En dag på stan

"Rrum-mu-rrum-mum-mah. GaGa-oo-la-la!"

Känns som att jag har varit på stan hela dagen. Först med Gustav, vi gick omkring och letade efter en tänkbar outfit till honom som han kan ha imorgon. Det gick väl sådär... Han hittade en som han tyckte va kanon. Frågar du mig tänker jag inte ens svara. Min pojkvän var för övrigt mycket stilig idag! Skjorta, väst och allt det där :)

Gustav åkte till M&M runt 2 så då gick jag och mötte Evelina. Hon sa att hon hade en överraskning åt mig. Att det inte var något stor, men att jag skulle bli glad. Glad är bara förnamnet! Hon drog med mig in på Make Up Store och sa: Du ska få välja en ögonskugga. "Är du galen?!", tänkte jag. För att ögonskuggorna som kommer därifrån är inte direkt billiga. Den personen är envis och när vi lämnade butiken hade jag en stor Make Up Store-påse med en dyr lila ögonskugga i. Jag får alltid dåligt samvete när folk köper något till mig. Det spelar ingen roll vem personen är, jag får det ändå. Jag antar att det är för att jag själv inte har råd att unna mig något sånt.

Jag och Evelina fikade på Waynee's en stund innan vi fortsatte knalla omkring i stan. Jag har känt hela dagen att det är något som jag har glömt att köpa. När jag klev innanför dörren här hemma kom jag på vad det var. Ögonbrynstjossan! *suuuuuuuck* Jag får knalla ner på stan imorgon igen för att köpa det. Nu ska jag springa upp och ner i trapphuset och lämna lappar till mina "kära" grannar.

John Bauers älvor






TEMA, Skolfoto

Jag vaknade halv 12 idag. Halv 12! Jag somnade runt 23 och vaknade halv 12, det är helt otroligt! Jag hade glömt att jag hade färgat håret igår, så när jag gick upp och tittade mig i spegeln fick jag en chock. Det blev mycket rödare den här gången, inte alls lika orange (t?) som sist.

Jag fick skolfotot idag, bättre sent än aldrig. Det bästa av allt var ju att man inte alls blev ful! Jag ser normal ut, inte helt off eller lost som de tidigare åren. Yaay! Nej, nu är jag uttråkad. Jag känner för att städa.

Förslag

Många har frågat vad dom ska vara på lördag. Här är några få förslag!
Hoppas det sätter igång hjärnan lite!

Kille:
Hippie
Dracula
Stenåldersman
Kung
Polis
Maffia
Präst
Djävul
Ängeln Gabriel
Kines
Pirat
Fantomen på Oprean
Toga
Fånge
Hawaii
Batman
Superman
Spiderman
Arab (hahah!)
Pimp
Doktor
Punk
Gay
Tomte
Cowboy
Disney
Jason


Tjej:
Hippie
Vampyr
Prinsessa
Polis
Nunna
Ängel
Kines
Pirat
Toga
Fånge
Hawaii
Batgirl
Catwoman
Wonderwoman
Sjuksköterska
Punk
Tomtemor
Cowgirl
Disney
Bondbrud
Bunny
Katt
Mus
Häxa
Lilla My


Julia, 17 år

Julia fyller år idag, grattis gose!

Shopping med Malin

Idag har jag varit med min Malin. Vi har gått omkring på stan och shoppat. Egentligen var det mest Malin som shoppade, tycker inte mitt räknas då det mesta bara var saker som mamma skulle ha. Jag hittade ett par ursnygga skor som jag givetvis inte hade råd med... 600:- jäkla skit. Malin tog tåget som gick vid 14 och jag fortsatte gå omkring på stan.

Här hemma har jag och mamma rensat garderober och varit bitchiga mot varann. Jag vet inte varför, det är väl den tiden i månaden. Nu ska jag skriva klart alla lappar till grannarna och sedan försöka plugga lite. Ska tvinga mamma eller Lilleman att färga mitt hår ikväll.

