Man går i en skola som man hatar, bara för att få en utbildning så att man kan försöka få ett jobb som man kan leva på. Men alla vet ju att så blir det aldrig. Det är då som man hamnar på ett jobb som man verkligen avskyr men som man måste ha för att betala räkningar så att man har tak över huvudet och råd att leva. Och så håller man på tills man dör. Vad är det för ett liv egentligen?

AP TRÖTT

Usch. Skulle ha stängt för 2 timmar sen, men gör pappa det? Nej. Han vill ju ha kvar allt folk. Jag vill hem och sova, är jätte trött och kissnödig. Jag tänker inte gå på toan här, inte efter alla människor som har använt den ikväll. No way. Dags att försöka övertala pappa att stänga nu. Natt!

Inget ovanligt!

Det blir ingen Gustav imorgon. Det är inget som förvånar mig heller, om jag ska vara ärlig.

Underbart fotoväder

Jag mår inte alls bra idag. Det känns som att jag ska kräkas närsomhelst. Jag vaknade klockan 5 i morse av farmor som skulle till jobbet (hurtig tant!). Efter det kunde jag inte somna om, så jag har bara legat i soffan och kollat på A Lot Like Love 2 gånger nu. Slumrade till för 1½ timme sen, men sov inte länge. Vaknade av att jag hade så ont i magen att jag inte ens kunde ligga ner! Funderade på att ringa farmor, men då skulle hon nog bara tjatat om att åka in till akuten. Jag försökte lugna ner mig och nu mår jag lite bättre. Jag ska ta en Alvedon och hoppas på att jag inte spyr upp den.


Solen skiner och värmer skönt i ryggen. Jag vill bara ut och fotografera men jag orkar inte! Huvudvärk och illamående, jag kanske behöver frisk luft? Det var längesen man såg solen och man vill ju inte kasta bort den här fina fototiden när den för en gångs skull är här.

Lönar sig att vara liten

SKÄMTA MED MIG! Jag skrev ett låååångt inlägg och när jag skulle publicera det så självklart försvann allting! Jävla skit! Jaja, kortfattat:

Köpt jeans på barnavdelningen igen. Storlek 146, 199kr. Lönar sig att vara liten! Tror att jag lätt skulle kunna klämma ner mig i en mindre. Jag ska gå med dom här hela kvällen och se ifall dom töjs ut. Gör dom det så byter jag imorgon. Nu blir det APU till klockan 10 igen. Puss

The King's Dive

APUdags. Jag känner att det kommer bli en lång kväll, är redan jätte trött och så ska man vara här hela kvällen. Menmen, det är ju roligt att umgås med pappa. Funderar på att göra ergonomi-uppgiften som man fick av Helena precis innan man åkte iväg. Hon är ju som hon är, den där Helena. Helt galen. Jaja!

Det är inte ofta som Gud är på min sida...

Idag fick jag en sån god lust att hoppa av skolan. Jag kommer inte komma upp i de poäng som jag behöver. Jag kommer inte klara av 3:an. Jag har inte den iställningen, har aldrig haft och kommer förmodligen aldrig få. Jag förstår inte varför just jag ska vara den deppiga personen som ser negativt på allting. Varför ska just jag ha svårt att koncentrera och lära mig? Jag förstår inte det. Varför kan det inte vara någon annan? Menar, som om jag inte har nog med problem? Gud tycker tydligen inte det. Han tycker att jag ska lägga ner skolan, bädda ner mig i sängen och vänta på att livet ska ha sin gång. Ungefär.

Saknad del.2



Saknad

Usch, idag saknar jag verkligen Evelina. Sjukt! Det känns som att det var en evighet sen vi kramades. När var det? Innan jul? Ja, det var det nog. Man känner sig tom när man är långt ifrån någon som betyder så mycket för en.


!¤@/)?½"#{\!

Jag är så jävla irriterad
& jag känner mig så jävla meningslös.


Tjejsjuk

Säger bara: aj, mensvärk.

Sång, dans, skratt och tårar.

Igår åkte jag till Flisan i alla fall, trots att jag var sjukt trött. Jag ångrar inte att jag åkte - det blev ju kul trots allt! Lite nya människor och så träffade man ju gamla klasskompisen Maja. Det var riktigt kul! Sång, dans, skratt och tårar. Det är väl så det ska vara? Och självklart ska det alltid vara någon som spiller ut ett precis påfyllt glas över en matta. Jag tänkte inte ta med mig kameran men gjorde det ändå (känner mig inte hel utan den!). Dom andra gillade att jag gjorde det. Jag tog kanske... 5-10 bilder. Resten togs av folket. Jag har inte fört över dom till datorn än, inte ens kollat på dom. Jag antar att jag kommer få mig ett gott skratt! Hursomhelst, det var en rolig kväll! Love yah, Lisan ♥

Ork?

