Tralalalalaaa

Jag tror morgondagen har fixat sig! HAPPY!

Rubrik?

Usch, jag har gjort av med så mycket pengar idag. Köpte en jacka på H&M för 399:- och en klänning på Gina för 99:- Hm. Okej, det var inte så mycket, men ändå! Med tanke på hur lite pengar jag har är det mycket. Jackan är ursnygg! Nu längtar jag till det gråa vädret så att jag kan använda den. Klänningen köpte jag bara för att jag bara har svarta klänningar och den här var lite rosa/persikofärgad. Jag fick skor av mamma också! Jag tokälskar dom! Tacktacktack mamma! Behövde jag verkligen. Jag och Malin räknade ut att med dom här skorna på blir jag 161cm. Den ni! Haha! Det betyder mycket för mig. Testade byxor idag, jag ville köpa ett par och dom här var rätt så snygga. Men det såg bara dumt ut för att jag har så korta ben.

Malin åkte hem vid 5... eller var det halv 6? Nån gång var det i alla fall! Då kom min morbror och satte upp hyllan som jag köpte på IKEA. Blev en aning fel, han kommer hit imorgon igen och så rättar vi till det.

Nu gör jag inte så mycket. Tror jag kan sjunga och tar i från tårna. Det gör inget, ingen hör eftersom att jag har lägenheten för mig själv. Förhoppningsvis imorgon också! Ska försöka få hit lite folk då, vore himla kul att få något riktigt lyckat för en gångs skull. Verkar dock som att de flesta inte är hemma. Hmm...


Dejt nr.2 med Malin

För ovanlighetens skull skiner solen idag. Jag och Malin ska gå en runda eller två på Tuna Park. Efter TP ska jag träna. Ja, det vill säga om mina kläder hinner torka tills dess. Tvättade igår och någon jävla idiot hade tagit sönder torktumlaren. Så jävla irriterande. I värsta fall får jag försöka torka dom med hårfönen.

Småttingar. ♥

Over from scratch

Jag är så otroligt trött och jag tror inte det beror på alkoholen från igår. Det är precis som att jag inte har någon energi i mig. Bråk. Konflikter. Jag är helt slut, jag orkar inte. Bråk tar så mycket energi, all den energin som jag skulle vilja lägga på något annat. På glada, ljusa stunder tillsammans med den som man bråkar med. Det är vad jag skulle vilja göra i alla fall. Dessa förbannat onödiga bråk och konflikter, varför? Man slänger ur sig elaka kommentarer, sårar dom man älskar för att man avskyr dom för stunden, man vägrar ge sig. Man ska inte heller ge sig, man ska lösa problemet. Inte bara lägga det på hyllan. Jag är envis och jag ger mig inte. Men jag vill inte vara arg på någon som jag älskar. Det kommer man fortsätta vara sålänge som man inte kan lösa det.

Men i det här fallet så..., nej. Jag vill bara lägga allt i en låda och slänga den i havet, för jag orkar verkligen inte det här mer. Det tar för jävla mycket energi. Det känns som att jag kommer bryta ihop närsomhelst. Jag orkar inte med bråk, jag har nog med allt annat. Det är så jävla onödigt att gå omkring och vara arg på någon som har en så stor betydelse. Jag orkar inte, jag behöver min energi. Och dig.

Harry's med Nadja

Gick ut med min lilla gumma Nadja igår. Det blev Harry's och det var helt okej! Eller vad säger jag, helt okej? Det var gaaaalet roligt! Först var det lite stelt och vi tänkte: "Varför gick vi ens hit?" Men det blev bara bättre och bättre ju längre in i dimman man kom. Träffade Nadjas vän Rickard (+ Rickards vän som jag inte kommer ihåg namnet på, som vanligt med mitt minne) och senare kom Martin. Så vi var med dom hela kvällen, trevligt trevligt! Har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. Det var så himla roligt!

Måste berätta om den sjukaste händelsen från igår! Vi satt ute allihop. Jag och Nadja skulle gå på toa, då en man, 40+, stoppade oss.

