Varför vi ljuger



Vi ljuger för oss själva för att sanningen... sanningen gör ont.

Hajk & Svarta tygskor

Idag var det hajk. Det är fortfarande hajk, men vem orkar tälta i det här vädret? Inte jag i alla fall! Vi åkte buss ut till Hållsta någonstans. Och när vi var mitt ute i ödemarken så stannar bussen och Sofia säger att vi ska gå av. Jag trodde att det var ett skämt, men åh nej! Dom släppte oss mitt ute i ödemarken! Jag & ödemarken är ingen bra kombination. Vi gick och gick och gick lite mer. Vi tänkte t o m beställa en taxi till dit vi skulle, men det fattades 60 ynka kronor. 60 kr! Efter nästan 1,5 mils vandring genom den blöta och leriga skogen kom vi fram. Imorgon måste jag köpa nya skor, för mina en gång vita skor är numera bruna, nästan svarta.



Imorgon är jaqg ledig, vilket är väldigt skönt. Evelina och jag skulle eventuellt till Tuna Park. Jag hoppas verkligen att hon hänger med mig nu som hon sa, annars blir det inga nya byxor för mig.


Att stå i en provhytt & avsky det man ser

Får se.. vad händer idag då? Jag har tagit min dagliga kopp jordgubbste. Jag ska städa undan lite här hemma tror jag, sen blir det stan med Johannes. Jag måste hitta ett par byxor. Usch, jag hatar att prova byxor. Jag hatar att stå i en provhytt överhuvudtaget. Speglar överallt, så att man ser sin egen kropp ifrån alla möjliga vinklar. Jag hatar det.


Jag ville inte veta det igår, du visste att jag inte ville veta. Du visste hur jag skulle reagera. Du känner mig & du vet precis hur du ska göra. Vill du göra mig ledsen eller svartsjuk? Du lyckas hela tiden.

Du är så bra. Du är så jäkla bra. Du vet precis hur man gör. Är jag glad eller är jag glad att jag har dig i mitt liv? Du är en stooor del av mitt liv, så försvinn aldrig! Du & jag, allt delar vi på. Det är så twinnies gör, eller hur Sanna?



Pimpim älskar Sannis.

Premiär i fotostudion

Pissigt morgon regn. Det verkligen ösregnade när jag skulle gå till JB i morse. Vi fick jobba i fotostudion idag. Jag, Sannis, Tilda och Michis alltså. Blixtar, screens, alla lampor. Allt. Skit kul var det! Vi skulle fotografera alla elever och lärare. Men vi hann bara med två klasser, eftersom HUMPE (cp) klassen var så otroligt jävla sega och allmänt störiga. Typiskt IT.

Det var flottrace för ettorna, vilket inte var så kul att titta på som man hade trott. Efter det gick vi flickor och lilla JullGullet till Wayne's och fikade...IGEN. Jag lovar, innan denna terminen är slut så har vi hunnit bli stammisar där.



Flickor  ♥

Andra skoldagen

Skolan var lugn idag, vi gjorde inte så mycket. Planerade mest vad vi ska göra tillsammans med ettorna och vad vi ska hitta på under hajken. Termos Sanna, kom igen! TUMMIT PÅ DET! Jag hade med mig kameran, det har tagits nästan 200 bilder idag. Inge kul att gå igenom dom!

Efter skolan mötte jag Johannes och hans vän Jonte. Tjejerna gick till banken, dom skulle ringa mig när dom var klara så skulle vi gå och fika på Wayne's. Snart stammisar där? På Wayne's drack jag något jätte gott. Jag kommer inte ihåg vad det hette. Det var något med Frappe, gott var det i alla fall!

"Sucken hos Cim nästa helg!"
- Tilda Nordin.