12:34


Fy, vad jag är trött. Det blev sent, jag tror vi var hemma vid 4 nånting sånt. Jag mår jätte illa från kaffet igår. Blä. Så ska man till Felicia ikväll också. Hur ska jag orka? Jag kommer somna direkt när jag kommer hem till henne.  Usch, jag känner bara för att ligga i sängen hela dagen, inte alls sugen. Usch.


Irriterad.


Skåningar

Jao, lite härlig skånska här inne på pappas pub. Jag har min APU här, började klockan 5 och slutar runt 2 i natt. Men det är mysigt. Kusinen och hans flickvän är här och håller sällskap. Emilia och jag har skrattat otorligt mycket åt en lite lätt packad skåning vars skratt är något av det roligaste jag hört. Ja, vad säger man? Det finns nog inga folk som är så roliga och trevliga som skåningar. Och han ger bort sina pengar till Johan så att han kan spela, bjuder på öl och Cola för mig och Emilia som inte är 18 än. Han har ju inte dåligt med pengar heller, tydligen! Härlig! Nej, tillbaka till skrattandet!

Nytt utseende


Lite nytt. Jag är inte helt nöjd, kunde ha varit bättre. Jag är den gråa typen, men tycker att "peach"färgen är mysig. Jaja, har såhär i några dagar. Trivs jag inte så är det ju bara att göra det svartvitt eller tillbaka till den gamla header & bakgrunden. Jag orkar inte sitta och ändra färgen på texten, så det rosa får hänga med.

Deppiga Dagar del. 7398

Just nu känns det som att jag inte har någonstans att ta vägen. Jag kan inte åka hem till Eskilstuna, det känns som att mamma kommer bli galen på mig då. Och här i Ronneby blir jag bara stressad av något slag. Sen alla andra miljoner saker som flyger fram och tillbaka i huvudet på mig. Jag känner mig som en känslobomb som kommer exprodera närsomhelst. Ingen förstår. Jag vill gräva en grop, lägga mig där och isolera mig ifrån allt och alla i sisådär... 10 år? Undrar om man skulle få tillbaka lite livsglädje på den tiden? Jag är en svår person.

JB är favoriten


Hah, Gustav! Du som alltid klagar på JB. Andra plats, huh? Tihi.

...


Sarkasm

...

Jag orkar inte, jag behöver någon.

Tack, men nejtack!

Jag avskyr verkligen min apu-plats. Jag tänker inte ge det någon chans, inte värt det.
Jävlafan, jag vill inte växa upp. Skitdeppdagar. Skitmage. Skitallting. Önskar jag var hemma i mitt rum.

En pusselbit

Hello Sadface. You've just lost a piece of a puzzle.

Första dagen avklarad

Jag trodde aldrig att dagen skulle ta slut! Apu:n började ju som sagt idag. Kom in därpå tidiningen och fick se att det bara var två stycken som jobbade för Ronneby-delen. Kul. Två gubbar och jag. Det var bara pest och pina. Den ena satt bara i telefon hela tiden. Den andra pratade lite med mig men mest var det jag som frågade. Han hade ingen humor heller, försökte lätta upp stämningen lite men inget funkade. Jag blir osäker när jag försöker vara social men får inget tillbaka.

Det var jättesvårt med Mac:arna. Jag förstod ingenting! "Ehh... okej?" ungefär. Usch, stelt. En rolig grej hände när jag och Jan åkte ut för att fotografera. Jag såg en bil med reg. skylten: EMO. Det roliga var att i bilen satt en gammal gubbe som såg nästan ut att ha sålt smöret och tappat pengarna. Eller så var han ledsen över skylten.

Imorgon kommer två bilder som jag tog idag att vara med i tidningen. Yay me! Och så börjar jag inte förrens klockan 12 imorgon. Men fy, så tråkigt det är. Frågade säkert över tre gånger ifall det fanns något jag kunde göra. Men nej, det fanns inte mycket. En sak vet jag redan nu: att jobba på en tidning tänker jag inte göra i framtiden. Det var nästintill pest och pina. Stelt och tyst. Fy...


