Onödig dag

Den här dagen känns rätt så värdelös. Jag vill göra något men alternativen som finns lockar inte ett dugg. Det är jättevarmt ute, men ingen sol. Satans jäkla moln! Jag vill ju sola. Vill inte behöva stå brevid Gustav när vi båda kommer hem och upptäcka att jag är Snövit fast utan dvärgar. Han är ju i Grekland nu, den jäkeln. Hoppas han bränner sig och börjar undvika solen! Maha!

Åh, så tråkigt. Går väl till puben ikväll och håller Johan sällskap. Nu är det inte långt kvar till 18!

Charlie


Skrivet 14:00

Gick inte att ladda upp innan, skumt!

Min mp3 lever! Fantastiskt! Jag hade helt och hållet gett upp hoppet, skulle gå ner till pappa senare och betälla en iPod från Siba. Provade att starta den, då började den lillen lysa. Kopplade fort in den i datorn och den lyste fortfarande! Yes! Lycka! Måste vara någon form av kompensation för gårdagen då jag högg mig i fingret igen (skar mig i fingret med pappas jäkla vassa kinesknivar, samma dag som jag tappade mp3:n i vattnet), djupare den här gången. Aj, det dunkar fortfarande.

Det ska höras att man spelar musik

Kanondag! Eller, kanonväder menar jag. Jag har solat större delen av dagen, har ju varit perfekt väder för det i flera dagar nu. Låg där och svettades som en gris till klockan 2 ungefär. Gick in och hämtade vovven, satte han i skuggan där han fick sitta modell. Lillen är fin, men han älskar att tugga sönder andras saker.

Pappa vaknade vid halv 3-3 och vi har nördat Winnerbäck ett tag nu. Han kopplade in surraoundet till datorn och nu är han lyckligast i världen. Taket lyfter snart. "Det ska höras att man spelar musik!"

Nu ska vi till puben, sedan handla inför kvällen då det blir grill med släkt och vänner!

Mp3:n död

Jag har ingen tur alls. Jag och tekniken går inte hand i hand. Idag när jag höll på att skura av pappas äckliga dörr tappar jag min jävla mp3 i vattnet! Och nu är den förstörd! Kul! Åh, hatar mitt liv. Var är min tur? Mina bilder som jag har tagit här nere var på den. Åt helvete med mitt liv! Jag har fan inte råd att köpa en ny! FAAAAAAAAAAAAAAAN!

King of Pop 1958-2009


Vad finns det att säga? Fick en chock och ögonen tårades. Varför berör det så mycket?

Oro? Ångest?

Jag vill skära bort klumpen i magen. Efter det är gjort vill jag bara åka hem till Eskilstuna och sova bort hela lovet/livet.

"Visa intresse eller förlora mitt."

Trist att du är så jävla nära. Du gör så att jag börjar tvivla.


Hatar mitt jobb

Vaken. Önskar att jag inte var det. Vet inte när jag börjar jobba. Vill inte jobba. Hatar jobbet. Helt fucked up. Lönen är inte värt det, klarar mig bra utan! Har ju klarar mig hittills utan pengar, kan göra det ett litet tag till. Tydligen ska jag jobba 10 timmar idag (?!). Jag vill inte, vägrar. Måste säga något till Micke.

Alltid likadant...


Off I go

Jag klarar inte det här en gång till.

Strö salt i såren

Så mycket grönsaker som jag har hackat idag har jag aldrig hackat i hela mitt liv! Mina fingrar ser inte bra ut nu säger jag bara. Har små sår överallt som svider så in i! Menmen... orkar inte skriva. En aning sessen.

Jag vill inte, jag vill inte!

Alltså det här suger (oj, inget uttryck som jag brukar använda!). Jag har typ ångest för att jobba nu. Jag fick en sån äcklig klump i magen nyss som tryckte ner mig direkt. Jag vill verkligen inte jobba. Gud. Vad har jag gett mig in på? Det här är ju inte min grej! Jag gillar inte människor! Jag är inte social! Jag tycker inte om att ha ansvar! Fan, helvetes, jävla skit också.

