Toppendag imorgon!

Imorgon blir en toppendag! Vid tio ska jag möta Naddi (hugo & jessica?) på stan. Innan jag möter henne springer jag in på Gina och köper min svarta klänning som jag förälskat mig i. Sen åker vi till Vilsta och myser i solen resten av dagen. Det kommer bli superskönt att ta det lugnt och inte behöva göra något med ett gott samvete. En toppendag imorgon alltså!

Pissväder på avslutningen


Nääää! Inte på tisdag, snälla! Det kommer blåsa och vara kallt, regna och vara grått. Inget väder för en klänning eller avslutning. Inget väder för picknick i parken eller SlagstaGlass. Ska man verkligen behöva klä på sig en massa kläder på avslutningsdagen och sitta inne hela dan? Orättvist!

Morsdag ute i Näshulta

Jag och mamma blev upphämtade av moster och hennes sambo vid 13 för att åka vidare till mormor ute i Näshulta, vi tänkte överraska henne. På vägen plockade vi upp morbror som var rätt bakis. Efter mindre än halva vägen gapar han: " Nej, jag ångra mig. Vänd om!" Haha! Nej, han bara skulle med ut mormor. Vi har varit där hela dagen. Kom hem vid 17 nån gång. Det var jätte mysigt att komma ut på landet. Och det var inte sådär stelt och pinsam tystnad som det brukar vara. Det var riktigt roligt! Jarno var så anti allting, och det var världens diskussioner hela tiden som Eila och jag bara skrattade åt. Man kunde inte göra annat än att skratta. Hoppas att jag har fått lite färg.







Majs

Någon som har tänkt på hur gulligt ordet majs låter? Majs, majs, majs. Det låter så litet och gulligt, ungefär som att man skulle vilja ta hand om ett det. Majs, majs, majs. Urgullligt ord! När jag sa det till Gustav, att jag tycker det låter så gulligt, tyckte han att jag var dum i huvudet. Ungefär den vanliga reaktionen från honom. Nej, nu ska jag sova. Majs.

Vad är väl en bal på slottet?

Jag sitter hemma. Baby skulle upp tidigt imorgon och vi kunde inte fixa nån som hämtar senare, så det blev ingen fest för vår del. Vad är väl en bal på slotten? Det blir fler gånger! Fast jag tror att det säkert hade varit skitkul hos Rebecka ikväll. Jag har bäddat ner mig i sängen med filmen I Taket Lyser Stjärnorna. Gråter som ett litet barn när mamman försvinner.


Kaneldrink

Okej, nu ska jag försöka få ihop det här.

Kvällen igår var jobbig, problembarn som man är gjorde jag det bara ännu värre. Men det blev mycketmycket bättre när jag senare kom iväg till festen hos Rebecka. Gustav mötte mig på stan så åkte vi vidare. Vid porten blev man mött av en väldans glad Sven, som tydligen hade hört sååå mycket om mig. Haha! (som jag sa till Gustav; Sven är som ett litet barn) Träffade lite nytt folk och det är alltid kul. Medans alla dansade satt jag och Erik i soffan och konstaterade att rödtottar inte dansar. I alla fall inte i nyktert tillstånd. Jag och Felix, tror jag han hette, blandade en kaneldrink. Och skumt nog var den inte så äcklig som man hade förväntat sig. Nej, jag får inte ihop det här. Hursomhelst - det var jättekul igår och vi gör förmodligen om det idag igen! ♥ Gosekramar i massor

Provet


Provet gick åt skogen. Nej, det gick åt helvete (värst vad allting går åt helvete idag). Jag kunde inte koncentrera mig alls, läsningen var svår. Jag fick läsa om samma stycke tusen gånger för att förstå. Och så måste jag hitta någon som vill göra den muntliga delen tillsammans med mig nästa vecka. Lite svårt, finns ingen som har lust att göra det två gånger.

Jag är fortfarande arg. Ska duscha, känner mig så jävla ofräsh.

DU GÖR MIG SÅ JÄVLA ARG!

Idag känner jag för att be dig dra åt helvete. Jag vill inte se dig, du gör mig så jävla arg bara genom att finnas. Jag förstår inte hur du gör. Jag förstår inte hur du lyckas. Jag förstår verkligen inte hur jag kan bli så jävla förbannad på dig. Jag känner för att skrika. När jag skulle gå hem från stan nyss så gick det en slö utländsk tant framför mig, och jag gick rätt fort. Tack vare min ilska så gapade jag åt henne: "Men kan du flytta på dig eller?!" Så fortsatte jag stampa hem. Fan, va arg jag är.

