Hundvakt för lilla Leia

Är hundvakt till den här sötnosen, Leia. Jag vill aldrig lämna tillbaka henne!

Bröllopsretuschering

Har suttit och retuscherat hur länge som helst nu, och ändå är jag långt ifrån färdig. Känner att jag börjar på huvudvärk också. Blö! Nej, om man skulle ta och gå en promenad kanske? Är ju hundvakt!

Gruppfoto

Ser ni mig?

Driver's license

Igår hjälpte jag mamma på stan. Hon får ju inte gå ensam, så vi gick armkrok hela dagen. När vi stod inne på Lindex ringde mig mobil och självklart fastnade dragkedjan till min lilla väska igen. Ett missat samtal från älsklings aset. "Nej.", tänkte jag. "Tänk om han inte har klarat det..." Jag ringde upp direkt och möttes av en överlycklig Gustav. Grattis till körkortet, baby!




Efter stan åkte jag direkt ut mot Tuna Park för att möta släkten från Skåne (fy, va härligt med skånska!). Var där hela kvällen & framåt åtta-tiden gick jag och lilla Alma in mot stan för biomys tillsammans med Gustav och hans lillasyster.

Solen tittar fram!

Huuu... det är en riktigt nys-morgon för mig. Så blir det när man sover med fönstret öppet! Åh, solen tittar fram. Idag ska jag träffa min (kan man säga så, min?) jobb-coach 11:00. Vet inte riktigt vad vi ska prata om, jag ska i alla fall berätta om min vanliga otur som uppstod när jag skulle skicka in en ansökan till Burger King. Efter det ska jag träffa släkt från Skåne, får se vad vi hittar på.


Farmor igår: Imorgon är en stor dag!
Ja, Gustav har sin uppkörning idag. Sa till pappa att jag inte vet vem som är mest nervös - Gustav eller farmor?

Sandra & Mattias - Getting Ready


Har fått fyrkantiga ögon!

Nu börjar mina ögon blir lite smått fyrkantiga. Lyssnar på Kent och retuscherar, det är väl det jag har gjort sen jag vaknade. Med andra ord har jag suttit i lite mer än 3 timmar nu. Har också kollat runt på olika objektiv som jag vill införskaffa till vintern (då har man nog lyckats spara ihop en slant). Det är ju inte det billigaste... *suck*

Nej, tillbaka till den rosa bröllopsmappen!

Sandra & Mattias

Igår var en bra dag, trots vädret. Bröllopet var så vackert, en kvinna sjöng Kent - Utan dina andetag och Takida - Curly Sue. Jag tror inte det fanns någon i kyrkan som inte grät just då. Och när jag såg att brudparet också fällde tårar började jag snyfta ännu mer. Just nu ligger jag i sängen och går igenom alla bilder, det blev ju ett gäng. Hö, hö.. Håll utkik!

Tusen tack, kära Bella för att du var med mig igår! Hade garanterat inte klarat det utan dig.

I mina blåa skor!

Mina blåa tygskor är borta, har letat igenom hela lägenheten. Har för mig att senast jag såg dem, låg dem i en plastpåse. Slår vad om att någon har slängt den påsen...
Bra dag imorgon: ska träffa brudpar + präst. Och sola, jag måste hinna med att sola.

Fribiljett mot himlen!

"Grattis i efterskott!
Du har fått en biljett till vår Lasse.
Och du måste absolut ta ledigt från
allting och bara boka upp dig på
den dagen för att ha en hel dag
med mig, Richard och Lars.
Vad tycks? Låter det lockande?<3"

Retuschering med snorig näsa

Sitter och retuscherar, har inte ens kommit halvvägs med bilderna på Felicia. Det är inte okej. På tal om annat så har jag börjat känna mig sjuk - förkyld och febrig. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu!

Jobbsökaren

Sitter i sängen med min kopp te, håller på och söker jobb. Det går åt helskotta då jag inte har något CV. Allt ligger ju i min stationära dator som jag för övrigt har mördat. *att jag aldrig lär mig!* Det är väl min vanliga tur? Fy, känner mig så deppig.

Landet

Lata dagar ute hos älskling.
Bilderna är tagna med kompaktkameran.

Tisefisen

Nikon D90 + 50mm 1.8

KÖRKORT!


"Min kamera är för dålig."

Bullshit! Här har ni någon som bevisar att det sällan är kameran som det är fel på, utan personen som står bakom.

VILA 150:-


Imagine there's no heaven


Undisclosed Desires


I'm dancing with myself

Nyss tänkte jag ta nya självporträtt och jag märkte fort att det inte blev som jag ville. Blev bara fjanteri! Jag skyller på Gustav, det är hans fel att inget går. Det är också hans fel att jag äter mig till döds. Som grädde på moset har jag fått en finne vid läppen. *suck* Kom hem nu, baby!


1,4

Oh, va jag vill ha det --->här<--- objektivet!

*klick, klick, klick!*


"Vi som tog studenten 2010"

Såg att jag hade blivit taggad i ett album på Facebook. "Vi som tog studenten 2010", har jag för mig att albumet hette. Hursom! Direkt när jag såg den här bilden rös det till i hela kroppen. Fy, det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag vill tillbaka.

Summerdream

Foto: Jag
Modell: Felicia

The Streets III


Macro-läget med kompaktkameran

Canon Ixus 120 IS

Onsdagsfest 30/6

I onsdag efter att Felicia hade åkt hem gick jag en runda på stan för att shoppa inför kvällen som skulle tillbringas på Nybron. Vid 17-tiden (har jag för mig?) kom Lajnus + hennes Richard och hämtade mig. Hemma hos Richard satt jag och min vän bara ute och pratade om allt och inget - himla avkopplande! Runt 19 kom Sophie och några timmar senare började fnittret bubbla i magen.

Kvällen på Nybron var som vanligt full med goa och glada människor, dans och många kisspauser. Den som saknades var väl Nadjagumman, var planerat från början att hon skulle med men sen satt hon fast ute på landet. Hon vet att nästa gång tänker jag dra med henne ut och de andra tjejerna som jag saknar.

Gamla och nya vänner, vi gjorde kvällen kanoners!


Lör-Ons

Felicia kom hit i lördags. Hon hade varit i Söderhamn och firat midsommar, tröttnat och sedan åkt hit. Vi har mest latat tror jag. Snackat barndomsminnen, shoppat, degat i Vilsta, fotograferat (självklart!) and so on. Det var meningen att jag skulle ha hängt med henne ner idag men så blev det strul och här sitter jag, på mitt rum. Hon åkte hem igår istället pga ny kärlek.