Hejdå

Jag slutar med bloggen ett tag. & allt annat.

LESS!

Det blev för mycket idag. För jävla mycket & nu är jag besviken på mig själv. Fan, helvetes, jävla... Att jag aldrig klarar det! Imorgon klarar jag det, det har jag bestämt mig för.

Ingen studio idag

Jag är hemma rätt mycket och tack vare det så blev det inget foto med Sanna idag. Jag tror att hon tycker det var rätt så skönt egentligen, med tanke på att hon verkar vara jättetrött idag. (du får vila upp dig ♥) Jag hoppas att hon inte är allför besviken eller så och att hon vill ta det en annan dag. Jag vill, för det är så kul att fota med dig tös!


Den här jävla magen

Min mage, min jävla mage. Jag har så ont i min mage. Det går inte beskriva. Igår hade jag så ont att jag inte kunde gå, idag är det ungefär samma. Ont så in i helvete. För jävla ont!

Sannis, kan vi ta det imorgon istället?
:'(

Jag *stora bokstäver* hatar mig själv

Imorgon är det matteprov och än sålänge har jag inte gjort ett piss. Jag har inte ens öppnat matteboken. Jag struntar i det. Helt ärligt så skiter jag i vilket just nu. På torsdag ska det bestämmas om hur vi ska göra. Varför säger jag vi för? Det är ju mig det handlar om. Jävla idiot. Jävla fan. Jag vet inte hur jag ska lösa det här. Jag ser bara en enkel utväg (genväg?) och det kommer jag få ångra senare, det vet jag.

Varje dag önskar jag att jag var som alla andra.

...

Helvetes magont, jobbiga dagar. Orkar inte.

Sleepless in turkårby

Jag kan inte sova.

Shopping från förra veckan


* Necessär
* Eyedust
* Cake eyeliner
* Cover All Mix
* Concealerpensel


Matthew McConaughey


Jag är smygkär i Matthew McConaughey. Men hallå, vem kan inte tycka om hans skratt? Eller hur han pratar? Hans röst, hallå? Jag har legat i sängen hela dagen och tittat på filmerna Hemma Bäst, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Juryn, Fool's Gold och Bröllopsfixaren. Man gråter verkligen i slutet av filmen Juryn, när Matthew står och berättar en historia om en liten flicka för alla i hela rättssalen. Jag måste titta på den igen. Jag får inte nog av honom!

Skjut mig.

Svenska - Bokrecension 1
Svenska - Analysera bok 2
Svenska - Skriva om 2 författare

Engelska - Bokrecension
Engelska - Skriva om författaren
Engelska - Bok 2

Matte - Andragradsekvation/funktioner

Media - Chokladlayout
Media - Loggbok

Idrott - Styrkeuppgift

VART SKA JAG BÖRJA?! Hej, psyket nästa!


ProViva Blåbär


Avskyr det, men måste.

Känslig? Läs inte!

Jag är magsjuk. Äckligt jävla magsjuk. Har spytt som en gris hela kvällen/natten. Min magsjuka förstörde min och älsklings bakdag. Igår kom han hem till mig efter skolan och vi bara larvade omkring som vanligt. Redan då kände jag mig inte riktigt bra. När vi låg och kollade på film somnade jag i hans famn, som vanligt. Vaknade med ett ryck och mådde sämre. När vi bestämde oss för att börja baka orkade jag inte det, så Gustav tog hand om bakandet. (baby, du kan inte baka utan mig). Jag tog ett bad och försökte slappna av. Jag var helt svimfärdig när jag klev upp, skyndade till sängen och ropade på Lilleman att han skulle komma in med en hink. Det var då det hände. Jag rusade tillbaka till badrummet, iklädd endast handduk förbi Alex, Gustav och Alex kompis som stog i köket. Ni vet filmen Exorcisten? Ungefär så var den upplevelsen av att se vartenda riskorn som man ätit någon timme innan trilla ur munnen. Forsa är nog ett bättre ord. Jag ska aldrig mer äta ris.