- Hej, jag måste bara fråga; går ni på John Bauer?
(jag) - Jaa...
- Ska vi hångla? Ni får bra betyg i höst då!
(jag) - Eh, va?!
- Ja, ska vi hångla?

Nadja börjar fnissa och gapar åt mig: "Men Cim, där sitter ju Sofia!" Haha! Sofia är vår mentor. Hon satt där och skrattade så att tårarna nästan rann. Hon berättade att hon hade suttit och kollat på oss ett tag och ville uppenbarligen få sig ett gott skratt. Haha! Är hon go eller? Så himla härlig, en av de bästa lärare jag har haft!

Vid 2 började pojkarna bli hungriga så vi gick till Statiol. Det tog väl en timme? Haha! Nej, men fort gick det inte. Nadjas mor hämtade oss där så körde dom hem mig. Väl hemma i svarta Årby blev man vittne till en misshandel och vandalisering. Helt jävla sjukt. Mamma gjorde en polisanmälan och jag började nästan gråta för tjejens skull. Jag ville bara ta in henne i lägenheten och ge henne skydd mot den jävla idioten. Det passar inte direkt in i kategorin "Vänner & Roligheter". Bortsett från misshandeln var kvällen helt underbar! Tack Nadja, Rickard & Martin för en underbar kväll! Slänger självklart upp en bild eller två när Nadja har skickat.

I love U

Både Fula & Snygga

Som sagt, dejt med Malin idag. Very nice! I've missed you, honey. Gick på stan i ca5 timmar. Malin ville köpa en födelsedagspresent till mig, men istället la hon till en krona eller två till min våg-/trippeltång som jag köpte. Äntligen! Slippa fixa det med plattången, känns härligt. Jag köpte också två par skor. Ett par verkligen skitfula gympadojjor från barnavdelningen på Din Sko. Och ett par stövletter (?) från H&M. Supersnygga, men vet inte om jag ska behålla dom...

Skitsamma att dom är ruskigt fula, ska ändå bara ha dom när jag tränar.



Dejt med Malin

Ååååååååååååh. Jag är helt död, har inte sovit många timmar i natt. Tredje gången jag vaknade var jag alldeles kallsvettig och förvirrad. Antar att jag hade drömt en mardröm, det är fjärde gången jag vaknar så på två veckor nu.

Idag ska jag träffa min Malin. Hon åker med 10-bussen från Näshulta och är i stan halv 11 (!). Hon får ta det att jag är död idag. Och jag får acceptera att hon är neger. Hon blir alltid superbrun, jag förstår inte... Jaja, men det gör inget. Förutom att det blir, bokstavligen, starka kontraster mellan oss när vi går brevid varandra. Folk kommer förmodligen stanna upp och stirra på oss. Hon - brun. Jag - Inte ens i närheten av röd. Det är som det ska vara då! Haha! Nej, om man skulle ta och hoppa in i duschen?


Min bruna Malin, förra sommaren. Jag vill ha tillbaka min kropp från 08.


Pimpelompen #2

Jag vet, fokusen satte sig på håret. Men jag älskar ljuset i den översta bilden!


Photoshoot #Pimpelompen

Körde en liten photoshoot med mig själv idag. Man får ha sina egodagar. Invigde reflexskärmen, I love that thing! Och med ljuset i mitt rum blir det så himla bra! Har bara hunnit retuschera en bild än sålänge. Slänger upp några fler senare.


50mm 1.8 + ML-L3

Broder Jakob


Det blir vad man gör det till

Precis, det blir vad man gör det till. Trodde kvällen var pajjad när min kära mor ändrade sig i sista minuten och stannade hemma. Men nope, för senare ringde G och tyckte att jag kunde komma ner till Rothoffsparken och umgås med folket där. Hoppade in i duschen, öppnade skumpan som jag fick av moster när jag fyllde, öste ner allt i en Soda Streamflaska och gick. De flesta tyckte nog jag var en aning... speciell, som hade champagne i en Soda Streamflaska. Jaja! Jag får vara speciell. Jag är speciell. Menar, hur många 18-åringar har slutat växa vid 154cm? Usch för det där med att vara kort!