Hör- och läsförståelse Eng.B

Jag var helt död när mobilen ringde. Tur för mig är att jag inte börjar förrens klockan 12. Dock är det engelska nationella Hör & Läs då, det lär ju ta 2 timmar. Uach, jag hade hellre gjort det på morgonen så att man får dagen ledig. Det ska ju bli jättefint väder idag och jag vill sola. Imorgon ska det också bli jättefint väder och då bär det av ut mot Näshulta. Jag ska till MalinPalinÄlsklingsunge och hänga med när hennes pappa ska fota ett dop, senare lägger vi oss antagligen på vår brygga och solar, pratar förmodligen om julen. Haha! Nej, nu ska jag cykla till Sveplan för att sola!

Bra att du har koll, Cim!



8 år och jag har inte sett en enda stuga på den trädgården!

Värdelöst


Åh. Jag försökte få ihop en liknande bild som Sanna har gjort (letade igenom hela hennes blogg men hittade inte bilden), men aa. Jag kan inte. Jag kan inte nånting. Vart fan kommer jag sluta?

Det går åt helvete

Jag längtar tills imorgon. Faaasen vad skönt, kolla helgens väder!

Jag tog mig till skolan. Nadjagumman var där, så vi pratade lite strunt och jag lämnade in min dator + lite skoluppgifter. Trist nog var dom som jag ska göra det muntliga provet i engelska med inte där, så det fick jag inte gjort idag heller. Toppen. Underbart. Nadja ska tydligen göra det muntliga i svenska nästa vecka, jag har inte ens skrivit mitt. Jag vågar inte stå där i centrum. Fy fan, vad kommer hända? Jag kommer få gå om. F*TTA!

Jag köpte en avslutningsklänning idag, men piss. Den var för stor och så jag ska antingen lämna tillbaka den eller byta mot en mindre storlek. Köpte också en vanlig svart cardigan på Gina och en jättesöt rosa klänning från H&M. Nu ska jag göra något vettigt.

SKIT DAG.

Kul att regnet verkligen öser ner. Det är inte så lockande att gå till skolan bara för att snacka på engelska i 5 minuter och sedan lämna in datorn. Jag tror inte ens att någon är där, det verkar som att alla från min klass är klara och då kommer det bara vara jag. Jävla piss allt. Det känns som att alltiing kvittar idag, vill be allt och alla dra åt helvete. Men det gör jag inte, dels för att anledningen: "Jag har en dålig dag." inte är en tillräckligt bra anledning för att be någon dra åt helvete och dels för att gör jag det kommer jag ångra mig så in i helvete efteråt.

Äh, va fan. Nu går jag till skolan.

There ain't no need to go outside

Morgon. Jag mår illa, det regnar och jag känner att jag har svårt för att vara trevlig idag. Jag borde knalla bort till skolan men jag orkar verkligen inte. Illamående och magont. Sjuk? Nej, det tror jag inte. Bara inte i form. Jag får gå till skolan senare så att jag kan få mitt muntliga i engelska klart. Jag ska köpa en avslutningsklänning idag också.

Can't you see that it's just rainin'
There ain't no need to go outside

But baby, you hardly even notice
When I try to show you
this song It's meant to keep you
From doin' what you're supposed to
Like wakin' up too early
Maybe we could sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now

Känslan för tillfället


Nationellt prov Svenska B

Jag har nyss gjort ett nationellt prov i svenska, den skriftliga delen. Jag tror att det gick bra, var lite trögt att komma igång men det gick tillslut. Pratade med min engelskalärare också och jag ska förmodligen göra den muntliga delen någon dag i veckan och på fredag gör jag hör- och läsförståelsen. Nu känns det lite bättre, faktiskt. Om man bara kunde radera den förbannade multimedian.

Skoldag

Dagen suger. Jag tog mig till skolan, nu har vi multimedia men jag skiter fullständigt i den! Jag förstår inte, han kan inte förklara med vad eller hur jag ska börja. Så därför skiter jag i det. IG. Skitsamma. Jag ska kolla ifall jag kan få göra något nationellt prov idag, tydligen ska datorerna lämnas in imorgon. Det blir lite svårt att för mig att göra dom då. Hm.