Så höll det på resten av kvällen/natten. Thea smittade mamma, mamma smittade mig. I natt när jag var tvungen att rusa till badrummet för femte gången såg jag att mamma hade gjort en säng inne i badrummet. Hon mår inte heller bra. Tur att vi har två toaletter, jag fick bosätta mig på den lilla. Den här gången var det hemskt: jag var så trött, hade så ont och var så törstig att jag låg där inne på det lilla toalettgolvet och grät. Jag vet att man måste dricka mycket vatten i sådana här lägen, men jag ville inte spy som Exorcisten-tjejen igen. Natten var ett "rent" helvete.

Och stackars Gustav. Jag tyckte att han skulle åka hem. Nu kommer han också bli sjuk. Fast det var nog ganska bra att han stannade kvar, han tog hand om mig. Han tar alltid hand om mig. världensbästapojkvän. Dock har han åkt hem nu, lika bra det. För nu har Lilleman också blivit sjuk, det är bara Markus kvar nu.

Jag som skulle träffat Malin idag! Och Lajnus på kvällen! Vi skulle fotografera imorgon och bara mysa. Och plugga orkae jag inte heller göra. Knappt så jag orkar skriva - har kört pekfingervalsen hittills. Nej, nu bubblar det i halsen, måste springa!

Sanna #2




BECK-effekten


Till en twin & en söt Caroline

Jag har inga pengar på mobilen, så jag kan inte svara. Jag är hemma och sover, för jag har sovit högst två timmar i natt. Vi ses imorgon sötnosar.


The Beast

Det känns som att jag förstör för dom jag tycker om genom att må såhär. Det är inte med flit.

Sanna & Simon #2


Det kommer bilder lite närsom. Twinnie. ♥

Sanna & Simon #1

Jag har fotograferat Sanna och Simon idag. Vi tre stannade kvar en bra stund i studion efter att skolan slutat. Det gick jättebra och i princip alla bilder blev super! Vill visa hela världen, men har bara hunnit fixa till en än så länge. Nästa vecka kör vi igen!

...

Nu är det gjort. Nu vill jag egentligen bara hem.

Jag orkar inte ha det såhär

Jag förstår inte varför jag inte orkar. Jag bryr mig inte ens längre. Hade det varit för två år sedan hade jag haft panik just nu och nästan sprungit till skolan. Men nu, nu känner jag bara: varför ska jag ens gå dit? Jag känner mig inte tvungen. Åh, jag orkar inte ha det såhär längre... Kan inte allt bara bli bra igen?

Kortfattat

* Stan med mina favoritpersoner igår. Dock fastnade jag inte för något sådär extermt.
* Skola idag. Inspelning och mycket fotografering.
* Baby övernattar hos mig.
* Imorgon: Fotografering med Sanna och Simon.


Det är inte så lockande att gå till skolan imorgon. Inte för det med Sanna och Simon, det vill jag verkligen! Älskar ju att fotografera! Men det är just det, det som är på morgonen. Det som gör mig tårögd. Jag vill inte. Jag vill inte veta.

Förstörd

Jag kan verkligen inte somna. Jag ligger bara och tänker på skolan - allt som måste göras, allt som måste klaras av, inspelningar, stress, stress, stress. Jag är världens sämsta människa när det gäller att plugga. Jag kan inte. Det är något fel i min hjärna. Den är helt emot skolan. Jag kommer gå ut med minst 3 IG. Oj, nej. Du kan inte gå ut med IG. Yay... Skolan förstör mig.

...

Jag orkar inte andas idag.