Kvällen var trevlig, mycket skratt som vanligt. Dessa människor alltså! Så himla goa hela bunten! Ska försöka få upp en filmsnutt från när Sven, Adde och Becka sjunger Broder Jakob i kanon. Jag blev imponerad faktiskt. Efter en timme eller två drog vi vidare mot Skiftinge där det skulle vara fest. Hmpf... inte mycket till fest där inte! Blev sittandes på balkongen mest. Ja, när jag inte var upp och letade efter toan vill säga. Det var så skumt, jag hittade verkligen inte toan. Och ändå hade jag redan varit där en gång innan precis när vi kom dit. Jag skyller på champagnen. Och vodkan. En liten incident inträffade när jag och älskling skulle cykla hem. Det regnade, han skjutsade mig och från ingenstans börjar människan cykla på en gräsplätt. Han gapar: "Gah, hoppa av!" Hjärnan hängde inte riktigt med, så när jag väl lyckats hoppa av cykeln vinglar det till, skorna glider och jag druttade på rumpan. Självklart. Gustav började garva och där satt jag och förstod inte vad som hade hänt. Alltid något sånt som händer mig. En alkoholpåverkad Cim Vuorinen och blött gräs går absolut inte ihop.

Det var värt det. Jag mår som jag förtjänar idag, har legat på soffan hela dagen och kört med lillasyster. När hon åkte hem till sin pappa började jag köra med mamma istället. Jag bad henne gå och handla glass till mig. När hon kom hem igen hade hon 1 påse med vaniljbullar, 1 påse med kanelbullar, 1 hallonpaj, 1 paket caramellglass, 1 liter pucko och 2 paket supersalt skinka. Mamma fixar bakiskuren. Hon ville väl vara extra snäll eftersom hon lämnade mig ensam ikväll. Hon och hennes väninna, som det så fint heter när man blir äldre, är på Diggiloo. Jag klagar inte. Det är jätteskönt att ha lägenheten för mig själv!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen med ett glas pucko. Slänger upp ett gäng bilder senare om jag orkar, det blev en hel del när Jennie och Erik hade ansvaret för kameran igår! Märkte i morse att nästan alla bilder var brusiga. Förstod inte varför tills jag kollade inställningarna - ISO 800. Yay... jag hade glömt att ändra tillbaka. Haha! Äsch!

JAHA?!

Jaha, nu ska tanten tydligen inte iväg? Samma visa som igår och alla andra jävla gånger. Kan man bli annat än irriterad?!


Vilken underbar dag!

Alltså den är dagen har bara varit helt jävla värdelös hittills. Har gått fram och tillbaka här i lägenheten, klagat över min vagel som tar upp hela vänsterögat och ätit alvedon. Den här dagen skulle jag gärna ha hoppat över! Har velat gå ut hur länge som helst nu men inte haft någon ork. Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma och Thea ska åka iväg så man får lägenheten för sig själv.

Pissdag. Pissallt.

Bilder från senast


Det här gör vi om, eller hur gumman?

Din enda egenskap?

Din jävla idiot, sluta ljug för mig!

Hur gör dom?

Åh, jag vill lära mig mer. Känner mig så jäkla kass, speciellt när man kollar runt på alla möjliga fotobloggar som finns. Usch, plötsligt känner man sig så usel på det som man älskar att göra. Jag förstår inte hur dom gör, hur kan dom vara så kreaktiva? Var kommer deras fantasi ifrån? Hur redigerar/retuscherar dom bilderna? Vart har dom lärt sig allt? Jag förstår inte.


Idiotgrannar...!