Och nu kom Tony och frågade mig om när jag ska göra Talet i svenskan. Fy fan. Jag kommer svimma, börja gråta. Jag vågar inte. Jag klarar det verkligen inte. Jag vill hem.

Jag lägger ner allt

Jag kan inte, jag fixar inte det här. Jag klarar inte skolan. Jag klarar inte de nationella proven. Jag kan inte, får panik av bara tanken. Såfort jag ska börja plugga tar det stopp, det går inte. Jag ger upp, jag låter allt bara gå nu så att jag kan få mitt jävla sommarlov nån gång. Förlorare.

Mina fossingar

Jag förstår inte varför mina fötter gör så ont. Jag skulle gå på toa nyss och det kändes som att gå på glasbitar, började nästan gråta.


Soooolen!

Vädret är fantastiskt och jag är brunare än vad jag var igår. Tog min cykel i morse och cyklade till Sveaplan för att sola, skööönt. Kom hem, bytte om till shorts, tog mitt pick och pack och satte mig ute på gräsmattan med en bok. Skööönare! Gick in nu för att plugga lite, får se hur det går. Jag är sämst på att plugga.

Mina fötter är döda, rättare sagt - mina hälar. Dom är ömma och jag kan knappt gå, förstår inte vad som har hänt. Har haft det såhär litegrann bara tidigare men idag är det extremt! Aj, aj, aj. Nej, plugga var det ja...

Sommaren?


© Cim Vuorinen

Sommar, ja tack!

Mammas födelsedag

Mammie fyller 40 år idag. Jag hade funderat några dagar innan på vad jag skulle ge henne i present. Jag kom inte på ett piss. Tills igår då jag kom på den smarta idén om att göra ett slags scrapbook-album med gamla och nya foton i. Medans Gustav satt vid datorn och klickade på YouTube så satt jag på golvet och klippte och klistrade. Haha! Mamma älskade det. Hon började storböla när hon öppnade boken och såg alla bilder och de små gulliga & roliga texterna. Jag hoppas att hon har haft en hittills bra födelsedag. Det verkar så i alla fall. Mamma bakade en prinsesstårta och en vanlig jordgubbstårta, jag gjorde en kladdkaka som var himla uppskattad! Den tog nästan slut först!









Grattis på födelsedagen, mammie!

Jag saknar dig


Var i helvete är min cykel?!

I morse trodde jag att min cykel hade blivit stulen. Det var såhär att jag vaknade jättetidigt som vanligt och kände att nej, fan, nu ska jag sluta vara blek, jag ska sola! När jag gick ut för att hoppa på min cykel så var den borta! Det bara högg i magen och jag tänkte direkt: Jävla Årbyidioter, jävla tattarungar och jävla mamma som inte låser min cykel efter att hon har använt den!

Jag stampade asförbannard in i lägenheten igen för att skällla ut mamma. Men så såg jag henne ligga och sova och kände att jag inte ville väcka henne, det var längesedan hon sov ut. Jag smög ut och gick i regnet. När jag kom hem frågade jag ut mamma. Men min cykel hade inte blivit stulen, mamma hade ställt in den i förrådet eftersom att hon är ledig idag. Lagom dåligt samvete jag fick då för att jag hade tänkt så illa om mamma. Det var många fula ord som ploppade upp i huvud. Ikväll ska jag sola igen och då vet jag var min cykel står!


Jag blir aldrig för stor










18 år om ca 1½ månad. Vem bryr sig?! Jag tycker om mitt Lego Scala.

Lego Scala

Gustav skrev ett mess till mig i morse att han skulle vara hos mig inom en timme. "Okej, då plockar jag undan lite här då", tänkte jag. När jag hade tagit min smutstvätt och gick mot hallen möttes jag av en pojkvän som precis kommit innanför dörren. Haha! Jag älskar när han gör så - överraskar!

Det var meningen att jag skulle ha åkt till honom ikväll men jag skulle aldrig ha hunnit för vi har hållit på och flytta alla saker från vårat proppfulla miniförråd till ett större proppfullt förråd. När vi nästan var klara hittade mamma en kartong med mitt namn på som var fylld med Lego. Och inte vilket Lego som helst - utan Lego Scala! Mitt kära Lego Scala som jag älskade och bara ville ha mer av när jag var liten.