Kinesögon

Jag är helt död idag, somnade på tok för sent igår. Runt två kanske? Så nu sitter jag här med mitt te och försöker få upp mina kinesögon. Det blir inspelning hela dagen - jag kan ingenting. Jag får improvisera. Det är bara inför flickorna, men trots det så är jag ändå skitnervös. Jag trivs inteinteinte framför filmkameran! Nu måste jag ta på lite rouge på mitt bleka ansikte och hitta passade kläder. Shoppa med Lajnus efter skolan!

Jag ska bannemig ha 95 % närvaro den här veckan.

Jag saknar dig


Gina Tricot


Bara man tar bort krussedullen på den röda, så.

Gårdagen ♥

Gårdagen spenderades med en bästavän hemma hos mig. Vi bestämde att hon skulle ta bussen hit och att jag skulle möta henne vid hållplatsen. Fick ett mess om att hon var framme, så jag skyndade mig ut. Vi stod där vid bussen och kramades hårt och länge - vi har ju inte träffats på snart två månader.

Vi gick hem till mig och jag bjöd på chokladkakan som jag hade bakat 2 timmar innan. Senare satt vi bara och kollade på gamla bilder, myste med Tisen, skrattade och bara va. Vi satt och pratade hur länge som helst. Det känns så bra att kunna prata om allt. Vi pratade verkligen om allt. Du är min bästa vän och "systern jag aldrig fick" (trots att jag har två, men äsch...).

- Säg något kul, fort!
- Eh... Muffins!


Friends are like stars...

Jag har riktiga vänner och det ger en skön känsla i magen. ♥


Mys med en gosegos

Hemma idag också. Lär väl få en liten utskällning imorgon..., eller inte utskällning. Mer ett jäkla förhör. Får ta det som det kommer. Nu ligger jag efter igen, extremt mycket. Jag kommer inte klara den här terminen. Känner det på mig redan nu, jag kommer inte klara av den. Det kommer sluta med att jag går in i väggen och det är mest tack vare mig själv då.

Mamma är jättesjuk, har varit det länge, så idag åkte dom in till sjukhuset för en undersökning. När dom åkte passade jag och Tisen på att bädda ner oss i sängen för att försöka sova en stund. Det var meningslöst att försöka. Visserligen blev stämningen lite lugnare, Thea varvade ner och vi kollade på Torkel I Knipa. Jag satt upp och klickade omkring på Ikeas hemsida. Då sätter sig Thea upp och börjar dra i min tröja. Jag vänder mig om i sängen för att kolla vad hon sysslar med. Hon forstätter dra och försöker lägga sig ner samtidigt. Då fattade jag vad hon ville! Lillan ville att jag skulle ligga brevid henne så att hon kunde mysa med mitt hår och mina öron. Hon är så go. Lilla gosegos!

Gustav kom hem hit efter att han slutat. Jag gillar verkligen det, att han vill komma hit nästan varje dag efter en lång skoldag. Det känns så bra och naturligt. Senare på kvällen gick jag, Gustav, Alex och mamma till Lidl. Precis när vi kommer fram parkerar en bil snett framför oss och ur kliver en tjej som vinkar sött åt mig. Jag ser inte alls vem det är och tänker att hon måste vinka till någon som gick bakom oss. När jag kommer lite längre fram ser jag att det är söta Sannis som står och vinkar! STOR KRAM! Hon berättade att det är mycket i skolan just nu. Jäkla engelska! Muntliga redovisningar som jag inte klarar av. Jag får panik när jag står där framme och ska snacka om en bok med 500 sidor på engelska. Som sagt; jag kommer inte klara av den här terminen.

Limes


Ser någon det roliga?

JAG HATAR DIG!

Din jävla missbildning, seriöst vad är ditt problem? Du är fan sjuk i huvudet. Vad sägs som att dra åt helvete?

...

Jag orkar inte idag.

Eskilstuna Kuriren

Skolan idag har varit helt okej! Jag, Michis och Edberg spelade in nyheter och "Hallåa-inslag". Funny! Det blev nog bra! Lite kul hade vi också när vi provade alla möjliga hattar som vår fotolärare hade med sig idag. Michis hittade bl.a en mink i hattlådan.

