Detta förbaskade hår

Jag färgade håret för ca 3 veckor sedan och jag har redan en utväxt. Håret växer så att det knakar!
Iphone 4

Vill ha!

Då jag är pank och går omkring med utslitna skor klickar jag omkring på Tradera i hopp om att hitta en billig och snygg dojja. Hittade nyss dessa älsklingar som jag drömmer om.
bild: Tradera

That guy


Nödvändigt skit!

Blev som sagt en tripp till IKEA igår, något Maxi eller Skopunkten hann vi inte med. Jag fick med mig det nödvändigaste som jag behöver nu i början när jag flyttar. Nästa vecka blir det ännu en tur till IKEA för att hämta en bäddmadrass och ett matbord + 4 stolar. Bäddmadrassen får jag av pappa och farmor, matbordet & stolarna får jag av mamma och hennes gubbe.

iPhone 4

Nu är det ca en vecka (mer eller mindre) kvar. Det första jag ska göra när jag får nycklarna är att sätta upp en tvättid och tvätta upp alla mina kläder. Fy, dem luktar så illa när dem har legat i säckar i flera veckor! ♥ L Ä N G T A R ♥

Full rulle

Den här dagen börjar segt men senare blir det full rulle, ska ni veta! Vid 13-tiden ska jag och Julia mötas upp vid den gamla lägenheten för att städa den inför besiktningen. Därefter blir det Maxi, Skopunkten och sen IKEA.

Gula löv från 2009

2009

Jag har knappt rört kameran den här hösten. Det har varit mycket med allt och samtidigt inget alls. Förstår inte.

Torshälla

Här bor jag för tillfället i två veckor till. Jag önskar att det är den första november imorgon.
iPhone 4

Clean design

Någon dag här nu när jag är hos mamma ska jag ta mig i kragen och fixa till en clean och snygg design på bloggen.

Jag får krupp på den här designen! Ingenting går! Aaaargh!!

Nu har jag gått tillbaka till en gammal design. Såhär får det fasen se ut nu.

Min första lägenhet

Kan ni tänka er att den här lilla fisungen flyttar till sin första lägenhet den första november? Japp! Allt är klart. Skrev på kontrakt i tisdags och fick en hyresavi. Det är en etta på 43kvm, 4 "cykelminuter" ifrån centrum. Kunde inte vara bättre! Fy, vad jag längtar...

Brunette

Åh, vad jag älskar min nya hårfärg!