Jobbig Jobbdag

"Spyyyyyyyyyyyyyyyy! Krääääääääääääääääääääk! Avfööööööööööööring!" som Lina hade sagt. Jag är helt död idag. Hur ska jag orka stå upp hela dagen? Verkligen inte sugen på att jobba idag. Jag vill ligga ute i solen, jag vill fotografera, jag vill ta det lugnt. Blä. Hoppas att det är lite folk, chansen finns att jag kan få sluta tidigare då.

Första dagen på jobbet

Gaaah! Jag är helt slut! Första dagen på jobbet, gick bra. Riktigt bra faktiskt. Fick ett förskott på lönen, Micke är riktigt härlig! Det första jag fick göra var en inventering på The King's Dive. När jag satt där på golvet och kände att "det här går ju riktigt bra!", omringad av alkohol, två ciderflaskor i ena handen och pennan i andra så började jag tänka på att "fy fasen vad pinsamt och jobbigt det vore om jag skulle tappade en av flaskorna första dagen på jobbet." Jag greppade kartongen, lyfte och *KRASCH!*. En flaska trillade ur. Panik, panik, panik! Tur för mig jobbade pappas fru där idag, så jag bad henne om hjälp. Funderade länge på om jag skulle berätta något för Henke som har ansvaret. Först tänkte jag inte, men när han kom förbi och frågade hur det gick tog samvetet över. Det gjorde ingenting, sa han.


Lärde mig mycket och snabbt! Ovanligt för mig! Haha! Kassan, handskas med kunder, hur man ska servera, inventering, mat, hur alkoholen ska serveras and so on. Imorgon ska vi försöka lägga upp ett schema för mig. Jag hoppas att dom är nöjda med mig. Det var lite drygt att vara där, men äh. Lär mig och tjänar pengar. Jag tror att det är värt det. Jag får väl bosätta mig i solariumet. Lär ju knappast få någon färg av att stå inne på Jekyll & Hyde hela dagarna!


Solen skiner!

Dag 2 hos pappie. Solen skiner starkt, vaknade vid 8 av att det var jättevarmt i rummet. Haha! Snacka om skillnad mot hemma i Eskilstuna, där går man med raggsockar inne. Skööönt! Nu ska här solas! Eller jag hinner ju inte idag, kanske... Börjar jobba vid 11.

Hos pappa

Jag har åkt buss hela dagen. Sen klockan 10:20 till 20:00. Det var jobbigare att åka idag, vet inte varför men det var bara det. Kanske för att jag ville träffa Gustav innan jag åkte, vi har inte träffats på år och dar känns det som. Men det fanns ingen tid för det, tydligen. Jaja. Jag får väl hålla igång så mycket som möjligt så att jag inte tänker på det.

Jag är jätte trött, men vet inte vart jag ska sova. Måste säga till pappa imorgon att han borde fixa ett gästrum.

Nya lurar och ett jobb

Mina hörlurar gick sönder igår. Jag och min ironi gapade på en gång: "Underbart! Precis vad jag behöver inför den 8 timmars långa bussresan på söndag!" Jag sa till mamma att då får jag väl åka till Tuna Park imorgon (idag) och köpa nya. Då säger hon att allt är stängt! Röd dag. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Helveteeeeeeeeee! Men så kom jag på att Maxi borde ju öppet + att man säkert att köpa hörlurar där. Jag gick till Maxi tidigt och bad till Gud att jag skulle hitta ett par lurar. Det fanns inte så mycket att välja mellan. Det var antingen Koss eller Philips. Koss var ju självklart dyrare. Jag hade verkligen inte lust att lägga 300 på ett par lurar. Och egentligen hade jag inte råd heller. Jag köpte dom förbannade Koss-lurarna. Det ångrar jag inte! Jag är förälskad! Ljudet är som... som... ja, jag vet inget ord som passar in, men gah! JAG ÄLSKAR MINA NYA LURAR!

Igår ringde pappa och berättade att han hade ett jobb åt mig. Lycka! Jag kommer jobba på cafét/puben Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Lite pengar är bättre än inga alls. Dock är jag lite skeptisk till att stå där bakom "bardisken". Den är lika hög jag är. Antar att det kommer se förbannat roligt ut. Får säga till pappa att jag inte kan jobba där ensam när jag inte ens når upp till disken. Haha! Det löser sig.


