Halloweenfesten 2010

Jag var en prinsessa
Igår hade jag en Halloweenfest här hemma. Det var trevligt och fint i början, sen slog alkoholen till och Pimpelompen vart väck. Usch, minns inte sist jag var så berusad... Menmen, vad gör man?! Jag hoppas att mina gäster hade en trevlig kväll/natt. Min kväll var dock inte den bästa. Dels pga alkoholen, kläder som blev förstörda (fick byta klänning 3 gånger), att min mobil for iväg till Skogstorp utan mig och att jag fick ta rollen som medlare. Minns inte så mycket mer faktiskt. Har kikat på bilder och vid var fjärde bild tänker jag "Hm, gjorde jag det där? När var det här? Satt jag där? Varför tog vi det här kortet? Varför gör jag sådär?". Imorgon ska jag försöka få upp bilder. Några av gästerna var bl.a Marilyn Monroe, brandmän (tror dem var brandmän), män i kilt, Lilla My, en kyckling, Grease-paret Sandy & Danny, en läskig porslinsdocka och många fler.
Men en sak är säker: Det här var sista gången som jag hade fest.

Daniel Norberg - Om du lämnade mig nu

Enda sen första gången som jag såg "Idol-Daniel" har jag alltid tyckt att jag känner igen honom, men jag har aldrig lyckats placera honom. Tills nu! Jag höll på att städa toaletten då Lars Winnerbäcks låt Om du lämnade mig nu startade. Allting stannade upp, jag rusade till datorn och sökte på Youtube. Yes! Jag hade rätt, jag har sett honom förr. För länge, längesen. Åh :')

Retro!

Idag när jag, mamma och Tisefisen var på Ö&B för att handla lite rengöringsgrejer hittade vi den här.
Säger som Mentor Micke hade sagt: "Oh, va retro!"

Gymnasietider

Från vänster: Emelie, Tilda, Caroline, jag, Sanna, Nadja & Michis

Åh, gick igenom John Bauer-mappen och hittade den här bilden. Första avslutningen på JB. Lärarna hade spex i MDH's aula, vi köpte blommor till Micke, åt Slagsta Glass och hade picknick i Eskilsparken (vet i tusan om den heter så, haha). Trodde aldrig att jag skulle säga det här men: Jag saknar gymnasiet!

Gråa dagar

Idag är jag helt slut. Igårkväll åt jag middag på Akropolis med fotograferna, det var himla trevligt. Jag hade planerat att gå ut på Nybron samma kväll tillsammans med Bella och Mathilda. Sagt och gjort, typ. Jag blev inte kvar länge, mådde inte alls bra. Har inte fått mycket sömn i natt. Huu!
Klockan fem ska jag och Sassa sola. Skööööööönt!

Min lilla treåring!

Kan ni förstå att den här lilla fisungen fyller 3 år idag? Hon är mitt egna lilla monster. Det var inte lätt att köpa en present åt henne kan jag säga! Som storasyster ville jag köpa allt! Alla Hello Kitty-saker, barbiedockor, vattenfärger, klänningar, spel och pussel, dockvagnar, små spisar, prinsesskronor osv. Jag ville ta med mig hela leksaksaffären i en enda stor säck. Det slutade med att det blev en barbiedocka (ett barn) med ett badkar, små tofflor, badrock och allt vad det nu var.
Grattis lilla monster, storasyster älskar dig.

The Sims 3

Jag har aldrig förstått mig på denna hysteri vad det gäller The Sims. Har alltid tänkt: "Ja, det är ett spel där du tar hand om dina gubbar. So...?" Men nu när jag har fått låna spelet av min vän Evelina har jag blivit lika hysterisk. Jag har fastnat totalt. Jag har precis blivit klar med mitt hus, så nu ska jag ut i världen (staden...) för att uppfylla min lilla sims önskningar.