Det känns som jag kan sova bort hela dagen. Jävla idiotgrannar! 00:40 i natt stog dom här utanför mitt fönster med bilen igång och musik på högsta volym. Jag överdriver inte, det var verkligen högsta volym. Inte vilken musik som helst, det var rock. Inte hårdrock och inte "vanlig" rock, det var mer... Lordi och The Poodles-rock. Dom stog här utanför i säkert 30 minuter med den skiten på. Usch, hatar dom nyinflyttade idioterna. Men då vet man det till nästa gång då förfesten är hos mig - hög volym utan klagomål.

Äntligen ett F&S-kort!



Armbandet köpte jag i måndags när jag och Evelina knallade omkring i staden.

Miss U, Monster


Seg tisdag

Så himla seg dag idag. Mamma och jag cyklade till Sol Studio och solade 20minuter. När vi skulle cykla tillbaka började det spöregna. Vi vart genomblöta på 2 sekunder. På hemvägen hämtade jag ut mitt paket på posten. En reflexskärm, silver och guld 80cm. Yaaaay! Nej, nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på Desperate Housewives.

Woho!

Woho! Det har varit skitkul ikväll/natt! Härligt folk, härliga Näääddie, härliga skratt, härliga danser. Två minus är inträde på 100kr och att jag tappade mitt snygga örhänge. Tur för mig var att en kille kom fram och frågade vad jag letade efter. Jag sa att jag letade efter mitt örhänge och han sa att han hade sett en vakt gå omkring med ett stort runt örhänge. Jag letade upp en vakt och fick tillbaka min borttappade skatt. Tack, du okända turk! Träffade även Mange från klassen och KJ (jag tyckte jag kände igen killen, så frågade vad han kallades. Fan, det var ju KJ från Carros fest i februari!) Vi dansade tills vi fick håll och hade det himla kul, trots att det var lite folk. Menmen, kvällen var rolig och jag är nöjd. Naddi och jag har kommit överens om en sak nu. Vi borde hålla det. Vi förtjänar att ha kul oftare. Vi håller det! Eller hur? Nej, nu ska jag sova. Natti, och tack Naddi för en riktigt rolig kväll! LOVE U

Utgång med Naddi

Nu sitter jag och väntar på Naddi. Jag ska möta henne vid OK om några minuter, sen knallar vi hem till mig igen och gör oss iordning för ikväll är det bannemig utgång! Det kommer bli sjukt roligt, känner det på mig. Tidigare idag har jag och mamma vart på stan. Jag var tvungen att köpa en liten väska och strumpbyxor. Köpte en ny mascara också, L'Oreals senaste tror jag att det är. Oj, shit nu är klockan mycket!

Till Nadja


Födelsedagsbilder















Fields of Gold

Lite bilder från när jag fotade Evelina i tisdags. Visst är hon söt?






Utgång


En rullator, tack!

God morgon. 18 år och två dagar gammal, snart dags för en rullator. Solen skiner extremt jäkla mycket idag. Jag vill lägga mig och sola men att ligga på en gräsplätt i Årby är fasen inte lockande, kan jag ju säga. Jag ska ta mig en promenix bort mot Maxi senare. Köpte ett doftljus där för ett tag sedan och det luktade så himla gott! Ska se om det finns kvar. Vid 6 kommer Tildus och Dess, vi ska göra oss iordning här sen blir det utgång. Det kommer bli skitkul, känner det på mig. På tal om ingenting så funderar jag på en ny design och lite annat nytt. Får se om jag hittar orken nånstans till att sätta mig med alla koder.

Jag lägger mig på gräsplätten. Det är ändå ingen annan än jag själv som bryr mig.

Min 18årsdag

BILDER KOMMER

Min dag igår var toppen! Klockan 9:00 knackade det på dörren. Jag öppnade och möttes av en flaska skumpa och "Ja, må du leva..!"  från morbror och moster. Dom berättade att jag hade ett val:

- Du har ett val. Antingen åker vi till IKEA om en liten stund och du får shoppa för 2000. Eller så åker vi raka vägen till Arlanda där du kommer få hoppa fallskärm. Vi har redan bokat. Vad väljer du?

