Happy Birthday, Sugar!

MALIN FRÖBERG FYLLER 17 ÅR IDAG! GRATTIS MIN STORA FLICKA! ♥

Fredag/Lördag

Igår kom världens bästa pojkvän hem till mitt nya hem för andra gången. Det var meningen att vi skulle plugga, men som vanligt blir det aldrig av. Vi försökte, men ingen hade någon riktig "plugga-järnet-för-att-få-topp-betyg"-känsla. Äsch, det gjorde inget! Vi myste och tog det lugnt istället. Jag trodde inte att Gustav skulle övernatta här, men ack och ve, jag hade fel.


På kvällen pajjade min mage. Jag hade så ont att jag inte kunde vända mig i sängen. Låg i fosterställning hela natten och tyckte synd om mig själv. Idag skulle jag ha sminkats på Make Up Store, men jag mådde verkligen inte bra, plus att jag hade näsblod som vägrade ge sig. Mamma ringde och bokade om.


Jag och Gustav har sovit hela dagen. Eller, jag har. Han har kollat på film och annat. Jag har inte orkat göra något - det var meningen att vi skulle åka hem till honom och baka massor med bullar idag. Jag börjar bli sjuk, så det sket sig. Jag ska kolla med honom ifall vi kan göra det någon dag i veckan innan han åker till Idre. Jag tror det var Idre som han skulle till nästa helg. Hm, inte säker!


Nej, nu ska jag bädda ner mig med en bra film och försöka bli frisk.


Girls, girls, girls

Jag saknar flickorna. Caroline som pratar så gulligt (men det kan vända och helt plötsligt snackar hon i 190! Wrooom! säger det bara!), Sanna där hon sitter och knappar på tangenterna och får ett skrattanfall. Nadja som sitter och lyssnar på hög musik, älskar när hon då och då säger: "Men asså, vadååå?" Tilda och Michis som gapar åt varandra och är allmänt tokiga. Man kan inte göra annat än att skratta åt dom ibland! ♥

Äpple/Kanel

Jag är beroende av två saker idag. Broken Strings och Varma Koppen, Äpple/Kanel. Det är sjuuuuuukt gott! Jag skulle kunna leva på det, helt klart! Det känns riktigt bra i magen efteråt också. Jag måste be mamma köpa hem fler innan hon kommer hem.

- a little less than before...

Just my luck

Jag missar alltid det roliga i skolan. Åt helvete med min "tur"! Lilla Sännie ♥ berättade att vi ska filma hela dagen, läste då hennes blogg och där stod det att dom håller på att gå igenom saker i InDesign och Photoshop. Kul att jag alltid, alltid missar roliga saker!

Nä, jag får väl ta till flaskan, lägga mig i badkaret och hitta någon som kan servera vitlöksbröd, eller vad säger du Sanna? Haha! Nej, fy! Hemska tanke!

Broken Strings


Jag är beroende.

Ont i magen

Min mage dör idag, jag kan inte stå upp. Jag vågar inte väcka mamma än. Men måste så att hon kan ringa till skolan. Så då missar jag alltså svenskan och inspelningen idag. Jag skulle behöva skratta lite med flickorna, det kommer säkert bli fler goda skratt idag när dom börjar spela in. ♥ Jag måste börja plugga, kan inte ha det såhär! Jag ska gå ut med toppbetyg! Okej, inte toppbetyg... men bättre än okej i alla fall!

Det är snart helg:

FREDAG: Försöka få iordning så mycket som möjligt hemma, sedan mys framför TV:n.
LÖRDAG: Sminkning på Make Up Store, bio med Lilleman (?)
SÖNDAG: Plugga!

- jag retar mig så in i helvete på dig.

Flyttat!

Nu sitter jag i den nya lägenheten. Det är saker överallt. Jag vill bara få iordning på mitt rum såfort som möjligt, men självklart går inte det eftersom att dom har ställt in alla saker här. Jippie! När jag såg lägenheten först så såg mitt blivande rum mycket större ut än vad det egentligen är. *suck* Mina möbler passar inte in här heller. Mörkröda väggar med svarta och vita möbler, det är inte snyggt! Tro mig! Jag behöver verkligen nya möbler... Ett nytt skrivbord som man kan ha datan på och förvara smink och annat, två hyllor, en stor matta, två nya stolar, förvaringslådor, nattduksbord, sänggavel och so on. Menmen, får väl leva som en sunkig ett tag.

What if...?