Anders berättade att Kuriren skulle komma till skolan och intervjua några mediaelever och Veckans Bild och foto i allmänhet, då ville han ha med mig där. Kul, men jag var ändå skeptisk. När Kuriren anlände till skolan framåt eftermiddagen satt jag kvar i klassrummet medans Lydia och Susanna gick till fotostudion där det hela skulle vara. Det dröjde inte länge innan Susanna kom och sa att Anders ville ha med mig. Jag blir så nervös inför sådana här saker, gillar det inte alls. Men det gick bra!

Journalisten: Men Cim, har inte du haft Veckans Bild?
Jag: Nej, men däremot har jag varit Veckans Bild!


Fick berätta hela storyn om Sännies julbild på mig och hur vi kom på idén. Fick också berätta lite varför jag inte haft någon Veckans Bild. Klart jag inte har "vunnit" Veckans Bild när jag inte har deltagit i tävlingen och lagt in bilder som alla andra. Haha! Man kanske ska börja med det då? Äsch, jag tänker inte så mycket på det.

Jessica & Nadja bakom kameran







DET KOMMER FLER BILDER!

Nadja & Jessica 2#




Bilderna blev super!

Jag vill bara ladda upp alla bilder från dagen, orkar inte frö det tar så himlans lång tid här. Laddar upp lite imorgon när jag är i skolan. Sitter och retuscherar just nu. Alla blev verkligen superduperfina, älskar dom!

Imorgon ska vi förhoppningsvis filma lite TV Kväll. Usch, jag avskyr att stå framför kameran. Det är inte min grej, att stå där och läsa upp ett manus som man egentligen inte kan. Stammar, rodnar oerhört mycket och känner hur paniken tar över. Fy.

Ensam och övergiven...

Nä, jag valde själv! Nu slutar jag strax, det är bara jag kvar. Jag av oss flickor. Michis och Carro gick tidigare, Jessica gick för att hinna med 15-tåget och Nadja gick nyss för att hinna med sin buss. Det här nog första gången som jag sitter kvar ensam, brukar vara den som går först. Jag trodde inte att jag skulle vara kvar hela dagen, var faktiskt inställd på att gå hem tidigare. Innan lunch t o m! *klapp på axeln*

Hoppas att internet funkar hemma, annars skriver jag mer imorgon.

Jessica 1#



Vilken är bäst? Svartvit eller färg?

Jag älskar Nikon D300!


Jag, Nadja och Jessica har fotat i princip hela dagen i studion med nya Nikon D300.
Såhär lyckliga blev vi av det!

D300


Nyförälskad

Jag fotat med D300! Sitter i skolan och vi har inget att göra eftersom att Tilda och Sanna fattas, Alex känner sig inte kry och resten har ingen rekvisita med sig. Så jag fotade choklad i studion med Nadja. Jag vill ta med den jäkla kameran hem! Jag är förälskad.

Fick nyss reda på att min mentor tydligen är med i en Beck-film. Jag måste kolla på den när jag kommer hem.

TO DO!

Svenska: Läsa ett tjockt häfte och skriva om två författare, läsa en urtrist bok, skriva en recension på en film.
Media: Tv-Kvällen, layout-uppgift med choklad.
Engelska: Skriva en bokrecension.
Idrott: Styrkeuppgift.

Det snurrar i min skalle


Jag är så yr, allting bara snurrar. Jag mår verkligen piss. Det måste bli bättre tills imorgon, jag kan inte missa morgondagen. Jag får inte missa morgondagen. Helvete om jag gör det.

Lillasyster då!

Thea var så söt i fredags. Det knackade på min dörr och när jag öppnade satt hon i en hink.

Gucci Rush


Varför luktar du så gott för? Sluta duscha!

- Gustav


Nej?! Har du duschat nu? SLUTA LUKTA SÅ GOTT!

- Gustav