Midsommar?!

Jag hade helt glömt att det är midsommar imorgon. Tror inte jag kommer göra något. Folk är upptagna och man vill inte tränga sig på. Man hör ju inte hemma hos alla!

På söndag åker jag till Ronneby. Yay! 7-8 timmars bussresa! Hoppas det blir lite jobb. Nä, jag orkar inte fan skriva.

Barn förvandlas till monster


Storasyster har varit barnvakt. Jesus!
Min lillasyster är ett gott exempel på varför jag aldrig ska skaffa barn.

Betygen, år 2

Jag fick mina betyg idag. Med tanke på omständigheterna så är jag jävligt nöjd med dom. Jag blev så glad att jag började gråta. Så överraskad, så lättad. Kände mig speciell på något sätt! Men så tittar jag på bilddagboken.se + olika bloggar och ser vänner/klasskamrater/bekantas betyg och tänker: "okej... Jag kanske inte ska vara så jättenöjd med mina fjuttbetyg?" Borde höja ribban en bra bit. Men gör jag det kommer jag bli förbannat besviken på mig själv när jag inte klarar av mina mål. Vissa har så förbaskat lätt att lära. Det gör mig äckligt avundsjuk. Nu i efterhand känner jag hur besvikelsen växer.


There's no place like home


HEMMA!

(har visserligen vart hemma sedan klockan 2, men spela roll)

Borlänge, dag 2

Då sitter man här i Borlänge. Vädret är riktigt uselt, men äsch! Har det kul ändå! Pappa Magnus systers hus (blir väl min halvfaster, skulle jag tro, men vi kallar henne Marit) är så himla fint! Och tydligen har jag två småkusiner - Oskar, 3år och Maja, 7 månader. Oskar är det helt vild! Slänger sig överallt, slår sig men bryr sig inte. Maja är så go - och det bästa av allt är ju bebislukten.

Vi har inte kunnit göra så mycket än. Vaknade vid 9, en timme senare började Pappa Magnus och jag spela Wii Sports. Haha! Sjukt roligt! Vi spelade golf (jag är golfmästaren), tennis (där är jag också bäst), bowlade och körde boxning. Boxningen är hur jobbig som helst! Men oj, vilka skratt man fick! Har en massa bilder på oss där vi står och ser efterblivna ut när vi boxas i luften.

Senare ska pappa och jag träna i gymmet som dom har nere i källaren. Spinningcykeln är paxad!

Mot Borlänge

Idag åker jag till Borlänge och kommer förmodligen hem på söndag om jag inte åker med ner till Ronneby, vill säga. Det hade varit väldigt bra att åka ner då så slipper man alla jäkla bussar. Men.., aa, får se!

Jag har sovit jättekonstigt i natt. Drömt mardrömmar hela natten, vaknade av att jag grät en gång. Hemskt. Nu sitter jag här som en rutten gammal zombie och äter hallonsylt(!?) medans jag väntar på att få lite ork till att börja städa + packa. Usch, jag orkar verkligen inte. Jag är för nere för att börja med något. Just nu önskar jag att jag bara kunde gå ut och springa av mig allt.

Dålig dag

Mår verkligen inte bra idag. Blek, trött och hängig. Eller trött är jag ju inte, mest uttråkad. Och illamående. Snart är jag döv också. Thea skriker sönder, har skrikit i 10 minuter nu. Monster. Alla är arga här hemma, säger man minsta lilla fel kan man bli halshuggen. Undrar vad det beror på? Åh, jag vill bara härifrån. Jävla Eskilstuna, jävla gråa stad. Suck.

Lite extra ful


Idag har jag varit extremt ful.

Thea Cim Ewelina


Lillemans skolavslutning

Raseriutbrott innan. Nu har jag lugnat ner mig och pillat på bilder från Lillemans skolavslutning som hölls idag.






Grattis Lilleman till betygen!

Min pärla är borta!

Grova ord.

JÄVLA HORUNGAR SOM INTE KAN SKILJA PÅ MITT OCH DITT! Vad i helvete är problemet med alla tattarungar här i fucking fittÅrby?! Varför kan dom inte köpa egna saker?! Varför i helvete kan dom inte ge fan i andras?! Har dom något jävla fel i hjärnan, typ att när dom ser något som ser dyrt ut så måste dom sno den?! "Måste... ha... cykeln..." Mm, någon jävla tattare har snott min jävla cykel! Min pärla, min älskling.