Pim vill ha


Det blir inget

Du kan dra åt helvete! Fint, nu får du som du vill. Jag lägger ner allt, det blir inget. Nöjd nu?! Förlåter inte dig för det här.

'Cause I'm awful just to see

Jävla skitdag. Jävla fan, allting kan fara. Dra åt helvete, era jävla idioter.

Tummen ner

Det är så typiskt mig att vakna tidigt när jag är ledig. Eller, det är så typiskt mig att alltid vakna tidigt. Vaknade 06:37 i morse och kunde inte somna om pga halsen och näsan. Har hittills kollat på två avsnitt av Gossip Girl (jäkla Sanna, ditt fel att jag är fast i den jäkla serien!). Funderar på vad man ska göra idag... Jag vill fota porträtt, har fått massor med inspiration. Men "mina människor" trivs inte framför kameran. *stor suck* Får väl fördriva tiden med att träna eller något annat.

Tummen ner för höstlovet. Och för tråkiga människor.

;)


Ja, må du leva Lillasyster!


Äntligen?


Du är den samma

Du har en tendens att alltid göra mig besviken. Alltid.

In sickness & in health

Sjuk. Perfekt till Halloween! Fuck, åt helvete.


Facebookglädje



Bra jobbat, Pim!

Idag är jag duktig, riktigt jäkla duktig. På morgonen gjorde jag ett prov, tror det gick bra. Det kändes bra. Efter det gjorde jag klart en samhällskunskapsuppgift. När jag var klar med den bestämde jag mig för att stanna kvar i skolan trots att jag inte behöver. Jag skrev ut mjökpaketen och visade Micke. Han tyckte dom var jättebra, kul att höra! Nu ska jag göra klart Ethos, Logos & Pathos.


They were all yellow


Mina flickor är tvillingar

Dagen började skitdåligt. Somnade inte förrens halv 3 och vaknade runt 8. Försovning, men orkade inte stressa till skolan, är fortfarande inte riktigt frisk. När jag klev in på tredje våningen möts jag av Tilda och - vad jag tycker det såg ut som - Carro. Hejjar, och tittar tillbaka och insåg att det inte alls var Carro. Det var ju Sanna! Man ser inte skillnad på dom. Det är inte direkt första gången någon kallar Carro för Sanna och vice versa.

Efter skolan ska jag hem och städa innan träningen. La upp ett träningsschema igår inför nästa vecka, yay me! Ska komma igång med den där skiten igen. Och jag ska sluta kalla träning för skit.

Striptease

Striptease Arobics är något jag skulle vilja testa, det verkar så himla roligt! Synd att det inte finns något sånt här i Eskilstuna. Klicka här för att få veta mer.


Träning & Hälsa

Jag lyckas aldrig komma igång med träningen på riktigt, så därför har jag nu gjort en ny kategori: "Träning & Hälsa". Jag tänkte att om jag skapar en sådan kanske jag känne lite press över att behöva fylla den, och då kanske jag börjar få igång träningen igen. Yaaay, jag är så smart! Hahahahha. Imorgon ska jag träna. Efter jul ska jag köpa ett spinningkort.


Gråter över matteprovet


Jag skrek rakt ut när jag såg det här: "GAH! JAG DÖÖÖÖR!" Kort därefter började jag gråta. Åh, va fjantig jag är. Men sån är jag! Jag gråter om jag klarar ett matteprov.

Sörmlands sämsta?

Jag hatar John Bauergymnasiet i Eskilstuna.

Click, click, click, flash!


Bild lånad från Nadja

Här har vi då årets skolfoto på ITM3, mer känt som Älvan. Jag sitter och hänger på samma plats som förra året. Året innan det satt jag i mitten. Blek, påklistrat leende. Kommer ihåg hur läppen darrade. Jag undrar varför läppen alltid börjar darra när man ska bli fotograferad?

Lördag hos självaste Sven


Jag åkte till Sven trots allt. Jag och Julia var där tidigt, så medans vi väntade in folket kollade vi alla på television. Det var en rolig kväll, som alltid med dessa människor! Kanonkul! Fyra av fem toasters.