Jag känner mig instängd, precis som att jag inte får någon luft. Jag kan inte vara Cim längre. Så känns det. Jag behöver luft. Kanske behöver jag bara vara lite för mig själv?

So see you at the Club

Nu är jag på bättre humör. Det är stressigt med flytten och att hinna med allt - städa, packa ner, packa upp, få iordning. Hoppas att allt lugnar ner sig snart. Jag har tagit en paus ifrån allt det där nu och sitter och lyssnar på Darin - See U at the Club (skäms lite!). Men får en sån härlig känsla i kroppen, som ett rus av något slag, varje gång jag hör den, ungefär samma som den man hade på Carro och Emelies fest. Tilda sa igår: "Jag känner för att festa så snart igen!". Jag kan inte säga annat än att jag håller med henne idag! Helgen kanske? Annars nästa!

Jag bits.

Jag är så jävla förbannad, riktigt jävla förbannad. Jag känner för att strypa någon. Den som säger något till mig idag kan räkna med ett käftigt svar. Kan man inte vara lika glad som i lördags alla dagar?

Branden på Statt


Bild: ekuriren.se

Fy fan. Hotell Statt är helt förstört, läs mer här och här.

Aj, min mage!

Jag orkar inte gå till skolan, jag har förbannat ont i magen. Och att ha matte nu och tre timmar framåt är inte lockande. Fy fan. Vi flyttar helt och hållet idag. Jag ska hem tidigare och hjälpa till. Men åh, jag kommer verkligen inte våga gå ut efter klockan fyra. Vill inteeee!

Fantasilös?

Jag blir så irriterad på folk som inte har egen fantasi. Visst, man kan inspireras av andra, men då ska man fan säga/skriva det också. "Jag blev lite inspirerad av *namn* så jag ville testa något liknande" eller något i den stilen. Att verkligen härmas, skriva i samma stil, kopiera designen, helt plötsligt få samma intresse... Hm, lite väl kanske? Jag säger bara: irriterande! Hitta din egen stil, för fasen.

Jag vill inte välja nu!

Psykologi A - 50p
Organisation & ledarskap - 50p
Matematik E - 50p
Svenska C - 50p
Matematik C - 100p
Fysik A - 100p
Fotografisk bild B - 100p
Naturkunskap B - 100p
Engelska C - 100p
Rörlig bild B - 100p
Moderna språk - 100p
Matematik D - 100p
Kemi A - 100p
Multimedia B - 100p
Fysik B - 150p

Gud, vad ska jag välja? Jag måste ha bestämt mig till på torsdag. Är det nu jag måste bestämma mig för vad jag ska bli när jag blir vuxen? Kan man inte säga: "När jag blir vuxen vill jag bli liten igen" ? Jag vet inte vad jag vill bli.

Bilder från helgen

Galet mycket bilder ifrån helgen. Först hos mig.















Kvickan







Underbar kväll ♥ Tack alla!

Tar dagen aldrig slut?

Guuuud, jag orkar inte! Seriöst, klockan är två och jag är helt slut. Vill bara hem, det känns som att dagen aldrig kommer ta slut. Vi gör i princip ingenting, sitter och pratar om manus. Eller pratar, försöker prata men alla är trötta så det blir inte mycket gjort. Kan vi inte bara få gå hem? På tal om hem, det lär ju vara rätt tomt i lägenheten. Vi håller på att flytta. Alla kartonger åker till den andra lägenheten idag, så försvinner alla möbler imorgon. Jag kommer inte våga gå ut efter klockan 16.00 där borta!

Spola tillbaka tiden!

Sitter i skolan och kollar på bilderna ifrån helgen. Jag vill bara spola tillbaka tiden och stå där på dansgolvet igen! Säger bara: Bästa helgen någonsin! Lägger upp lite bilder när jag kommer hem.


Magsjuk?!

God morgon. Usch, jag mår jätte illa. Jag vågar inte sätta mig på bussen mot skolan än, är rädd för att det kan hända en olycka. Jag tror vi har blivit magsjuka - jag och mamma alltså. Ingen av oss mår så värst bra. Det måste vara något vi åt igår, vi åt ju samma sak. Jag väntar ett litet tag till innan jag ger mig av till JB. Jag lovade Nadja! Och vill ju träffa flickorna  :(

"Jag dansar aldrig nykter!"


Det spelar ingen roll att toastolen är full av äckliga bajsbakterier och att bara tanken är vidrig - jag hänger över den ändå. Gårdagen är värd det! Runt 8 kom folket hem till mig. *pusspuss, hej hur mår du* och allt det där. Genast satte vi oss i soffan och Alex dunkade musik så att väggarna vibrerade. Sanna och Tilda hade oturen att träffa på min trevliga granne med den vita hunden i hissen. Hunden förstörde Sannas strumpbyxor.

