VG

Yaay! Jag hade nyss en muntlig presentation och jag fick VG. Hon tyckte att det gick jätte bra, jag kunde vad jag pratade om, tittade inte alls på skärmen och pratade fritt. Härligt!

En Bit Över Noll

Tjoho, medieproduktion. Förra veckan skulle vi komma på ett namn till tidningen, och mitt förslag var En Bit Över Noll. Det visade sig att Micke gillade det bäst. Han sa att han var "lite kluven" mellan namnen En BIt Över Noll och Våning 2. Jag tycker att det är kul, han använder mitt "namn" på en exempel framsida och innehåll som han har gjort. Kul, kul!

MIN GUD

MIN GUD.

Elden

Hoppsan Kerstin! Jag är överaktiv nu, såhär... sprallig. Vi har webbdesign, men Steffie har betygssamtal. Alla sitter och gör det som dem inte ska göra. Jag, t.ex. tittar på Lars Winnerbäcks musikvideos. Jag längtar tills i sommar, konsert! Lars Winnerbäck & sommar, det är en magisk blandning som jag inte får nog av. Ge mig det nu.

Jag vet precis vad jag ska göra när jag kommer hem, jag ska beställa DVD:n Live För Dig. Jag hade den innan, men nu har den försvunnit. Jag vill bara krypa ner i sängen och drömma mig bort. Låtsas att jag står där någonstans i publiken och skriker. Det är där glöden alltid finns, vare sig om man är ledsen eller glad.


Tjejkvällen <3

Tjejkvällen blev verkligen lyckad! Det var jätte kul, och alla var med alla. Sjöng Sing Starm spelade Guitar Hero, skrattade, tjoade omkring osv. Jätte kul! Det tråkiga var att det blev ingen sömn, 2½h. Inget jag rekomenderar precis. Äsch, alla är på bra humör och det är huvudsaken. Härligt!

Tjejkväll

Sitter i skolan på idrotten, vi skriver och skriver. Jag är äntligen klar! Jag förstår inte hälften av det som jag skrev, det här med kostlära, det är inte min grej. Jag hejade på alla idag, och det kändes bra för dem hejadade tillbaka. Början på något nytt kanske?

Tjejkväll här i skolan kl.18.00. Vi får se hur det blir, jag hoppas att det blir kul. Att alla är med alla och inte i sina små grupper. Det känns så stelt annars, om alla sitter i små grupper och pratar om sitt. Då blir det inte att man umgås. Nej, som sagt, jag hoppas att alla är med alla. Då blir det kul. Jag ska ta med mig min kamera, blir många kort!

Igår körde jag ett spinningpass, det var skönt. Jag ska försöka hinna med ett på lördag. Då ska jag fasen boka, var nära att vi inte fick nån cykel igår. Aj, aj, aj.

VT på JB.

I morse när jag kom till JB och tittade in genom fönstret så såg jag att Alexandra stod där Louise borde ha stått. Dem har ändrat schemat, det blev riktigt bra faktiskt. Förrutom matten, som är på måndagar. På tisdagar och fredagar slutar jag halv 12, helt underbart! Dagen har faktiskt gått bra än så länge, det tråkiga är att jag är sjuk. Sitter här med feber och täppt näsa, snorar och annat snusk. Jag känner mig inte alls bra, jag vill hem och krypa ner i sängen. Eller hem till Gustav, så att vi kan vara sjuka tillsammans. Den jäkeln börjar inte förrens imorgon, vilket jag tycker är väldigt orättvist.

Mamma måste försöka få tag på Kenneth så att han kan hjälpa mig med min dator, jag vill inte behöva radera alla minnen. Förresten! Jag fick två par skor igår av mamma. Så nu har jag för en gångs skull vinterskor på mina fossingar. Skönt att slippa gå omkring och frysa annars.

uppdatering kommer senare...