Gissa bajset!


Tisen: Bajs, bajs, bajs.
Mamma: Det är inte bra att prata om bajs, prata om något annat stället.
Tisen: Bajs.
Mamma: Prata om kor.
Tisen: Hm... Kossan bajsar!

Planerna gick i kras

Jag hade planerat så mycket inför den här helgen. Jag skulle bland annat plugga som ett as. Okej, jag pluggade igår. Jag kom igång med den förbannade samhällskunskapen, men det var ju bara början. Det är så stort. Alla uppgifter är stora.

Jag planerade igår att jag skulle träna idag kl.10:00. Jag hade planerat att fota "Hus & Hem" inför fotokursen som är om två veckor. Men jag somnade inte förrens efter kl.05:00 i morse och vaknade upp runt halv 9 och var sjuk.

Jag har förbannat ont i kroppen, har gått hela dagen och småsnyftat för mig själv. Gustav sa något om att åka till Sven ikväll (har jag för mig), men jag vet inte om jag orkar/har tid med det nu. Dels för att jag är sjuk och dels för att jag måste plugga. Jag gillar verkligen inte livet så som det är just nu.

Studerande

Huvudvärken har fortfarande inte släppt. Jag trotsade huvudvärken och städade mitt rum, imorgon ska jag storstäda det - skura listor, sortera i garderoberna + sminket, skrubba golvet, vattna min enda blomma (som jag för övrigt fick reda på tidigare i veckan att det var en riktig växt. Här har jag gått och trott att den var gjord av plast), putsa fönstern osv. Jag har formaterat min stationära dator nyss, skönt att bli av med all skit. Nu håller jag på att pluggar samhällskunskap. Och det går faktiskt! Hjärnan fungerar! Jag hoppas jag blir klar med den idag.

Migrän?

Nej, jag orkar inte gå till skolan en dag till med huvudvärk. Har gått hela veckan och nu gör det för jävla ont. Förstår inte varför jag har så ont! Fast kan inte berätta för min kära mor att jag inte orkar gå till skolan pga huvudvärk. Så måste gå. Fan, jag orkar inte! Känns som huvudet ska explodera närsomhelst.

Benet har gått sönder

Aj, fy fan, mitt ben! Gråter nästan, så ont gör det. Och inga värktabletter har man heller. Aaaaaaj! Jag känner hur det riktigt dunkar där inne. Vad har jag gjort?! Skolan börjar snart också, jag kan fan inte gå. Nä jag väntar till 9 sen försöker jag gå. Jag håller på att falla ihop: först ryggen, nu benen. Snart behöver jag väl en rullator också?

Misslyckat...

Ont i hvudet och lagom mycket ångest. Fattar inte, varenda gång som man kliver in genom den förbannade dörren hoppar ångesten på en. Ungefär som att den sitter och väntar på att man ska komma hem. Fy fan.

Fossil

Är jag den enda som inte har hört Fredagsmys-låten?! Tjejerna ville nästan sparka på mig när dom fick reda på att jag aldrig har hört den.
"Va?! Hur kan du ha missat den?! Den går ju på TV! Radio! Ciiim, va fan!"


Studentkryssning

Just nu: Flummig fotolektion, som vanligt. Fnitter och allt det där, nostalgitripp med gamla låtar som Friends - Lyssna till ditt hjärta.

Planerar studentkryssningen som kommer äga rum i slutet av april. Måste lösa det där med pengar. Det kommer gå på ca 1000kr och man måste betala inom 10 dagar. Fan, jag har inte dom pengarna just nu. Får lösa det på något sätt!


Paus!

Nu har jag tagit en paus ifrån mitt pluggande. Jäkla psykologi-Thess! Hon kan fara. Henne gillar vi inte alls.

Baby kom hit en stund innan. Han hade köpt en ursnygg kappa (eller i alla fall kappliknande!). Tyckte att han passade jättebra i den! På tal om kappor så borde jag ta fram min svarta. Tittade på den för någon dag sen och tja, den är inte direkt snygg. Skulle behövas manglas x antal gånger. Nej, nu ska jag tvätta mitt hår för tredje gången idag. Vill få ur färgen!