Jag tog självklart med mig mitt lego upp och leka. Mamma kom in i mitt rum en gång och försökte få kontakt med mig men jag var helt inne i min ScalaVärld. Jag hade för mig att jag bara hade "Flickrummet" men det visade sig att jag också hade Köksdelarna, den med hundarna och ett litet stall med en svart häst och en väldigt blond och solbränd flicka. Haha!


Älskling


Du, du, du. Bara du.
Vi förevigt?

&/"¤#&¤#!&/%/)(/&¤

Orkar inte. Killar är inte min grej.

Besvikelse

Vad har jag gjort idag? Ingenting. Städat lägenheten, sovit, städat, sovit. Jag är trött på att göra ingenting. Jag är så besviken. På andra, på mina nära. Så besviken på mig själv. Kommer det alltid vara såhär? Då kan det vara.

Crimson Sky


You will find me face down
in the streets one cold day
how I came there nobody can say

GRATTIS!

CAROLINE LUNDIN HAR TAGIT KÖRKORT IDAG! GRAAATTIS! ♥

Bönar och ber... nästan!

Jag vill hem! Ont i magen, mensvärk! Klockan är bara halv 2 och jag slutar inte förrens om två timmar. Vi gör inte ens något. Vi skulle egentligen haft fotolektion men istället har vi tid för att plugga andra ämnen som man ligger efter i. Det känns som att jag ska somna närsomhelst och magvärken gör det inte bättre. Jag vill verkligen böna och be om att få gå hem, men vågar fan inte med tanke på min frånvaro, att det inte är långt kvar till lovet och att vi har den här tiden nu för ta igen. Men... aj!


Smutsig bild från igår när jag fotade Lilleman.

SofiaFavoriter



Megaångest över solen

Jag orkar inte gå ut i solen! Varför är det alltid så att såfort solen är framme så får man en sådan megaångest för att man inte går ut? Men hallå...? Vad finns det egentligen att göra ute i solen när man bor i stan och är själv? Det är inte precis som att man bara kan sätta sig på en gräsplätt och bara: "Jaha... här sitter jag då... själv. Oj, titta! En tant med en rosa pudel!" Nja, det funkar inte riktigt så. Usch, jävla piss för att bo i stan! Hej lik. Det blir solariumet ikväll.

Grey's, Avsnitt 24

Klockan är runt 10 och här sitter jag med en klump i magen och storbölar. Ja, jag kollar på Grey's Anatomy och nu sitter jag och storbölar. Du som är känslig ska inte se avsnitt 24. Du kommer hamna i chocktillstånd och må psykiskt dåligt i flera timmar efteråt.


En favorit

Har rensat och retuscherat bilder ifrån balen. Från 778st är det nu istället 511 bilder. Alla är så fina, vill lägga upp allihop! Men börjar med en favorit, så kommer det säkert lite smått upp bilder då och då.


Spontan

Jag åkte till Skogstorp igår trots allt. Gustav ringde och väckte mig och 20 minuter senare var jag påväg mot bussen som jag för övrigt missade. Fick sitta på torget i en halvtimme och vänta. Hursomhelst - det var kul igår! Och världen är himla liten!

Problemet med dom?

Kommer aldrig förstå mig på killar. Alltid allting i sista minuten. Alltså... åh, jag orkar inte!

Bal-09

Nästan precis hemkommen från Sundbyholm. Jag var där med familjen Sandberg för att fotografera supervackra Sofia. Jesus, vad fin hon var, verkligen perfekt. Det blev nästan 800 bilder, så ska genast börja kolla igenom och kanske köra en retusch.

När vi kom ut till Sundbyholm utbrast Gustav: "Evelina." Jag tittade mig omkring och fick syn på henne. Jag gick fram direkt, det var ingen tvekan om det liksom. Vi är båda dummisar. Men det är väl så; att dom som står en närmast får ta smällarna? Vi kommer säkert göra om det här. Menar, man blir osams. Men står man varandra så nära som vi gör så blir man banne mig sams igen! Det blir bara så och det är så det ska vara också.

Åter till Sofia! Jag skulle vilja skriva om och om igen om hur vacker hon var. Det skulle bli tjatigt, men jesus! Hon hade samma klänning som från förra året. Jag vet inte varför, har för mig att den hon egentligen skulle ha hade inte kommit. Men det gjorde inget, hon var lika vacker i den lilla rosa. Jag slänger förmodligen upp en eller två bilder senare.

