SOMMARLOV

Nu har jag haft sommarlov i tio timmar. Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år på JB. Det har gått så himla fort! Avslutningen var underbart rolig! Alla var super fina, förutom jag som kom i samma kläder som jaghade igår, men äh. Hela Jb samlades i Mälardalens högskolas aula för lite spex & film som lärarna satt ihop. Och självklart lite annat, orkar dock inte skriva. Men spexet & filmen var ju något av det bästa!  Alltså, lärarna på JB (vissa lärare i alla fall) är dom bästa man kan ha! Vad får dom allt ifrån?!

Efter aulan kutade jag, Sanna och Carro bort till Ica för att köpa en blomma till Micke, jag tror att han blev glad. Det kändes så. Johan svek oss, hans sista dag. Det aset. Sofia kramade man och önskade henne en glad sommar. Jag behöver inte gå på sommarstugan. Jag får inte IG. Underbara dag!

Efter allt åkte tjejerna ut till slagsta och åt glass, mums! En nörsnäcka för min del, men Sannas glass och också god. Vi höll på att missa bussen in till stan igen. Där fick vi motion också. Mycket springande idag! När vi kommit in till stan splittrades vi. Jag, Sanna & Tilda gick upp till station för att möta Jimmy och Simon. Det var meningen att alla skulle gå åt varit håll här, men vi bestämmde oss för att ha en liten mysig picknick i en park. Där satt vi i 2 timmar och myste. Det fotograferades mycket, över 300 bilder idag. Mot tre-tiden kom också min älskling och gjorde oss sällskap. Det var en underbar dag med er! Vi borde umgås mer på fritiden, tycker jag i alla fall. Det hände massor idag, men som sagt, jag orkar inte skriva. Ni får försäka tänka er in det hela. Underbara dag.



Sommarlov, sommarlov, sommarlov.

Skolavslutning

Mitt hår luktar bränt, jag har plattat det. Det är skolavslutning idag & jag har ingenting att ta på mig. Det fick bli mina gula byxor och ett grått linne. Det verkar som om alla andraska vara jättte finklädda. Och så kommer jag där... med gamla fula kläder. Apa.

Kärlek


Jag älskar dig.

Fotbollsdag med mysiga tjejer

Det har varit en jätte mysig dag! Otroligt varmt & soligt. Jag, Tilda, Nadja & Alex gick från JB runt 11. Vi bestämde oss för att åka till Skogstorp och kolla på deras fotbollsdag. Jag ville egentligenbara spenderalite tid med mig pojkvän, men han verkade inte alls lika glad att se mig som jag att se honom. That sucked. Nåja, jag träffade i alla fall Lajnus, Jenny och resten.

När allting var slut så gick vi tjejer (jag, Tildus, Nadja, Jullan, Sanna) hem till Michis och drack saft. Hennes hem var super fint, älskade köket! Ville ta med hem på något sätt. Grönalund snart? Lite senare åkte jag, Tildus, Jullan & Nadja in till stan igen. Vi knallade omkring där ett bra tag, det var kul att bara umgås igen.

Igår fick vi våran tidning som vi har jobbat med vääääldigt länge. Den var helt okej, lite mer än okej kanske. Det blev en bra tidning efter mycket om och men.

Idag var jag med min Lajnus

Idag har jag varit i Skogstorp. Jag hängde med mamma och Alleman dit, dom hade möte där. Samtidigt passade jag på att hälsa på Ann-Marie och Marie Grip. Jag fick så många frågor av Ann-Marie, det var kul att träffa henne igen. Och självklart gick jag bort till det gamla spåret, där man mötes av en bamsekram från Lajnus! Kramkalas blev det av allting. Jag stannade kvar där ett tag, var med på en lektion. Jag ville vara med Gustav och Lajnus ett tag, och dom hade svenska med Ann-Marie, så det var lugnt.

När man går i 7:an, så ska man skriva ett brev till sig själv som senare ska läsas upp inför hela klassen när man går i 9:an. Det gjorde dom idag. När S skulle läsa upp sitt ringde telefonen, så jag sprang ut. När jag kommer in i klassrummet igen så säger Ann-Marie ungefär: Vi läste just om dig!

"Jaha?!" tänker jag. Det visade sig att S hade skrivit om mig. Haha! Kul grej! Och älsklings brev var ju skoj, haha! Om man tänker på hur allting är idag & hur han trodde att hans liv skulle vara nu. Jag åkte hem.

Lajnus kom till mig lite senare. Vi tittade på film, snackade skit och skrattade åt våra fina kort. Det var så jäkla härligt att vara med Evelina igen, jag har verkligen saknat henne.

För övrigt så skrattade Thea på riktigt idag. Det var det gulligaste jag hört! Så högt och länge!

Storlek 152 i byxor.

LÖRDAG

Igår hängde jag med en del av familjen Sandberg ut till Sundbyholms Slott och fotograferade Sofia i hennes balklänning. Hon hade helt klart den finaste klänningen!  Alla var jätte fina, och pojkarna var riktiga gentlemän. Jag var sjukt avundsjuk, längtar ruggigt mycket till "min" egen bal. 


Korten blev i alla fall bra, super bra faktiskt. Sofia såg ut som en prinsessa. Rosa klänning, vita klackskor, vita handskar & tiara. Fin frisyr och allt det. Jag lägger upp några bilder, orkar inte lägga upp alla. Men bara så ni vet, så finns det över 200 otorligt fina bilder från balen. Säg vad ni tycker.


Idag var det premiärdag för mig på Tuna Park. Ja, Tildus, du läste rätt! Idag har jag tagit mig ut till Tuna Park. Lena, Yvonne, Sofia, Anna och jag. Jag hade inga pengar med mig, vilket jag ångrar. Vi gick in på Cubus och kollade bara lite på kläder till Anna. Vi befann oss på barnavdelningen och då tog Sofia fram ett par gula jeans. Jag har alltid velat ha ett par gula jeans, vilket slank ur mig. Då säger både Lena och Sofia:


-          Men testa dom här!

-          Jag kan inte ha dom, storlek 158! Dom är för små, jag kan inte ens ha 164.

-          Du kan ha dom! Testa dom nu, här storlek 158. Ta med en 152 också.

-          Alltså, jag kommer inte komma i dom. Jag lovar.


Jag gick i alla fall in i provhytten och tittade med ångest på mina gula jeans från barnavdelningen. Jag började med 158. Herregud! Dom var för stora! Jag fick ta på mig 152:orna. Dem satt bra, lite, lite slappt men ändå bra. Jag gick ut till Lena och visade med ett stort jäkla leende.


-          Dom sitter ju skitbra!

-          Ja... dom gör visst det.

-          Har du sett dig själv i spegeln?

-          Ja... Men allvarligt, jag trodde aldrig att jag skulle komma i dom här jeansen. Liksom, 152!


Sofia tyckte också att dom satt jättebra. Hon köper tydligen byxor från barnavdelningen ibland, det är billigare att vara mindre när man är äldre! Jag är nog mindre än vad jag själv ser, för jag trodde absolut inte att jag skulle komma i dom byxorna. Jag fick låna pengar av Lena för att köpa mina gula 152 jeans. Jag ringde mamma och skrattade. Efter det fick jag ett mess:


"Vad skönt att höra dig skratta igen. Puss puss mitt barnavdelnings barn."


Det känns som om jag bor här ute på landet nu. Jag trivs. Det känns bra. Jag tänker inte lika mycket på det. Vilket är bra. Det var härligt att gå på Tuna Park med familjen Sandberg.