Bilder från fotodagen

Jag borde väl bjuda på lite bilder från fotodagen. & självklart är dom flesta på mig.


Mina skor, Sanna låg på backen och tog.







Foto: Jag


Foto: Jag.
Haha, jag älskar den här bilden! Jag har klippt och klistrat. Jag älskar photoshop! Nu ska jag sova. Men håll utkik, det kommer snart  fler bilder! Jag orkade inte lägga upp så många fler just nu.

Natti.


"Ljuset är perfekt! Stå still, don't move!"


Foto: Tilda

Bilder från helgen.


MJÖLKRIG!

 
Det slutade ju bra...


Lilla björnen.

`
I LOVE YOU, BABY!


Promenad.

´
Vi är nog rätt så bra tillsammans ändå, eller vad?


Dom är inte brända, det är bara extra mycket fyllning.


Mästare på att baka vaniljbullar, eller hur Pappi?


TYCKEROMBILDEN!

"Du har klarat..."


Jag är så himla happy just nu, jag klarade matteprovet precis!
Med ett poäng över, är inte det härligt? Jag känner mig helt
stissig och överdrivet uppspelt. Jag måste ringa mormor och berätta.
Hon kommer bli jätte glad! Och mamma också. Jag måste fira det här ikväll.
HAHAHA!

Fotoutställning

Fotoutställning på G. Fasen, va kul det kommer bli. Vi ska försöka samla in pengar via Projekt & Företagande lektionerna. ¨Visa upp sina egna bilder och sälja, fotografera porträtt osv. Det kommer bli skit kul! Det tråkiga är att killarna inte är med på noterna, så nu står Mumin och skäller ut dom. Det blir bara bättre och bättre!


Multimedia

Multimedia nu med miniVictor. Han försöker komma på våra namn från förra gången. Cim & Sanna glömde han bort. Vi ska jobba mer med Flash nu. Vektorgrafik, vad som är fördelarna med det. "Lätt att ändra storlek utan att kvalitén förstörs. Bra att animera. Action Script osv.

Vi kastar skit på P&F

Klassråd och ändrat schema, igen. Sofia bestämde nu att jag, Sanna och Tilda ska ordna en fotoutställning av något slag, för att få in pengar. Jaja, får se hur det går. Vi pratar om att ha en klasskväll. Det kommer bli ungefär som tjejkvällen. Alla nattar i skolan, grillar, köra Wii, Sing Star osv. Det kommer bli skit kul, tror jag!

Och nu får vi kasta skit på våran lärare i P & F inför Micke. Han får skylla sig själv, han tog upp det. Haha!

Den lilla blåa knappen.



Jag satt och dagdrömmde (stavning?) som vanligt. Jag hade hittat en rolig blå knapp på mitt tangentbord. Helt plötsligt så lossnade den! *TJOFF!* Jag fick lite smått panik, och Sanna grabbade tag i min kamera och började fota hela scenen. Som tur var så fick jag dit den igen.

Minne

-          Jag vill ha en glass. Vill inte du ha en glass?

-          Jo.

-          Jag vill ha en piggelin. Vill inte du ha en piggelin?

-          Jo.

-          Jag vill ha en Twister.


Medialektioner

Haha! Kan man göra annat än att skratta på Mickes lektioner? Nej, det går inte. En "Micke lektion" utan skratt är ingen riktig "Micke lektion". Han bara pratar och pratar, gör roliga gester och bara ÄR. Jag skrattar ihjäl mig!


Tony, bästa svenska läraren?

Tony är den helt klart coolaste läraren på John Bauergymnasiet! Det var våran första svenskalektion tillsammans med honom idag och det första han sa till oss var:

- Ni vet vem Snoop Dogg är, eller?
- Ja, sa hela klassen.
- Okej, jag var på hans konsert igår och... jag vet inte riktigt varför jag sa det. Jag är trött idag i alla fall, det är därför.

När man inte gråter...

English, utan internet. Idag igen. Vi har tittat på en film med en ståuppkomiker, Brian Regan. Han var inte super kul direkt, men lite rolig då och då. Som det där ballongskämtet. Oj, vilken dålig humor jag har... För övrigt är jag stolt över mig själv nu ju. För jag vågade läsa upp ett skämt på engelska inför hela klassen nyss. Det är framsteg för lilla mig.

Det har varit riktigt kul idag ändå, mycket skratt. T o m ett skrattanfall på matten. Jag säger bara: PULVER! Det var inte mycket som blev gjort, bara en massa skratt. Jag antar att efter man har gråtit ut alla tårar, så kommer skrattet. Man skrattar åt allt, för att allt är skit. När man inte kan gråta, börjar man skratta hysteriskt.