Vad gör dom?! Bryter upp låshelvetet eller springer iväg med den som den är?! "Äh, va fan. Jag tar den på ryggen!" Är man verkligen så jävla desperat?! Jävligt kul för mig, verkligen. Jag som har råd med att köpa en ny cykel och allt nu, precis. Underbart, fantastiskt! "Yay! Min cykel har blivit stulen! Perfekt, precis vad jag ville nu när sommaren har kommit och allt!" Jag är så jävla förbannad! Hur länge har jag haft den cykeln? Ett år kanske? Sprillans ny var den då. Kul! Jävla horungar!

9 Juni

Jag är vaken. Det är tisdag, det är sommarlov, klockan är väl runt halv 7-nånting och jag är vaken. Vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Klockan 9 ska jag åka ut till Skogstorp för att vara med på Lillemans avslutning. Jag blir galen om det börjar regna. Usch, jag känner mig som en zombie...

Sommar?

Vad gör man idag då? Vädret är helskumt - på SMHI står det att det ska vara mulet, grått och trist. Men tittar jag ut genom fönstret skiner solen. Aja... ska väl ta och diska, sen gå ut på en promenad.

I'll be fine...


För stor del av mitt liv


Önskar att jag bara kunde vända ryggen till och sluta bry mig.

A heart, cold as ice


Det är en riktigt rutten dag idag. Förstår inte varför jag fryser så mycket. Sitter här med 3 par raggisar och två tjocktröjor (& givetvis mysbrallor!). Halvtittar på The Shining och nu vet jag någon som inte kommer somna i natt.

Eskilstuna 350år

Igår vid elva tog jag bussen till centrum och mötte upp Carro, Tilda, Dessi och en annan tjej (kommer ej ihåg namnet). Det var inget jätte drag precis, men kul att umgås. Vi hamnade inne bland öltälten och snackade strunt. Superkallt var det, skulle haft byxor istället för klänning. Men äh, man får offra sig ibland. Det hände inte så mycket sen. Så jäkla synd att man inte är 18! Det hade varit mycket roligare. Men som jag sa till Tildus: "Drygt en månad kvar!" Kom hem vid 1 ungefär och somnade inte förrens vid 2. Ska förmodligen ner på stan sen!

PhotoshopTönt

Jag har pinsamt tråkigt.


En riktigt usel dag

Det här är verkligen en kass start på sommarlovet. Vad gör man? Sitter hemma. Yay, kul.


Mysdag med G.Sandberg

Fick ett mess från baby i morse där han frågade vad jag gjorde. Jag svarade att jag tittade på film och frågade detsamma. Väntade på svar, men fick inget. "Okej..." tänkte jag. La mig till rätta i sängen med en av Saw filmerna och försökte stå ut med min huvudvärk. Ungefär en timme senare klev Gustav in i mitt rum! Som sagt, jag älskar när han gör så. Haha! Vi har bara myst hela dagen och kollat på Saw V. Han gillar uppenbarligen inte dom filmerna.

"Jag tänker aldrig lämna mitt hus. Jag tänker aldrig träffa nya människor. Tänk om dom kidnappar mig och stoppar in mig i en såg! Dom gör så!"

Han har åkt nu.

Nadja, retusch


Jag kommer inte ihåg vem som tog denna, om det var jag eller Jessica. Det var inte mars igår precis. Hursomhelst så är det jag som har retuscherat! Lite synd att armbågen blev kapad där. Jag känner för att fotografera, men har ingen som vill stå modell.

Love of my life, my soulmate


Nya jeansleggings & mysshorts

Gjorde nationellt prov i engelska B idag, det skriftliga. Skitsvårt! Jag känner att jag verkligen att tappat min engelska. Synd. Efter provet gick jag och Nadja omkring på stan lite. Vi träffade min mamma och hennes väninna som det så fint heter. Jag tror att mamma hade rökt på eller något, hon var knäppare än någonsin idag. Efter att Nadja gått gick vi och fikade på SMAK. Jag älskar det stället!