Vad gör jag ikväll? Jag vet inte. Gustav pratade om att jag skulle hänga med till Skogstorp till alla människor. Han skulle åka ut dit nu, men jag ville hem först. Känner mig smutsig så vill helst ta en dusch först. Får se hur jag gör! Beror helt på om han hör av sig eller inte.

Måste säga det igen: Sofia var otroligt vacker!

Miss Secret Agent


Jessica & Nadja

Sött ;)

Bortglömda bilder


Har extremt tråkigt, sitter och pillar på gamla bilder som blivit bortglömda. Åh, jag vill fota i studion med D300 och blixtarna! Men det går ju inte, tack vare några idioter som har haft sönder dom. Skit, skit, skit. Nej, tillbaka till Photoshop!

Dagen

Jag kom tidigt till skolan idag. Redan klockan 8.15 klev jag in i klassrummet och vi började inte förrens 8.40. Tildus blev chockad och sa: Vad gör du här så tidigt? Haha. Vi hade media hela dagen, kändes bra. Jag och Nadja satte oss i ett grupprum för jobba med vårt "Källvatten". När det var rast och jag skulle gå in i klassrummet igen var flickorna borta! Det visade sig att dom hade åkt till Michis för att spela in något till Rörlig Bild-lektionen. Så jag har varit med Nadja, Jessica och Hugo hela dagen. Jag och Nadja blev klara med vårt Källvatten. Fy fan, det känns underbart! Jag trodde aldrig att vi skulle klara av det, men vi gav inte upp och resultatet blev toppen!


Ingen ekonomi i sommar

Jag är utan sommarjobb. Ingen ekonomi i sommar alltså. Varför kan jag aldrig ha någon liten tur i livet?

friends ♥


H J Ä R T A

1 år & två månader

Jag sitter i skolan just nu. Vi har estetisk verksamhet och hittills så har jag, Sanna och Tildus bara fjantat omkring. Det är den trettonde maj och det är ett år sedan morfar dog. Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år. Om exakt två månader fyller jag 18, sjukt! Jag vet inte vad jag ska göra då. Det verkar inte som att någon är hemma då med tanke på att det är mitt i sommaren. Tror inte ens Gustav är hemma då, så det blir väl till att.. ja, inte göra nånting. Kul! :( pissdag. Längtar inte.

Flassssh

Jag har suttit och jobbat i Flash hur länge som helst nu - det går åt fan. Sucksucksuck... Jag och Sannis sitter på msn och beklagar oss över det härliga ämnet Multimedia. Ett helt värdelöst ämne! Vad har man lärt sig på ett år? Hm.. lite animation. Helt värdelös kurs. Så nu sitter jag och letar efter bra musik på youtube.

Älskar den här låten

Inte långt kvar nu


Tröttis


Lillan ♥


Jesus, vad trött jag är! Sitter på Multimedian och "jobbar" i Flash. Jag förstår inte så mycket, kan inte koncentrera mig pga min döda hjärna heller, så jag ska banne mig sitta och jobba med det hemma senare.

Jag träffade älskling en litenliten stund innan. Ville hänga med honom hem, men måste vara i skolan så mycket som möjligt nu innan lovet. Imorgon har vi svenska, då ska jag prata med Tony för att ta reda på vad/när jag ska göra mina nationella. Jesus, jag blir nervös av bara tanken. Talet! Får panik av att prata inför folk. Usch.

Photos


Mina framkallningar som jag skickade efter förra veckan kom idag.

Elin Kero


Jag älskar Nevnariens nya design!


:'D

Just ja!

"Är det du som piper Cim?"
- Tildus Nordin


Övertrötta flickor

Jag var i skolan idag, trots att jag bara sovit 3 timmar i natt. Men det gick bra! Flickorna var övertrötta så det blev många goa skratt. Vi hade mattegenomgång och den klarade jag mig igenom galant. Efter matten hade vi foto. Jag pratade med min fotolärare hur jag ligger till och vad jag behöver göra (med tanke på omständigheterna). Jag blev chockad. Han sa att jag ligger på ett starkt VG i foto. Jag som trodde att jag var körd efter att ha varit borta i över en månad. Estet fixar jag nog lätt - hade tänkt ta fram mina "ritkunskaper".