Ungefär halv 10-10 satte vi oss till rätta i bilarna och åkte vidare mot Kvicksund. Jullan som tagit körkort (grattis! ♥) satt bakom ratten och vi sjöng till Pokerface. "What happens in Kvickan, stays in Kvickan". Haha! Kvällen var underbar: härligt folk, god dryck, mycket dans och skratt. Det här var en av de bästa kvällarna på länge. Och tjejer, vi var ju heta! Tack Caroline och Emelie att man fick komma.  Som Nadja skrev: "Varför gör vi inte det här oftare?" Jo, det här måste göras om!

*bilder kommer*


Cuz I have to!

Jag vaknade för 2 timmar sen och jag orkar fortfarande inte gå upp. Men ack och ve, jag måste. Jag måste gå ner på stan, jag måste få med mamma för jag vill inte gå själv. Jag måste gå upp nu. Jag måste städa hela lägenheten. Jag orkar inte gå upp än. Måsteee!

Party! ♥

Morgondagen är räddad och allt kommer bli perfekt! 

Yes!

Woho! Jag ser ljuset i tunneln, det verkar lösa sig inför morgondagen!

"BRAD!"

Vi satt i köket igårkväll och hade världens diskussion om Obama. Mamma blir sur på Alex och säger: "Pitt!" Alex svarar tillbaka med uppspärrade ögon och gayröst: BRAD!

Mitt lilla rum

Gjort idag? Packat. Mitt rum fick plats i en kartong. Precis innan jag skulle börja med den lilla packningen så fick jag ett telefonsamtal som varade i 20 minuter. Jobbiga 20 minuter. Obehangliga 20 minuter.

Nu är jag i alla fall klar med packningen, försöker få tag på min pojkvän men som vanligt går det åt helvete. Antingen är det min mobil det är fel på eller hans, för det går aldrig att ringa till honom.

Den där Alex...


Läggdags

God natt.

Jag har shoppat!

Hej, hallå! Jag har gått ovanligt mycket idag, så nu sitter jag här med värk i mina korta ben. Menmen, det är det värt! Jag har shoppat, nu får det inte bli mer på ett bra tag. Har egentligen inte råd! Men hursomhelst, det blev ett svart klänning-aktigt plagg som jag hade tänkt ha på lördag (hoppas det blir en perfekt kväll!) , en kuvertväska och en mascara. Dock måste jag antingen sola som en dåre nu eller använda BUS, för jag kommer se ut som ett lik i den svarta klänningen.

Jag frågade älsklingsLajnus om hjälp, hon tyckte att jag skulle köpa något i färg. Jag letade, men jag kan fasen inte hitta någon snygg färg som jag verkligen passar i. Nej, så det fick bli svart (som vanligt). Lajnus, du får vara hemma nästa gång jag behöver din hjälp, du kan ju allt det där! ♥

Övernattning i Näshulta

Igår åkte jag ut till Näshulta för att övernatta hos mormor. Det var så fint och tyst där ute på landet, riktigt skönt att få lite lugn och ro. Jag fotograferade lite, jag och mormor snacka lite skit och bakade. Runt 22.30 när vi satt och kollade på något skitprogram på 1:an fick mormor ett ryck och frågade tyckte att vi skulle spela poker.

Idag när jag satt på bussen påväg in till stan såg jag två personer på håll som gick på vägen emot Tildas hus. En av personerna hade en röd jacka och det såg ut att vara två tjejer. Jag tänkte på skoj: "Hm, det kanske är Michis och Sanna." När bussen åkte förbi personerna såg jag att jag hade haft rätt! Fast det var inte Sanna, det var Carro. Alla säger att dom är så himla lika, nu säger jag det också. Hihi! ♥

Bloggdesign

Jag har suttit hela dagen och fixat med bloggen och designen! Jag tror jag är klar nu.


LYCKA!


Underbart! Äntligen har jag fått igång min stationära dator!
Alla bilder är kvar, likaså musiken och filmerna.

Min alla hjärtans dag.

Igår var det verkligen mysigt. Jag och baby var för en gångs skull ensamma hemma hos mig. Ungefär 17.30 knackade det på dörren och där stod min älskade pojkvän med tre röda rosor och en gul chokladask. Ganska originellt men gud, jag älskar det! Min alla hjärtans dag var perfekt, just för att jag fick tillbringa den med den personen som betyder allra mest för mig. Det bästa är att jag vet att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom.