Jag shoppade. Det blev ett par jeansleggings och mysshorts. Fast vet inte om jag ska ha kvar leggingsen... har egentligen inte råd. Pengarna borde gå till fredagen istället. Träffade baby en liten stund och idag kommer hans släkt från Norge. Katastrof för mig som inte förstår norska.

Hoppas att det blir något på fredag! Det skulle vara skitkul!

KRAM

Sommarlov?

Jag har nog inte fattat riktigt än att det faktiskt är sommar nu. Det är den tredje juni idag. Sommarlov. Eller aa... jag ska till skolan och göra ett prov, sen sommarlov. Efter provet (om regnet håller sig undan) tänker jag gå på stan och leta efter en ny bikini. Man skulle behöva träna så att man vågar visa sig i bikini också! Usch...

Bar Mitzvah!

Hopp. Då har man sommarlov nu. Avslutningen var okej, Mickes årliga film var som vanligt rolig. Ja, hela han var rolig. Alla lärare var roliga. Dom har nog en själ utanför skolan trots allt! Efter avslutningen blev jag haffad. Nej, det blev jag inte. Jag gick fram frivilligt. Jag gjorde engelska muntliga idag tillsammans med Susanna och Anna. Det gick åt helvete. Jag fick en blackout. Min engelska bara försvann! Jag öppnade munnen men orden kom inte ut. Fan också.

Vi flickor (Tilda, Sanna, Michis, Carro & så lilla Pim!) åkte hem till Carro senare. Haha! Man blev ju lagom sugen på att skaffa sitt körkort när Carro satt där bakom ratten i den lilla bilen. Jag, Sanna och Tilda fick trängas i baksätet. Det hade Carro ingen respekt för - hon gasade på i kurvorna så att vi där bak flög fram och tillbaka på varann. Haha! Det måste vara härligt med körkort. Vilken frihet, alltså!

Hemma hos Carro satte vi oss till rätta i sängen och började prata om allt möjligt. Tilda hade högläsning ur en bok med frågor om sex som hängde med tillsammans när man köpte Vecko Revyn. Jag och Sanna fick ett skrattanfall så att tårarna sprutade och jag fick så ont i magen. "Jag har fått min första orgasm! Bar Mitzvah!" Herregud vad vi skrattade. Och det fortsatte igen ute i husvagnen. Vi spelade lite smått fjantiga spel, gick i princip tillbaka i tiden till när man var barn. Underbart! Bilder kommer, om jag får tillåtelse att lägga upp några vill säga... Tack för en bra skolavslutning, flickor!


SOMMARLOV!


Sjukling? Nehe du!

Jag känner mig så hängig. Jätteont i magen och nästan febrig. Jag blir galen om jag är sjuk imorgon. Visserligen går jag till skolan ändå, men planerna efter det då? Jag ska friska till mig nu. God natt.

En sommardag med flickorna

Idag var det mys i Vilsta. Dock var inte Tilda & Sanna med eftersom att dom är i Göteborg och har det skojsigt. Det har varit perfekt väder hela dagen. Jag med min tur hittade inte min bikini så jag fick sola i bh. "Same shit, different name." som Natalie sa. Jag fick sån god lust att bada när tjejerna hoppade i men ack och ve. Jag kunde icke bada i mina fina för stora shorts.

Efter ett tag tröttnade Carro, Michis och jag på Vilsta så vi tog bussen ner till stan. Gick omkring där, först in på Gina och provade kläder. Jag hittade två svarta klänningar som jag la undan tills imorgon. Letade lite överallt efter smycken till Michis. Efter tag tröttnade vi på att gå omkring så vi satte oss i solen på torget med varsin glass. Mysig dag! Lovade att inte lägga upp några bilder.

Imorgon är det avslutning! Visserligen stuga efterår för min del, men äsch. Ändå, sommarlov! Betygen får bli som dom blir. Blir det IG... så ja... det är inte mycket att göra åt annat än att försöka fixa det i höst! Jag ska faaaaan klara trean. Jag ska gå ut med betyg, med bra betyg. Jag ska fan inte sumpa trean som jag sumpade det här året. Jag ska fixa allting i höst.