Nadja/Gamla Stan


En toppendag!

Idag har varit en toppendag med flera timmar på Wayne's, fotografering och mys. Nadja, Emily och jag höll till i Gamla Stan under eftermiddagen där det blev en hel del bra bilder. Tusen tack, kära Emily för att du var med och hjälpte till! Ville väl bara skriva det, haha :)

Desperate Housewives s7

Längtar som tusan!

Mot Eskilstuna

Idag åker jag tillbaka till Eskilstuna. Har haft det jättehärligt här nere, kommer åka tillbaka så fort jag kan.
Haha, det var så roligt när jag skulle fota Felicia vid kyrkan. Jag går en sväng för att se mig omkring när jag hör en bil komma. Jag tänkte på skoj "Det är säkert pappa, det är ju bara han som kör här." Tror ni inte att det var pappa som kom körandes?! Hahah!

Lars Winnerbäck I


Have you ever?

Have you ever looked fear in the face and said 'I just dont care'?

King Charles


Charlie

Harry's i Karlskrona

Hej! Igår var en virrig dag. Kräftskiva och utgång var planerat, dock inget som blev av då mitt dåliga humör tog över. Men senare på kvällen fick jag ett ryck och två timmar senare satt jag på tåget mot Karlskrona för en natt på Harry's tillsammans med Emilia, Mia och deras vänner. Det var en trevlig kväll med ett virrigt slut och en lång bilfärd. Tack Emilis & Mia!

The Streets V

Felicia Sköld

Huuu! Vilket busväder det är ute! Sitter i soffan och går igenom några bilder. Då och då blåser det till och jag får för mig att närsom kommer huset blåsa iväg.

Summerdream II

Felicia Sköld

Behind blue eyes

Felicia Sköld

Red


Lookbook

Vissa tycker det är fult, medan jag tokälskar det.

Träning + foto

Vad har vi sysslat med idag, tro?

Fotograferat såklart! Igår var jag duktig som gick från Kallinge in till Ronneby. Hur långt kan det vara? 5-7km? Hursom! Jag powerwalkade in igår och idag tog jag fotoutrustningen på ryggen och körde en powerwalk till Ronneby igen. Duktigt av mig! Mötte upp Felicia för en fotosession som slutade med 40 bilder. Ingen av oss hade någon vidare lust, vädret svek och allt blev bara skit. Vi får ta det annan dag när båda är på humör.

En natt på Frasses


Pimpelompen!

Igår var det meningen att jag skulle ha övernattat i Rödeby men det blev det inget av då Emilisen blev inringd på jobb, så vi (läs: jag) spenderade natten på Frasses. Under dagen gick vi omkring i olika affärer i Karlskrona, bl.a. Skopunkten där jag hittade ett par kanonsnygga vinterskor (från barnavdelningen, såklart). Jag köpte dem aldrig men ska fråga farmor om inte hon kan köra in mig någon dag. Nu ligger jag nerbäddad i soffan framför svenska filmer och retuschering, kommer ligga här dagen lång.

Världens vackraste Sophie

Har suttit och retuscherat bilder på världens vackraste Sophie. Vill fortsätta för jag får inte nog av de bilder vi tog, men nu ska jag åka iväg och umgås med Emilisen.

Sjuklingen bakar

Bild som jag tog sist jag var här nere.

Sitter hos farmor och farfar tillsammans med de danska gästerna. Jag har bakat vaniljbullar som var himla uppskattade. Roligt! Det har dock inte varit lika roligt att baka kan jag säga. Har lyckats bli sjuk - feber, förkyld. Ett rent helvete är det! Önskar att Gustav var här så att han kunde ta hand om mig. Buhu!

Kom ihåg mig då


Tog du dom med storm ikväll?

Lasse, Lasse, Lasse! När jag fyllde 19 fick jag en konsertbiljett till älskade Lasse av Evelina. 16:00 kom Evelina och Richard + en vän till Richard och hämtade mig. Åkte ut mot Strömsholms Slott där vi satt och väntade i 4 timmar på att Lasse skulle kliva upp på scenen. Det gjorde inget att rumpan domnade bort, det var värt det.