Baby var så söt när vi hade bäddat ner oss i soffan och skulle kolla på Bruce den Allsmäktige. Efter en halvtimme kanske så somnade han. När filmen var slut stängde jag av TV:n och först tänkte jag väcka honom. Men nej, jag kunde inte, för han var så himla söt när han låg där inbäddad i täcket. Så jag lät bli. Jag gick och la mig i min säng istället. Runt halv nio på morgonen vaknar jag av att han kommer intassande i rummet och försiktigt kryper ner under mitt täcke.



Planering

Morgondagens planer:

  • BodyPump
  • Sola
  • Leta klänning + skor
  • Hämta mitt paket på posten
  • Långpromenad med kameran
  • Storstäda inför lördag

` say you're gonna stick around.

Dagen kan ta sig. Minnen kan ta sig. Åt helvete med allt det.

It was long ago and far away, but it never disappears.

Breathe in, breathe out

Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska kännas bra och meningsfullt. Det känns så tomt, jag känns tom. Jag känner mig som en grå fläck. En grå fläck som gör dom glada människorna jag tycker om ledsna och besvikna av min dåliga energi. En grå fläck i en färgglad regnbåge, det går inte ihop.

Cim-Listan

Jag är halvt död idag. Thea fnittrar och låter mer än vanligt, ovanligt pigg. Ska hon till dagis tro? Det här låter elakt, men jag hoppas det så att det blir lite lugn och ro i några timmar.

Ingen skola för mig idag heller. Mest för att jag behöver återhämta mig. Jag går nog ner senare framåt eftermiddan och hämtar lite uppgifter som jag kan jobba med hemma. Läste från Sannas blogg att vi ska ha media hela dagen idag. Så är det jämt - varje gång jag är sjuk eller borta så är det alltid något kul just den dagen. Alltid.

MSN
Pimpelompen säger: blogga mer! finns inget kul att läsa:(
Felicia säger: men ja ska . :P men orka inte just nu va fan ska ja skriva liksom :P
Pimeplompen säger: ungefär: cim ville att jag skulle blogga, så här är en lista varför hon bäst i världen.

Tror ni inte människan gjorde det?

Breathe


- orkar inte längre.


Rensar/pillar på bilder


Modell: Felicia

Hemma, sjuk.
Vill ha Flis ögon.
Lotta på Bråkmakargatan
och en kopp citronte.

Spökstad


Kall, grå spökstad.

Wroooom!


Estetisk verksamhet


Estetisk verksamhet uppe på parkeringshuset.
Modell: Hampus


Lajnus & Pimpim


JAG SAKNAR DIG

Ångest

Klump i magen, jag är trött på dessa otroligt onödiga argument som inte leder nånvart.
Jag vill inte mista dig som vän, det är något du inte verkar förstå.

Nytt i Menyn


Dr. Jekyll and Mr. Hyde


Haha, va komiskt, eller hur pappa?Jag visste inte att det fanns en film som hette så.
Jag ska bädda ner mig i soffan och titta på den nu.

Felicia Linn Sköld


Yay Me!


KLAR MED GALNA HELENAS ERGONOMIUPPGIFT!

Tillbaka till JB


Fy fan. John Bauer imorgon. Fy fan säger jag bara. Jag vill inteinteinte tillbaka. Tillbaka till galna idrottsHelena och hennes "peppa-peppa-peppa"-gap. Tillbaka till Anna och hennes otorligt sega engelskalektioner, dom tar aldrig slut! Multimedia. Jag har frågat flera gånger vad multimedia egentligen är och jag har fortfarande inte fått något riktigt svar. Det enda vi gör är att göra små skitfilmer i Flash. Jag kan inte komma på en multimedialektion där vi inte har jobbat i Flash. Och matten, fy helvete. BabyTalk, yaaay! Varför kan vi inte bara få tillbaka Alexandra? Eller få Maija (?) då och då? Något bra är väl att man slipper Projekt & Företagande den här terminen. Vårterminen kommer gå så jävla långsamt, lovar. Det känns som att jag har miljoner saker att göra. Jag förstår inte hur vissa bara kan säga: "nej, nu skajag plugga." sen gör dom klart allting på en halvtimme! Vilket lyx att bara kunna sätta igång sådär och vara helt inne i världens tråkigaste grej, och inte sluta förrens det är klart. Hade jag varit så, shit. Jag hade älskat skolan då.