Hoppa fallskärm?! Pfff... Visst, det vore en jäkla upplevelse! Men jag är en fegis. Jag tror ärligt talat att jag hade svimmat om jag hade gjort det. Min morbror blev besviken på mig för att jag inte valde att hoppa. Haha! Vi åkte till IKEA när Evelina hade kommit. Vi traskade omkring där och jag hittade massor. Med mig hem hade jag en lång svart hylla, ett stort skrivbord, en svart byrå, två stora förvaringslådor, tre kuddar, några ljus, små förvaringslådor och en PAPPERSKORG! Äntligen säger jag bara, äntligen en papperskorg! Hemvägen var inte den bekvämaste. Jag satt intryckt bland skrivbordet, hyllan och papperskorgen som tog upp hela baksätet.

Väl hemma satte jag och Evelina igång att sätta ihop mina nya fina möbler. Runt 5 gick familjen ner mot stan och mötte upp hela tjocka släkten utanför restaurangen. Jag hade en jättejättesnygg klänning på mig som jag fick av Evelina. Jag blev dränkt i blommor och annat, kände mig uttittad men det kändes ändå bra för det var min dag och då var det jag som skulle stå i centrum. Jag fick en massa fina presenter och en del överraskningar. När vi hade ätit klart och efterrätten kom in så sjöng alla för mig. Mitt ansikte skiftade färg från rosa till illröd. När vi alla börjat småäta på våra efterrätter gick Evelina och mamma iväg och jag undrade självklart vart dom tog vägen. Mamma kom tillbaka och satte sig på sin plats, då hörde jag sång. Evelina sjöng "Happy Birthday" för mig. Jag fick rysningar längs ryggraden och kände hur tårarna började tränga fram. När hon nästan stog framför mig började jag storgråta och i slutet kunde varken mamma, min moster eller Evelina hålla tillbaka tårarna. Det var så fint och jag kunde inte sluta gråta. Kan ni förstå att hon sjöng högt för mig inför hela restaurangen?

Eftersom att jag fyllde 18 så ville restaurangchefen bjuda mig på en drink. Det sa vi inte nej till! När drinken var slut och Thea började bli trött gick vi hemåt. Jag och Evelina somnade ganska sent, men vi höll ju på länge med att försöka få iordning på mitt rum.

Tack för en fantastiskt lyckad födelsedag! Tack alla som har grattat!

910713, 18 år!


Gammal vänskap hittar tillbaka

Idag har jag faktistk varit med Evelina hela dagen. Vi har inte träffats på hur länge som helst, tills idag. Tills idag då hon frågade ifall jag ville traska runt på Tuna Park. Jag har haft det bra idag. Det kändes skönt att träffa henne igen. Vi har skrattat så att vi nästan grät (Evelina grät). Innan Evelina skulle åka hem så ringde min moster mig och informerade mig om att jag måste vara nyduschad och färdig klockan 9:00 imorgonbitti, för då kommer hon och min morbror och kidnappar mig. Iiiiih! Jag älskar överraskningar! Nu är det inte många timmar kvar tills jag är 18.

Jag kommer ihåg när jag var 5 år och var hemma hos farmor och farfar. Jag och farmor var ute i trädgården och lekte. Mina små ögon tittade upp på henne och sa: "Farmor, hur länge måste jag vara fem år till?'" Haha! Man hade sina söta dagar, I guess. Jag har ingen aning om vad väntar mig imorgon. Jesus! Nej, nu måste jag ta mig ett bad sedan hoppa i säng. God natt!

Sömnbrist

Jag kan verkligen inte somna. Jag är jättetrött, kroppen är helt slapp, orkar knappt hålla huvudet uppe. Men när jag lägger mig i sängen och sluter ögonen blir jag klarvaken. Det är för sent att ta en sömntablett nu. Tar jag det kommer jag sova bort hela dagen imorgon, och det har man inte tid med. Tvättid imorgon. Äntligen, säger jag bara.