Jag pratade med några av mina andra lärare och samlade på mig lite info om vad som behöver göras för att åtminstone klara av kurserna. Jag tror att jag fixar det. Det är nog inte så svårt när jag väl kommer in i det igen. Jag ska jobba lite med Multimedia i Flash efter att ha fixat lite med några fotouppgifter hade jag tänkt.


foto: sanna ek

Vi fotade lite också. Jag längtar ihjäl mig till studenten! Jag ska pillra på de få bilder som jag tog på Desiré, tror dom blev jättebra! Synd att några idioter har haft sönder blixtrarna i studion. Puckon.

Alltid där


Åh. Jag kollade igenom min blogg nyss, läste gamla inlägg och kommentarer. Kom att tänka på: jesus, vad jag älskar mina vänner egentligen. Utan vänner är man ingenting & jag har en förmåga att lätt glida ifrån er. Men va fan, ni finns ändå alltid där nånstans.

JAG MENAR SJÄLVKLART ALLA MINA VÄNNER, inte "bara" dom på bilden.

Framtiden


Min pojkvän är hela min värld. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom.

Plugg

Jag har varit vaken sen klockan 6.00 och hittills har jag varit lite duktig. Jag har pluggat! Det är inte supermycket, men ändå. Jag känner mig så jäkla duktig! Jag är snart klar med "Roliga frågor rörande ergonomi". Efter det ska jag börja med styrkeuppgiften, kommer jag ingen vart med det så försöker jag med median.


Livet har verkligen vänt

Allting är så jävla perfekt, älskar det! Gillar verkligen när livet går rakt åt helvete, inget blir som man tänkt. Jag älskar känslan av att inte orka någonting och att jag inte kan koncentrera mig. Det är så jävla härligt att inte kunna sova utan tabletter. Underbart när solen lyser rakt in i sovrummet, träffar mig rätt i ansiktet men jag vänder bara ryggen till, drar täcket över huvudet och bryr mig inte ett dugg om solen längre. Jag älskar det. Verkligen.

Fan heller.

Vädret

Jag älskar vädret, vaknade av att solen sken och lyste upp hela rummet. Jag vill gå ut och fota, men nej. Inte idag! Idag ska jag plugga. Jag ska göra klart saker och ting. Jag ska fan fixa det här.

Nattbad

Min natt var ett helvete. Mina ben gjorde så in i helvetes ont, det gick inte att somna ifrån och ingen värktablett hade man heller. Vid 3.00-nånting tog jag ett otroligt varmt bad. Jag höll på att somna i badkaret. När jag vaknade i min säng upptäckte jag att hade lagt mig med morgonrocken på och blött hår. Jag ska vakna lite till innan jag går till skolan.


8GB till kameran


Hade jag tur idag eller vad? Jag har länge (okej, inte länge men ett tag i alla fall!) kollat och velat köpa ett större minneskort. Jag hittade ett på expert.se, 8gb via internet 269:- och i affären skulle det kosta 299:- Så idag tog jag mig i kragen och åkte ut till Tuna Park för att införskaffa ett. När jag kom in på Expert gick jag direkt fram till kassan och möttes av en tokcharmig kille. Jag frågade om dom hade ett sådant minneskort som jag var på jakt efter och hur mycket det kostade.

Killen: Japp, det har vi! Det ligger på... 599:-
Jag (en aning chockad): Eh.. va? Men på internet stog det att det kostade 299:-
Killen: ...och det var inte internetbutiken? (klickar sig fram till sidan direkt)
Jag: Nej, jag är helt säker på det!
Killen: Vet du vad? Du får den för 299kr!


Yay me! Med världens fånigaste leende gick jag glatt ur butiken med mitt nya minneskort.

Tisefis


älskade bebis.

Mitt rum = fotostudio?


50mm f/1.8 + Nikon ML-L3

Avsluta

Jag har försökt att koncentrera mig på skolan hela helgen. Det är media hit och media dit - " Marknadsplan, Kommunikation, SWOT, Aktivitetsplan". Svenska/Engelska/Matte nationella som man ska förbereda sig för. Jag kan inte. Jag tänker bara på allt jag måste fixa innan lovet, få åtminstone Godkänt i de avslutade kurserna. Men jag kan inte fixa det här, jag kan inte göra allting själv. Jag vet inte hur jag ska klara av skolan, är liksom... fast. Jag kan inte fixa det här, det är för svårt.


Sällskap