Åfesten





Det var underbart igår. Ni är mina pinglor, älskar er. Jag hoppas verkligen att vi håller ihop nu när skolan börjar! TILDA NORDIN & SANNA EK, NI ÄR NÅGOT ALLDELES EXTRA! Äkta vara på er, ni är - för att citera Björn - strösslet på en glass. Tack så jätte mycket Tildus för halsbandet, jag blev jätte glad och så rörd att jag blev tårögd. Vet ni vad hon sa? Hon sa: "För att du har fyllt år och för allt som hänt, gumman."

Tack för igår, folket. Snart igen, lovar!

En lyckans dag

Vi börjar med igår.

Igår var det Lars Winnerbäck som gällde. Det regnade mycket under dagen. Jag funderade starkt på att sälja min biljett, eftersom att jag hade feber, täppt näsa och halsont. Men Lajnus övertygade mig om att det kommer bli skit kul, precis som vanligt. Hon hade så rätt så!

Evelina kom och hämtade mig runt 16, ungefär. Vi fick skjuts av hennes pappas kompis (?) har jag för mig att det var. Vi åkte till Torshälla, där vi skulle hämta upp mer folk. Jag och Lajnus satt kvar i bilen medans Fredrik, tror jag han hette, gick och hämtade folket. När vi sitter i bilen så ringer Evelinas mobil. Det blev tjejsnack där, och när Evelina började prata om en grej som Jazz hade gjort så kunde jag inte låta bli att tjuvlyssna. Herregud vad jag skrattade! Om det hela hade hänt mig så hade jag dött för att det var så jäkla pinsamt. Menmen, Evelina är tuff och hon överlevde!

Efter ett tag gick vi in i lägenheten där Fredrik hade fastnat. Vi fastande också där. Det blev lite Lars-förberedelser i en timme eller något sådant. Sen bar det iväg mot Strömsholms Slott! Jag fick sitta i Lajnus knä, eftersom vi vart för många i bilen.

När vi kom fram och skulle betala parkeringsplats så gapade Robin(?); "BERNADOTTE HÄR, DÅ BLIR DET HALVA PRISET VA?!" Gud, vad jag skrattade! Och Lajnus sa en ganska kul grej också; "Majabaja." Hmm...? Evelina, BAJAMAJA heter det. Haha!

Det var inte så lockande att gå ur bilen med mina vita tygskor och gula byxor i all lera. Jag och Evelina trodde vi skulle halka och gegga omkring där i lorten. Nej, LONG STORY SHORT!

Det var kallt, geggigt, mycket folk. Vi träffade våran gamla bildlärare, Tomas, underbara Tomas! Jag tokdiggar den gubben! Vi försökte flörta oss in i bland "the V.I.P", det gick väl sådär. Men det gick! För efter en halvtimme så kom en tjej fram till mig, slet av sig sitt band, tog min arm, fäste det runt min handled och sa: "Här, ta det. Jag kommer ändå inte gå in." Jag blev överlycklig! Och givetvis fick Evelina också ett då. Underbart!

Miss Li var underbar, tokgalen och söt i sin gula klänning. "GURKAN!" ett intern skämt mellan Miss Li och alla oss som var på Strömsholms Slott igår. Hennes öppningslåt var väl... en jobbig grej för mig. Men det gick jag igenom. Det var gap och skrik, melodier och glömda låttexter. Lasse sjäng Tvivel och glömde texten, oj vad vi skrattade! En söt pojke vid namn Martin med en underbar sångröst, han sjöng och jag rös. Han log och jag smälte, ungefär sisådär var det!

När vi skulle tillbaka till bilen var det kalabalik! Vi hittade verkligen inte bilen! Vi gick omkring där med lera ändå upp i knäväcket, hesa röster och fnittrade mer än någonsin. Och vi hittade inte bilen. Haha, jag älskar att dela just det med dig Evelina. Lajnus röst påminde om en tecknad Disney figur... Spinelli från RASTEN. Oj, vad vi skrattade åt det också!

Det var så kul och jag önskar att jag orkade skriva allt. Men det skulle ta hela natten. Underbart kul var det, underbart! Och just ja, Evelina? Vet du vad jag fick när jag kom hem? EN LASSE-TRÖJA! Visserligen inte just den som jag ville ha, men ändå!