* Svenska Bokrecension
* Engelska Bokrecension
* Ergonomiuppgiften från Galna Helena
* Matte B

Det är inte mycket. Det som är mycket är pressen om att det måste bli bra också. Gud, jag måste lära mig att komma igång och hitta något jäkla intresse i skolan. Hittar jag inget intresse kan jag lika gärna hoppa av och jobba som städtant på Coop eller något. Det är lockande att hoppa av, eller försöka byta linje. Media är inget för mig. Jag förstår inte varför allting känns så jävla hopplöst. Lite ljus i livet, Gud? Vad säger du om det? Skulle du kunna vara så vänlig och skänka mig det? Jesus, vilket liv...

I've found I'm scared to know

Helt plötsligt känner jag för att gå ut. Gå ut, bara gå och heja på varenda människa man passerar. Bara ut och kunna ta ett djupt andetag, slappna av och försöka göra det bästa av denna misslyckade lördagskväll. Jag har hittills städat lite smått, haft det vardagliga bråket med Alex och Ketta, bakat tretusen muffins och bara döat.

Jag vill till Ronneby, till Felicia och alla människor. Det här är inget för mig.

...

Jag vill bort härifrån. Långt ifrån Eskilstuna, långt ifrån Sörmland, långt ifrån Sverige. Och du? Jag är inte sjuk. Jag vill bara vara ifred och leva mitt liv som jag vill.

Satansidiotkväll

Den här kvällen (ursäkta mig nu, men) suger verkligen get! Jag är så jävla trött ocg seg, känner mig febrig också. Det är säkert mamma som smittat, hon är jämt sjuk. Eller Thea, den lillan hostar så att det låter som hennes lungor ska gå sönder ibland. Det blir nog inget Caroline-firande då... Visserligen har jag tid att ändra mig, bussen går inte förrens kvart i 7, om jag minns rätt! We'll see. Det är lockande, då får jag lite användning för mig nya klänning också. Fan.

♥ födelsedag.

Caroline fyller 18 idag, grattis! ♥

Det känns som att alla fyller nu. Usch, jag får vänta i evigheter! Orättvist. Idag känner jag mig trött och hängig, ont i magen och ja, det vanliga. Fast mer uppsvälld, ungefär som att magen kommer sprängas närsomhelst. Jag funderar massor på hur fasen jag ska komma hem ikväll?! Som Sanna sa: "Kyrkogården klockan 01:00." Brr...

2006-2009


Den 5:e februari 2006. Det är tre år sedan. 3 år.


Ja, tack!


"Dö då, för i helvete, tomtejävel!"

JÄVLA IDIOT, GÅ OCH ! JAG HATAR DIG!

Lemon Tea & Grey's Anatomy


Jag är helt väck idag. Vad har jag gjort? Druckit te, kollat på Grey's Anatomy, sminkat mamma som skulle på möte, druckit ännu mer te, tittat lite mer på Grey's. Mer har det inte blivit. Herregud, jag slösar bara tid. Jag skulle ha gått ner på stan idag. Jag skulle ha åkt till Tuna Park. Jag skulle ha gått till skolan (vilket känns rätt så hopplöst). Jag borde ha pluggat. Men jag har bannemej ingen ork till nånting längre!

S:t Eskil

Skottlossning på Eskil? Jesus.

Felicia #3


You say that he's no good

Idag när jag gick in på Gina såg jag Tilda, så självklart hejjade jag. Jag såg inte att hon gick med Caroline, kände inte igen henne för hon hade färgat ögonbrynen. Det var fint, passade henne. Vi stog och pratade lite, det hela slutade med att vi tre gick omkring på stan och bara pratade strunt. Kändes riktigt bra att träffa lite människor man känner igen!

Baby mötte mig på stan och vi gick till Tisens dagis för att hämta hemnycklarna som Markus hade. Bäddade ner oss i soffan med te och Disney Channel. Mysigt. Nu har han åkt hem och här sitter jag i hans röda tröja som jag snodde. *var alltid min, Sandberg*

Plugga lite kanske? Jag ska försöka.

...

Du ljuger för mig hela tiden. Varför?

♥ födelsedag.

Nadja fyller 18 år idag, grattis gums! ♥

"Varför, Cim?"

Sjukt död dag. Blek, trött, hängig. Deppig. Livglädje ligger på 0 idag. Har legat i sängen hela dagen. "Varför är du alltid så ledsen, Cim?" Ja, visste jag det, så...

Hetaste vännen man kan ha?


Felicia, ursnygg.

Je t'aime