FÖRLÅT MIG, BABY! Han hade köpt en asball manlig rock.

Lycklig, eller vad?

Lilleman har köpt en ny dator idag och han är helt till sig. Hoppar omkring och skiner som en solstråle. Rusade in på mitt rum och gapade:

A: Jag har Quad Core-processor!
C: Jahaa?
A: Du har bara Dual Core-processor!
C: Jahaa??
A: Du har inte ens 1gig RAM! Jag har 6gig!
C: Jahaa???
A: Fan, va dålig dator du har!
C: Men jag köpte min för 3 år sen.
A: Jag köpte min idag!!! *skutt, skutt, skuttar iväg mot sitt rum.*

Att göra i helgen

Mediekommunikation - Ethos, logos, pathos
Mediekommunikation - Mjölpaketen
Historia - Medeltiden broschyr
Historia - Upptäckarna
Religion – Examination
Religion - Gnosticism
Foto - Skriva om en fotograf + bildanalys
Foto – Ljussättningsbilderna
Idrott & Hälsa – Stresskurva


Det här ska fan göras. Jag ska göra klart 5 av dessa uppgifter innan helgen är slut.
Jag tänker inte sabba det här sista året! Jag ska klara det.


Julia G


Morotshuvud

Håret blev himla rött. Morotsrött. Jag avskyr det. Tur att det försvinner efter varje tvätt! Kände att jag ville vända och gå hem när jag var påväg till skolan. Nu sitter man här, ensam och övergiven. Nä, va dramatiskt. Det är jag ju inte. Caroline kommer efter klockan 9. Men Tilda, Michis och Sanna (inte säker på Sanna!) är sjuka. Krya på er

Media hela dagen. Jag ska försöka göra klart (börja rättare sagt) "Ethos, Logos, Pathos" nu på medieproduktionen. Blä. Hjärndöd. Det kommer bli en lååång dag.


Helgen

I HELGEN SKA JAG PLUGGA!

(och shoppa lite med Gustav, han ska lägga alla sina pengar på mig.)


Tack älskling!

Religion första lektionen idag. Tråkigt som vanligt. Efter det var det matte. Jag var inställd på att få göra mitt matteprov, men det visade sig att det får jag inte göra förrens nästa måndag. Jaja! Jobbade bra på matten, så yay me.

Efter skolan mötte jag upp min goa pojkvän som hade shoppat. Tidigare under dagen sa jag på skoj att han kunde köpa en gul markeringspenna åt mig. Tror ni inte han hade gjort det också? Haha! Han var på shopphumör idag och ville köpa något åt mig. Så jag hade med mig ett par vita gosvantar och en kanonbra hårinpackning. Han ville köpa mer men jag sa nej. Tack älskling!

Det blir myskväll! Men först - hårfärgning.

Dra, för fan.

Känner att alla bara kan fara åt helvete just nu.

Kissie ♥ Photoshop

Haha! Jag tycker att det alltid är lika kul att se hennes riktigt
misslyckade överdrivna retuscheringar. IQ fiskpinne.


3,4 miljoner


Läs mer här.

Kunde det inte ha varit jag? Imorgon ska jag köpa en trisslott och hoppas på 1 miljon.

Produktfotografering

Hur ballt är inte det här?!

Ny hårfärg

Fotokursen var helt okej idag! Jag hade med mig några porträttbilder som visades upp och bilderna fick mycket bra kritik! Riktigt roligt! Det visar att man inte är helt värdelös, trots allt.

Efter fotokursen mötte jag mamma på stan. Inne på H&M såg jag en tjej med världens snyggaste hårfärg. Jag puttade på mamma och sa: "Kolla tjejen där borta. Exakt SÅN hårfärg vill jag ha, så jäävla snyggt!" Mamma kollar och tjoar glatt: "Nämen! Det är ju Josefine!" Det visade sig att mamma och Josefine jobbar på samma jobb. Mamma presenterade mig och vi frågade vart hon hade fixat håret osv. Så på onsdag ska jag byta hårfärg! iiih! Längtar!