Årets första snöboll


Ny kategori: Children

Thea Cim Ewelina Eriksson

Chandrika - Autumn

Nikon D90 + 50mm 1.8 - s1/640 f/2.2 ISO200

Vita skor i brunt bajs


Stugkväll

Sitter och väntar på att jag ska orka börja göra mig i ordning inför en stugkväll hos Erik tillsammans med kära Bella. Vi ska titta på Kungarna av Tylösand medan männen (läs: pojkarna) tittar på fotboll. Kan behöva det sällskapet även om jag inte är på topp.
Är glad att jag har så fina vänner. Och man får inte glömma världens finaste pojkvän.

Dynga!

"Finns alltid." Det är ren jävla bullshit.

Otrevlig personal!

Hemkommen från en härlig eftermiddag på stan. Äntligen fick man umgås med Sassa igen! En eftermiddag, bara hon & jag. Fint! Inte ens den otrevliga butikspersonalen inne på Gallerix och Gina Tricot kunde förstöra eftermiddagen. Okej, där ljög jag. Jag kunde inte släppa hur jäkla dåligt bemött man blev...
Idag fyller farfar 70 år. Grattis önskar din lilla Pimpelomp! ♥

Little Pieces


Louise & Isabelle I


All of these moments


Louise Hanisch I

Louise
Idag har jag fotograferat Louise och hennes vän Isabelle. Det var jättetrevligt och vi fick många goa skratt. När det blev kallt gick vi in i kyrkan och värmde oss. Tack till Sassa som hjälpte till, hoppas att du inte blir sjuk nu lilla skruttunge!

Chandrika Fjällborg


På flaket

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!
Den bästa dagen i mitt liv.

10.10.10

Chandrika

Oj, vad dagarna går och fy vad kallt det börjar bli! Den här helgen har varit jättefin. I fredags var jag och några vänner ute på Harry's, det var otroligt roligt! Senaste gången jag hade så roligt på Harry's måste ha varit på mösspåtagningen och det var ju några månader sedan. Träffade gamla vänner, nya vänner, personer som kände mig men jag kände inte dem. Fler sådana kvällar till folket, tack!

Igår gjorde jag ingenting på hela dagen. Framåt kvällen rörde jag mig mot Café Sylvia för en kvällsfika med Mathilda + vänner innan jag skulle börja jobba. Vimlet igår var ovanligt roligt! Det kändes nästan som att jag var ute för att ha kul och inte för att jobba. Jag var på ett riktigt bra humör helt enkelt! Gustav kom hit mitt i natten efter att ha mördat gubbar på något TV-spel med sina pojkar. Med sig hade han min bebis, dvs min externa hårddisk. Jag pajjade ju min dator i somras och hela mina värld rasade för jag trodde att jag hade förlorat alla bilder. Det är tur att det finns dator-Gudar som Marcus Calais. Han lyckades rädda alla dokument, bilder, musikfiler osv.

Så idag har jag fixat med allt som låg på den externa. Sent på eftermiddagen kom min kopia hit. Var toppenfint att umgås med henne igen! Hon har ju legat hemma och läkt efter operationen (minns inte om jag har nämnt den tidigare...) Vi fnissade, pratade strunt och sådant innan vi gick ut för en fotosession. Och som vanligt blev det kanonfina bilder på Sassa!
Nu ska jag fortsätta med bilderna innan det är dags att krypa ner i sängen :)

213 927kr

Gick nyss in på Kenzas blogg och såg att hon hade gjort ett inlägg om hur mycket hon tjänar i månaden (ca 200 000kr) på sin blogg. För september månad tjänade hon 213 927kr och här sitter jag och försöker få ihop den här månaden med min 500-lapp.

bild: Kenzas.se

BeautyQueen

Sophie Frisk

Yesterday


Girl in the mirror

Chandrika

En kväll med Sassa

Hej!
Jag har spenderat hela kvällen med Sassa. Vi skulle egentligen ha fotat lite höstbilder, men så fastnade vi inomhus. Knäppte några bilder innan vi gick mot stan för att handla lite onyttigt som vi skulle ha framför en film. Har haft en jättemysig kväll! Imorgon ska hon opereras, det kommer gå bra & jag kommer förmodligen få ta hand om henne efteråt. Nu ska jag fortsätta retuschera :)
Chandrika

Reflection