I'm walking on sunshine


Sommartider, hej hej!

Modell: Felicia Sköld

The Streets II

Vet inte vilken jag gillar mest...


The Streets

Nikon D90 + 50mm 1.8 - s1/125 f/2.0 ISO200
Felicia Sköld

R.I.P alla bilder

Det känns som att jag har dött. Igår råkade jag radera en systemfil eller något när jag skulle rensa datorn. Jag tänkte att det är bara att formatera och installera om på nytt, men nej. Den formaterades, jag blev lycklig. Sen kommer en liten jävla ruta upp om att det inte går att installera Windows då en viss fil i datorn saknas (förmodligen den jag har raderat). Det här är det skumma: C-disken är ju redan formaterad, tom. Varför går det då inte att installera?
Kan inte sluta gråta, tänker på alla bilder. Alla bilder från studenten och balen. Det är sånt som bara händer en gång i livet, resten av bilderna går att "ta om". Men studenten! Det går inte! Jag mår illa, känns som jag ska spy. Lämna in den kommer kosta mig alla pengar som jag har sparat och som jag hade tänkt att ha över sommaren. Det här gör för jävla ont.

Mathilda II


Mathilda I

 


På tal om annat!

Johannes är just nu och tävlar i Emax Sverige, ett evenemang för unga entreprenörer. Det kommer ungdomar mellan 18-20 år. Kolla in emax på www.emaxsverige.se

The greatest!

Det kommer "lösa" bilder också!


Var är studentbilderna?

Haha, jag är inge bra på att få upp bilder. Har suttit med ett bildspel hela kvällen och när jag var klar kom jag på att kvaliten var urkass. Jaja, får se vad som kommer upp - om det blir bilder eller bildspelet. Nu måste jag lägga mig, ska träffa Nadjagumman imorgonbitti. Vi ska till Arbetsförmedlingen, haha.


Babbel om regn och allergi

Håller på och retuscherar bilder från studenten. Funderar på att lägga ihop allt i ett bildspel istället för att bara radda upp bilderna här. Det blir lite mer känsla då! Haha, vad är det för fel på mig? Jag skyller på vädret. Även fast jag inte borde, regnet gör så att jag kan andas och det kliar inte lika mycket i hals och ögon.


Bildregn från studenten

Internet har varit off ett tag, men nu är det tillbaka. Så räkna med bildregn då och då från studenten..

 


12 Juni 2010 ♥

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA!!!

Imorgon är dagen min.

Kan ni förstå att jag tar studenten imorgon?! Trodde aldrig att jag skulle komma hit. Nu står jag här, imorgon tar jag studenten. Imorgon är jag fri. Jag klarade skolan, jag är så jävla bra och för exalterad för att kunna somna. Måste slänga mig i sängen och försöka, ska ju trots allt upp 04:30 imorgon. Men än en gång: fy fan, va jag är bra.

Black & White


ALLVARLIGT?!

Kan det vara mer typiskt? Kan man aldrig ha lite tur?!

Bal - N&C


Emotions are messy

Sitter och retuscherar bilder från balen samtidigt som jag lyssnar på Grey's.
Vill uppleva något liknande igen!

Sola och bada

Solen skiner, jag svettas ihjäl. Nu bär det av mot Sundbyholm för sol och grill med tjejorna!

JAG KAN!

FY FAN VA JAG ÄR BRA! Idag har jag fixat godkänt i Idrott och Samhällskunskap! Nu ska jag hem, lämna datorn och belöna mig med träning. Känner mig så pigg, glad och åh! :D Nu är det raka vägen mot studenten!


 


Du kan om du vill.