APU

Alltså... neeej! Jag är inte alls sugen på praktik i 5 veckor. Jag vill ligga kvar i sängen, slippa kylan. Jag antar att jag måste lära mig att stå ut med den. Jag lär ju vara ute rätt mycket nu. Usch. Fan. Jaja. Vadsomhelst för att slippa skolan! Kommer få världens ångestbomb när man ska tillbaka dit i februari.

Addicted


I realized I'm never gonna quit.

27 Dresses


JAG MÅSTE HA DEN

Känslor tackvare filmsatan


Jag saknar Gustav.

Made of Honor

Åh, jag har precis börjat kolla på Brudens Bäste Man och jag älskar den redan. Patrick är ju så charmig och man vill bara ha mer av honom! Jag slår vad om att jag kommer gråta i slutet.

Sådana Vänner  ♥

AJ 2

Att bråka med en BF är något av det värsta som finns.


AJ


ONT

7 minus här & 26 minus där.

Hemma! Efter miljoner timmar i kylan pga att pappas bil hade dött. Jag klagar på 7 minus och nästan avlider. Mamma berättade att dom hade 26 minus! Tur att jag inte är hemma, jag hade vägrat gå ut. Det gör jag i och för sig nu med, men i alla fall!

Idag har jag träffat Flisen. Jag fick en julklapp, tack! Och hon fick som jag fick lust att kasta iväg, för den hade blivit jätteful. Vill göra en ny, apa. "Pinsamt att ha en bild på sig själv i rummet." Varför det? Bilden är ju as snygg, dock inte pappret som hade blivit knöggligt. Jaja...

Jag fryser ihjäl. Har roat mig ett tag med att ta en massa fula egoistiska bilder med camen. Så kul har jag! Jag är så himla sugen på varm choklad med massvis med grädde på och kolasås på grädden. MUMS! Nej, ska sno lite låtar ifrån pappas stationära nu sedan gå och handla möjk så att jag kan göra min jäkla choklad.

*puss, jag saknar baby*

Zzzz-nark!

Jag är så trött men jag kan inte sova. Pappa ligger i ena soffan och snarkar som en gris, så här kan jag inte somna. Och jag kan inte lägga mig i hans och hans frus säng för där sover hon. Fan, att pappa bor i en tvåa. Jaja, jag får väl släcka ner här och bädda ner mig i soffan och försöka somna trots pappas förbaskade snarkningar.

Hayden Panettiere


HALLÅ, MÄNNISKA! JAG VILL SE UT SOM DU.


I Miss You


Ute hos Lajnus

För att jag inte har något bättre för mig så visar vi upp lite bilder som togs sist jag var hemma hos Lajnus. Den sista bilden är ifrån mitt fönster, en riktigt solig eftermiddag.








Baby, can I hold you

Jag är själv hemma. Jag går omkring och sjunger högt på denna låt. Skäms nästan lite.

Den har fastnat.

Stora Lillebror & Lilla Storasyster



Lajnus


Jag kommer sakna dig, tokfia.

En MÅNAD!


En månad utan min Sandberg,
det kommer inte gå bra.

Grönt


Nytt objektiv på G

Årets Hetaste Artist 2009


Otroligt

Nyårsafton






Det kommer fler bilder ifrån nyårsafton.
Jag har massor som jag känner att jag
bara måste visa upp!

Hemma hos daddie

Nu sitter jag i pappas soffa med en kopp varm choklad med ett gräddberg på. Det fanns inget internet hemma hos farmor, tacka gud för att pappa har trådlöst!

Igårkväll åkte jag och the Hultgrens in till pappa och träffade honom på puben som han jobbar på nu för tiden. Det var riktigt mysigt där inne. Och pappa såg nästan lite proffsig ut när han stod där bakom disken, trots att han hade ett förkläde. När jag satt där vid bardisken så kom det fram en snubbe till mig och frågade: "Irish?" Jag låtsades som att jag inte hörde. Han frågade igen och den här gången hörde pappa. Pappa var på hugget direkt: "Nejnej, hon e svensk!" Genast började jag tänka på baby. Hmm.. man kan ju undra varför?

2/1 -09 @ 16:23

Fy fan va sjukt! Jag sitter i bilen på väg till Ronneby just nu. När jag hoppade in i bilen så startade jag direkt mp3:n. Det spelades Agnes - On and on, jag tycker att den är så himla bra. Efter några sekunder hör jag hur det börjar eka, så jag drar ur en hörlur och hör att samma låt spelas på radion. Nu, 3 timmar senare, hände det igen! Jag satt och lyssnade på PCD och hör att radion börjar spela samma låt som spelas i min mp3. Funny, men skumt.