Min dator är hemma nu, ren och fin igen. Imorgon är det Åfesten för mig. Jag har inte hunnit eller orkat gå ner än. Jag skulle ha hängt med Malin på en fest i Katrineholm ikväll, men jag kände mig för krasslig för det. Nu på kvällen mår jag bättre & fick reda på att Johannes var på samma fest. Och då fick jag en sån känsla: "JAG ÅNGAR ATT JAG INTE ÅKTE!" Usch, jag vet inte vad som händer med mig. Vad händer inuti min kropp?


Picknick med Malin

Idag fick jag besök av Malin. Vi hade picknick i någon park, jag vet faktiskt inte vad den heter. I alla fall, jag mötte Malin vid Stålfors. Vi traskade hem till mig där Lasse & Kerstin var. Lasse tog med sig min dator när dom och mamma åkte ut till landet. Imorgon åker dom till Kenneth, då fixar han den. Sen är den "lilla" burken ren och fin igen! Hurra för det.

Jag och Malin gick till Coop och handlade lite av varje som man har på en picknick, sen gick vi till parken. Efter lite skitsnack och singing så blev våran picknick invaderad av en liten tax som kom från ingenstans! Pucko gubbe som inte har hunden i koppel i en park där folk faktiskt sitter och äter.

Vi planerade lite inför helgen, lite smått. Jag hoppas att allt blir som vi vill! Jag har hämtat ut biljetterna inför imorgon förresten. Det sved riktigt när jag lämnade ifrån mig 750kr bara för ett par biljetter. Men jag vet att det är det värt!









- sålänge du inte säger det face-to-face, så kommer jag alltid hoppas
& tro att det kommer bli vi igen, Sandberg.


Underbar dag med Twin

Jag och min Twinnie åkte in till stan idag. Först åkte vi hem till mig, där vi fixade lite. Eller rättare sagt, jag fixade lite. Vi möblerade om hela mitt rum oh började fotografera mot min svarta vägg. Tur att jag har den! Efter ett tag knallade vi ner mot staden. Jag skulle köpa:

* Jeans
* Osis - Dust It
* Dove Bodylotion med brun-utan-sol effekt
* Foundation
* Concealer
* Rouge
* Push-Up BH

Det blev bara Osis, foundation & concealer. Jag behöver verkligen ett par jeans, har bara ett par byxor överhuvudetaget! Inne på H&M träffade jag Malin. Hela situationen var lite komisk, eller hur Sannis? Haha! Vi fikade lite på Wayne's och bara hade det jätte trevligt. Som alltid. Sanna skulle med 16:12 bussen, och jag gick in på Åhléns för att kolla efter lite nya kläder, men hittade inget. Däremot hittade jag en jätte fin jacka/tröja inne på Gina. Brun med blommor på, ville ha den men ja. Den kan man inte ha till det mesta precis.

Jag skyndade mig hem och började städa, hoppade sedan i duschen och fastnade för länge framför spegeln. Jag var helt fast för Dust It och hur det fungerade! Jag fick nästan springa till Sveaplan sen för att möta Johannes. Den stackaren. Nu ligger han i min säng och glor på Greveholm medans jag springer fram och tillbaka mellan mitt och Lillemans rum. Tihi.



Jag älskar dig, Sanna Ek.

I Twinnies kök

Men god morgon.

Jag sitter i Sannas kök, tydligen. Hur jag nu kom hit? Jag åkte till Twinnie runt 18 igår, blev väldigt förvånad när jag bara såg Simon på en moppe men ingen Sanna! Det visade sig att hon stog i duschen, och han hade blivit påtvingad att vara chaufför. Så när man kom fram till Sannis, så luktade man inte rosor längre. Usch för avgaser!

En stoooooooor kramis från Sanna var det första man fick. Vi tog det lugnt ett tag, tills Simon sa att han var sugen på godis. Så vi tog med oss våra små kameror (?) och vandrade iväg. På vägen ut skakade Simon Sannas tumme. You poor thing! Nageln stog rakt upp, den var inte bruten, den bara stog rakt upp! Såg lite scary ut...