Nikon D90 + 50mm 1.8

Firande

Här sitter jag med en handduksturban på huvudet, sminkad och klar för att knalla ner på stan och fixa det sista till Tildus födelsedagspresent. Caroline kommer och hämtar mig vid halv 3, vi plockar upp Michis och sedan far det vidare ut mot the Nordins för lite firande. Känns som det är jättemånga man känner som fyller i juli! Och lilla jag som fyller på måndag. Iiiih! Jesus... 18. Jag måste ner på banken på tisdag och fixa mitt jäkla legg. Jag har glömt det helt och hållet! Nej, ner mot stan var det, ja.

Nikon D90


Min sen i måndags. I love you, I love you, I love U.

Att ta igen förlorad tid

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN TILDUS!



Ingen blogg på två dagar, I think? Har tagit igen förlorad tid med G. Det kändes så mysigt i onsdags när jag klev av bussen i mina höga klackar och såg min pojkvän och lillebror stå där och vänta på mig. Så det är vad jag har gjort dessa två dagar - gosat med min andra halva. Haha! Vi kommer aldrig växa upp. Larvade runt hela dagen igår som småbarn. Han åkte till jobbet för en timme sen, ungefär. Jag åker förmodligen till honom ikväll. Måste passa på att ses innan han åker till Skåne imorgon. Senare åker jag till Ronneby igen ju, då kommer vi inte heller ses på 300år! Nej, nu ska jag sätta igång och fixa bilder.


Ja, må jag leva...

...nästan i alla fall!

Nu har jag varit hemma i nästan en timme. Jag har varit igång hela dagen! Det började med att farmor hämtade mig klockan 9, då åkte vi och handlade bakgrejor (grejor?! Har fått en sån härlig *not!* dialekt nu). Åkte hem till henne och började baka. Var meningen att jag skulle baka själv, men hon gjorde tårtan och jag gjorde min specialare - After Eight Chokladtårta. Den var uppskattad kan jag säga!

Åkte hem lite senare och gjorde mig iordning, sedan bar det av mot Drop Kick där vi alla skulle vara. Jag firades idag ju. Det kändes inte direkt som det, kändes mer som att vi alla bara träffades och hade det roligt. Felicia, Emilia & Amadeus gjorde självklart min kväll! F & A hade en present som dom ville att jag skulle öppna innan alla kom. Eller, i alla fall innan farmor anlände. Men nej, jag sparade mina små söta gåvor. Lägger upp bilder på vad jag fick imorgon när jag kommit hem till Eskilstuna - internet + datorn är en aaaning snabbare där! Haha!

Jag avskyr att behöva säga hejdå till folk som jag verkligen gillar. Som jag verkligen älskar och hör ihop med. Lilla Lisan började nästan gråta när dom skulle gå hemåt. Och Emilia var så söt! "Men sluta, annars börjar jag snart också gråta!" Men hörrni, nötter! Vi ses snart igen! Jag åker snart ner igen. Då åker vi till Halmstad och fy faaaasen va kul vi ska ha!

Nu ska jag packa det sista, måste upp tidigt imorgon.

Ingen sömn & jag blir galen

Åh, jag är så jävla arg! Har sovit så jävla dåligt i natt, skojar inte när jag säger att jag inte har sovit mer än 4 timmar, max! Och den helvetes jävla flugan som inte går att ha ihjäl gjorde inte saken bättre! Den här datorn är så jävla seg också, tar 3000 jävla år innan man kan öppna en mapphelvete! Åh, så jävla arg!

Snart kommer farmor. Vi ska handla super tidigt för ja, jag vet faktiskt inte. Hon bara är sån! Och hon kommer göra mig helt jävla galen idag, kommer vara så sjukt otrevlig mot folk som inte förtjänar det känner jag. Bäst att be om ursäkt i förväg.

Bildbomb














Så tråkigt att man inte riktigt ser vad det står. Får klura på hur jag kan få det bättre.
Det kommer förmodligen fler bilder.

Felicia x2

Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst. Den är snygg i färg också...