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?" Jag svarar "Dom älskar mej bara nu, Den enda som verkligen älskar mej är du" Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?" Jag kommer faktiskt inte ihåg Men mina fingrar säger att Strömsholm var ett segertåg

Kvällen var underbar, jag var nog inte den enda som stod och grät mot slutet.
Lars Winnerbäck är verkligen musikens Gud.

Vi ska åt samma håll

Nu ringer snart Lajnus för att berätta att hon och Richard är på väg mot mitt håll. Jag hoppar in i bilen i farten & sen åker vi ut mot Strömsholms Slott för en fantastisk kväll med musik-Guden Lars Winnerbäck. Minikameran + systemisen hänger självklart med!

Nånting större

God kväll! Det är fredag, Å-Festen har startat här i Eskilstuna. Folk sitter glada i någon soffa och sveper drink efter drink medan dem väntar på att klockan ska slå 22, då det är läge att röra sig ner mot centrum för att ta del av festligheterna. Jag sitter inte i någons soffa med en drink i högerhanden. Jag sitter på mitt rum och retuscherar, väntar på ork som kan ta mig till Hemköp. Spännande, eller hur?

Powerwalk med B & T

Har nästan precis kommit hem efter en härlig powerwalk tillsammans med Bella och Mathilda. Nu ska vi bannemej börja ta hand om våra kroppar, haha! Ikväll ska jag bli klar med bröllopsmappen, till retuscheringen dunkar jag denna goding --->

I miss you


Back on track?

Då var man tillbaka i Eskilstuna och ärligt talat så känns det sådär. Funderar på att åka tillbaka till Blekinge redan på söndag. Eftersom att jag inte har någon skola att återvända till så kan jag lika gärna vara i Ronneby ett tag :)
Har haft mysiga (& regniga) dagar tillsammans med baby och faktiskt så saknar jag honom redan. Tror dock inte han saknar mig, haha! Nu ska jag återgå till retuscheringskvällen.

Bloggeliblogg

Bloggeliblogg-dags.
Sitter nere i Ronneby hos pappa tillsammans med baby. Finns inte så mycket att göra här, man sitter mest på torget och snackar skit eller går omkring i Brunnsparken. Det är vad jag och baby gjorde idag i alla fall. Allt är litet, trevligt och mysigt.
Just nu sitter och vid en MacBook & jag har blivit förälskad. Vill också ha en! Nej, men jag skulle bara uppdatera för att visa att vi lever :) Nu ska jag återgå till filmkvällen ute i vår lilla stuga.

Sophie I


Dags att sova

Nu har jag retuscherat enda sen jag kom hem, det är dags för mig att knoppa. Det kommer förmodligen en bildbomd imorgon och om inte så gör det det när jag kommer hem igen. Det bär ju av mot Blekinge imorgon! God natt!

En favorit

Det här är en favorit av alla porträtt jag någonsin tagit.

Varje gång du möter min blick

Retuscherar bröllop & porträtt tillsammans med Kent - Varje gång du möter min blick

Vackra Sophie

Oj, vilken dag det har varit! Var uppe med tuppen för att gå ner på stan med mamma, hemma igen vid 12. Jag var så trött, så jag tänkte att jag skulle sova en stund innan fotograferingen med Sophie vid 15:00. Somnade framför Family Guy och vaknade självklart 15:02. *fan, fan, fan!* Som tur var hade jag fått ett mess från Sophie där hon skrev att hon skulle bli lite försenad.

Fotograferingen gick bra med tanke på att man var ensam. Sophie är så himla vacker och duktig och jag blev överlycklig när jag insåg att hon hade blåa ögon, haha! Hoppas att vi kommer göra om det här! Nu ska jag fortsätta retuschera :)


NellyRea

55kr




69kr

Sandra & Mattias I

Foto: Jag Assistent: Bella