Borta vid kiosken träffade vi på Mange och hans lilla gang. Dom tyckte att vi skulle hänga med hem till honom och kolla på film. Men jag ville ju hem till Sannis och mysa framför Greveholm. Efter mycket tjat och men blev det Simon som stack iväg, och vi vandrade hemåt i regnet.

Tjejsnack, tjejsnack, tjejsnack. I love it! Hemma tog vi fram det stoooora objektivet och började fotografera. Ögon, mun, profil, dockor och självklart oss själva. Jag älskar det, både att stå bakom och framför kameran. Du & Jag, Twinnie.

Annat som hände:

* Jag blev kallad "Mitt lilla barn" av Sanna, när hon råkade knocka mig i skallen.
* Vi har suttit i ett badkar och skrattat.
* Mandis kom på att hon har två Bratz som ser ut som oss. Cim & Sanna.
* Jag blev såld för två lakan till en helt okänd person.

Idag blir det mer foto, och shopping för min del. Sen får jag besök ikväll. Härligt.


Hemma från Flen.

Nu är jag hemkommen från Flen. Har du haft det bra? Mysigt? Roligt? Ja, ja & ja! Jag har haft det jätte bra, super mysigt och as kul! Och nu vet jag att jag hör som en kratta. Vi hade krypit ner i sängen och han säger något till mig. Jag gapar: Vad sa du?!

- Nej, inget.
- Jo, säg. Jag måste ha hört fel.
-  Vad trodde du jag sa då?
- Jag tyckte att du sa att du ska ro i natt...
- Ro i natt?! HAHAHAHAH!

Ett lagom långt skraffanfall fick vi där. Haha, ro. Ja, jag säger då det. Jag hör som en kratta. Jag vaknade halv 12 tror jag, av någon som kittlade mig. Att vakna av att man blir tvångskittlad är... ja, jag vet inte vad känslan heter. Nåja. Jag hade det i alla fall jätte bra där borta.

I miss you.

EVELINA SUNDSTRÖM = SKYDDSÄNGEL

Jag sitter hemma hos Lajnus nu, flydde hit. Jag orkade inte längre, så jag ringde henne. Hon sa ju att jag kunde ringa henne närsom & att hennes dörr alltid står öppen för mig. Tack, vännen. Det är tur att jag har dig som vän, jag älskar dig. Jag visste inte vem jag skulle ringa, förlåt om jag störde. Men som sagt, jag visste inte vem. Och du var den första personen som ploppade upp i mina tankar.



Du sjunger som Sofia Källgren, det vet du va?

Sällskap

Trevligt värre. Helgen har varit trevligt. Jag tycker inte om det ordet, men det passar ändå så bra in på helgen. Eller barnslig kanske? Nej, inte barnslig. Trevlig. En "ny-gammal" vän övernattade hos mig igår & vi hade faktiskt kul. Vi tjatade mycket om hur gärna vi skulle vilja kunna dansa som dom i Step Up filmerna, och hur sjuk filmen All the Boys Love Mandy Lane var. Den kollade vi inte ens klart på, helt sjuk. Man hängde inte alls med där!






Det regnar idag

Igår fikade vi på Wayne's. Jag älskar Wayne's & det är för att när jag är där, så känns det som om jag sitter där med Evelina. Och Evelina får en att känna sig trygg och inte ensam. Efter Wayne's blev en tripp på stan, knallade runt och kolla lite. Vi gick förbi Lotus och kollade hur mycket det skulle kosta att tatuera sig. Jag fick en sån spontan känsla av tatuera mig då. Men pengar? Jaja. VI gick vidare och hamnade hemma hos mig där vi glodde på film och hade skojsigt.

Idag rengar det, jag tycker att det är skönt. Och mysigt. Det blir nog till att städa lite här hemma och fixa till bilderna som jag inte orkat än, det känns som om jag inte haft någon anledning. Usch, vad är det som händer med mig?