Man mår som man förtjänar

Lite sliten från igår är man. "Man mår som man förtjänar" hörde jag någon säga en gång. Kvällen var helt klart värt det! Med folk man gillar, nytt folk, gammalt folk... ja, då man det inte bli fel. Vi var här hemma hos mig. Pappa erkände idag att han var lite orolig över vad det var för "pajsare", som han säger, som var här. Men det visade sig att alla mer eller mindre kände min lille far och han dom. Haha!

Hade det allmänt trevligt. Sång och dans, skratt och ännu mer skratt. Blev extra glad när Gustav ringde, och självklart ledsen när innan vi hade sagt hejdå. Jaja... det är ju bara en dag och tydligen är den inte så himla viktigt. Fyller ju bara 18, så visst. Låter den dagen bli som vilken dag som helst. Vill fan vara här hos pappa hela jävla sommaren, det känns bra här. 

Runt 1 började det kurra i allas magar så vi begav oss mot Frasses (som min älskling har fått jobb på, grattis till det!). Där tjänade jag 20kr. Lättförtjänta pengar, Maja! ;) Sen var det självklart efterfest. Fest och fest, njaaa... En bar, musik och folk fanns det i alla fall! Runt halv 3 (tror jag!) drog jag, Emilia och Amadeus oss hemåt. Emilia övernattade hos mig. Stackarn jobbar nu, hon började vid 10 tror jag, så hon var tvungen att åka kl9. Jag sa till henne igår att hon skulle väcka mig innan hon gick. Haha! Det skulle jag inte ha sagt. Hon stog där vid soffan och sa lite tyst: "Cim? Cim? Cim?" Efter ett tag förstog jag att det var hon som försökte få kontakt med mig. Jag vaknade med ett ryck! Usch, hatar att vakna så. Det är precis som att man blir skrämd.

Idag ska jag på bio med Pappa Magnus och Sebbe i Karlskrona. Vi ska vara barnsliga och se Ice Age 3. Det är ett rätt så säkert kort. Man vet nästan i förväg att den är bra och att man kommer skratta åt den.

Tack för igår, folket! Maja hade ansvaret för min kamera, det kommer komma upp en bild eller två kan jag lova.


Med Felicia & Emilia

Location just nu: Felicias stuga, övernattning.
Idag har gumman och jag bara latat. I princip. Om man bortser från allt fotograferande! Vaknade av värmen. Lisan ville ut på Brunnen, men nope! Jag är en badkruka och jag visar inte min otränade kropp. Så vi bestämde oss för en fotostund. Fixade smink och sånt, sen blev det till att fota. Oj, det blev en hel del bra bilder! Lite senare på kvällen kom goa Emilia - en massa skratt och kanske känsla ämnen togs upp i pratstunden. Haha! Planerade lite inför imorgonkväll, hoppas det blir på topp!

felicia


Igår träffade jag Flisen. Hon var neger som vanligt, den jäkla ungen! Jag vill också bli brun! Jaja. Vi fikade på Contan och hon berättade om allt hon hade gjort mot A under dessa veckor då hon har varit i Halmstad. Aj, stackars säger jag bara. Senare gick vi hem till henne och fixade tavlor ute i hennes stuga. Jag gick hem vid 6. Vid 8 kanske ringde Flisan och då var Maja hos henne. Vi möttes utanför Willy's och tog en promenad runt halva stan. Stackars Maja som fick en allergichock! Hennes ögon svullnade upp och det högra svullnade liiiiite mer än det vänstra. Haha! Jag och Flisan kunde inte hålla oss för skratt. Som Flis sa: "Ful-söt."

Idgår skiner solen så in i, jag och Flis ska förmodligen ut på Brunnen. Usch, I don't want to! Men men, jag är en bra vän (försöker!) så jag tänker utsätta mig själv för det. Hoppas att det blir molnigt, då stannar vi hemma och fotar istället. Nej, nu ska jag slänga i en maskin tvätt innan hon kommer.

JAG SAKNAR BABY.