Bästa händelsen hittills 2008?

Bästa händelsen hittills 2008? KENT konserten i Eskilstuna, 28/2. Helt klart! Hemmaplan! Det var helt... raaow underbart! Och ljusshowen var helt fantastisk! Jag var helt såld, hela sporthallen gungade. Min hals mår inte bra idag, så mycket som jag och Lajnus skrek igår. Tack för den underbaraste kvällen på länge Lajnus, Emsii & Natta.

Jag hämtade min mp3 igår. Jag är kär i den. Den är tuff. Jag ska greja mer med den när jag kommer hem, om mamma har fixat proppen som gick i morse. Annars får jag flytta datorn ut i hallen.

Min Malin fyller 16 & 4 år idag. Grattis på dig, jag ringer dig sen ikväll!

image32


Mina vantar!

Idag har det varit fint väder. Fin början på lovet, men ändå pissig. Jag ångrar ruggigt mycket att jag inte åkte till pappa och Felicia. Hade jag gjort det så hade jag varit med Felicia nu, vi hade varit ute och skrattat så mycket att vi låg på backen. Fan.

Jag slutade halv 12 idag. När jag stod och väntade på bussen så petade någon på min axel. Jag vände mig om. Där stod en kvinna som sa:


- Ursäkta, men jag kunde inte låta bli att lägga märke till din väska. Jag tycker att den ser väldigt bra och praktisk ut, för att vara en datorväska. Jag tänkte bara fråga vart du har köpt den?
- Oj!
sa jag med världens förvånande ansiktsuttryck. Jag har inte köpt den, jag har fått den via skolan. Och tyvärr så vet jag inte vart dem har fått tag på väskorna.
- Okej, nej jag tänkte bara. Jag skulle vilja ha en ryggsäck istället för en sådan man har hängandes på axeln.
- Haha! Jag vill ha en sån axelväska. Jag tycker att dem här väskorna är så stora och klumiga!
- Haha, jasså? Ja, men då kan vi ju nästan byta väskor med varandra om vi ses igen. Haha!



Trevlig konversation med en helt främmande människa. Jag tycker det är mysigt när främmande människor kommer fram till en och man får en glad kommentar.

Nåja, när jag väl satt på bussen så la jag väskan brevid mig och tog av mig vantarna och la dem under väskan. När det var min tur att hoppa av så tar jag självfallet på mig väskan och går mot dörrarna. Precis när jag kommit av känner jag hur kallt det är om händerna. Sen kommer jag på: Fan, mina vantar. Jag glömde mina vantar på bussen! Det är i och för sig inte hela världen, men det var jätte kallt sen när jag skulle ut och fotografera. Jag gick till Vilsta och var där ett tag och fotograferade vattnet. Fina bilder! Men jag skulle inte säga nej till Moas kamera, den har ett sådant härligt ljud när den tar kort. *pip-pip*

PROV!

Prov, prov, prov. Jag sitter och skriver blogg, för min hjärna är död. Jag hoppas bara inte att Louise märker något, det tror jag inte. Usch, jag blir jätte ledsen om jag bara får G. Förra lektionen var medieproduktion, jag och Emelie började på ett nytt projekt. Vi ska jämföra lärare på John Bauer med seriefigurer. Det går väl... sådär. Vi har i alla fall fotograferat, fan. Jag skulle haft min egen kamera med mig. Men det är inge kul att släpa på den, då jag inte har någon väska till min lilla gobit än. Jag kollade runt igår, och hittade en för 300-400 kr. Jag kommer inte riktigt ihåg vad priset var exakt, men mellan där nånstans. Jag har inte så mycket pengar just nu, usch. Jag vill verkligen ha en kameraväska!

Jag trodde att man skulle få gå hem när man skrivit klart, men det fick man tydligen inte. Jag ska hem på lunchen och hämta min väska med alla träningskläder i, jag orkade inte ta med mig den i morse. Spinning, sen basta. Otroligt skönt, bara sitta där inne och koppla av, släppa alla tankar. Svetta ut dem! *humor*

Ikväll är det säsongspremiär för Grey's Anatomy, Lost och Top Model - samtidigt! Blir man ledsen eller?! Jag får titta på Lost på onsdagar, Grey's på söndagar och Top Model när det nu går i repris. Attan, jag som ville se Grey's. Men eftersom att Lost inte går i repris så får det bli såhär. Buhu.

I helgen blir det mys. På fredag kommer min fluffe hem till mig, mys. Han vill spela Buzz, trots att han vet att jag kommer vinna över honom. Jag vann Titanic en gång, ska försöka vinna den till honom, han ville ha den. Jag tror att han har kommit in i någon sorts Titanic period just nu, för igår frågade han mig och jag inte kunde ladda ner den, han ville att vi skulle titta på den i helgen. "För den är så bra!" Lilla gubben då. Han är för söt.

På lördag kommer Natta hem till mig, vi ska spela allt! Och kolla lite på Bee Movie, äta grönsaker och doppa dem i dipp. Mums! Jag och Natta skulle göra en kontaktannons i InDesign för Emelie, som behöver en partner till Alla Hjärtans Dag. Vi är ju riktigt generösa här!

En härlig kväll!

Tack för igår, mamma och Markus. Dem lagade mat till mig och Gustav, för att fira att vi älskat varandra i två år. Det var lite kul, Gustav kom hit och hade med sig en sån där ask med geléhjärtan. Han sa: "Jag var ju tvungen att fördröja tiden lite, så jag gick bort till Coop och såg den här. Jag ville ha den, men jag kunde ju inte köpa den till mig själv. Det ser ju bara dumt ut, köpa en sån här till sig själv. Haha!" Sen när mamma kommer hem från stan så slänger hon en likadan ask på mig och Gustav som låg i sängen & vi börjar flabba direkt! Mamma fattade ingenting, men så förklarade vi hur det var och då fnissade hon till också. ♥ jag älskar dig, Gustav ♥ Drack och åt gott. Vi spelade Buzz och sjöng Singstar. Skrattade så att vi fick ont i magen. Myspys. Det var en härlig kväll helt enkelt!

Utrustning för 90 000 kr

Idag är jag tröttare än vanligt, jag tror att jag struntar i träningen. Jag är helt enkelt för trött. Fast jag har viljan. Beslutsångest. Jag var med på idrotten i alla fall, det var kul. Det såg nog kul ut också, jag fick den största västen. En liten Cim kutandes omkring i ett orange tält.

Mediekunskap. Micke berättade att vi kommer få Nikon D40 X. Jag läääängtar. Och fotostudion med allt som ingår. Han berättade att det är utrustning för 90 000 kr. Oj, oj, oj... Jag skulle inte sagt nej till att ha en sån utrustning hemma. Nu ska vi också välja kurser inför nästa termin. Jag vet precis vad jag ska välja.

image15