Höstmusik



Ä  L  S  K  A  R


Jag DÖÖÖR!

En ny historia-uppgift. Jag dör. Jag orkar inte. Det är så förbannat ointressant och området är så förbannat stort.

Lillasyster


Dålig dag

  • ABC-Gruppen är helt åt skogen, virriga små troll.
  • Jag har en stor röd finne på pannan som syns väldigt bra mot min kritvita hy.
  • Skolan börjar kl.12.20 och då har jag historia i 3 timmar. Bluäh.
  • Kollade snabbt på psykologiprovet och det är kört för min del.
  • Fotokurs imorgon - inte taggad alls. Vill kunna sova ut hos min pojkvän.
  • Träning kl.16.00 JA ELLER NEJ? (borde träna, allt hänger och är i vägen + att jag måstemåstemåste träna rygg för att bli av med smärtan. Men fan, själv? Inte lika kul då.)

DATORN LEVER!

Min dator funkar! Fick en ny hårddisk igår och jesus, vad snabb den är nu! Dock är alla skolarbeten borta, så det blir att skriva mycket i helgen. Fy fan.

Just nu har vi samhällskunskap med ännu en ny lärare. Hon verkar helt okej! Man lyssnar i alla fall på henne :)

Jag vill bry mig.


Imunförsvar saknas

Jag är alltid sjuk. Idag är jag sjuk igen - feber, halsont, öm i kroppen osv. Alltid sjuk. Men ska till skolan imorgon ändå. Går jag inte till skolan blir det ingen träning och blir det ingen träning blir jag deppig.

Min dator har gått sönder igen. Igår åkte den i backen och hårddisken pajjade. Kul. Allting är borta och jag kommer få göra om allt jävla skolarbete. Någon lånedator fick jag inte heller, skumma Danne. Jag får tillbaka datorn tidigast onsdag. Är det min "tur-månad" eller? Bluäh.


Töntarna

Kents nya singel från det kommande albumet "Röd".


jag älskar Kent.

Mer än 1000 ord































Helgen

FREDAG
Börjar inte förrens 12.20 varje fredag så det var sovmorgon. Gött så in i! Hade historia på eftermiddagen och vi kollade bara på en film som vi inte ens hann se klart, pga att den var så lång. Efter skolan gick jag hem och städade undan och började småtagga med bra musik. Det var planerat att jag, Carro, Nadja, Tilda & Michis skulle ut från början. Men Michis hade fått urinvägsinfektion så hon kunde inte. Tildas Simon och Kyle var med istället. Eller, istället kan man ju inte säga. Dom var med helt enkelt! :)

Kvällen var hur kul som helst! Vi var (som vanligt!) hemma hos mig först. Tjejsnack, smink och hårfix. Spelade spel, dansade till bra musik, skrattade åt alla bilder, drack äckliga drinkar & alla spexade galet omkring. Gustav skulle sova hos mig den natten och det var väl planerat att vi skulle vara ute när han kom hem till mig efter jobbet. Men vi var kvar en bra stund efter att han anlände. Vid 23.00 lämnade vi honom och drog vidare mot Harry's. Dans, dans, dans! Vi måste börja träffas mer utanför skolan, tycker jag. 



Jag tog en taxi hem vid halv 1-1. Mådde inte bra, hade himla ont i huvudet. Kröp ner i soffan brevid världens goaste pojkvän och åt nattmackor. Vi somnade runt 4 på morgonen och vaknade ganska tidigt. Usch. Hursomhelst! Kvällen var kanon så länge som det varade för min del! Kan det blir annat än sådär bra med såna underbara vänner? Nä, det kan nog inte det.

LÖRDAG
Hela lördagen kändes som en söndag. Jag gjorde absolut ingenting! Det blev ingenting gjort, helt misslyckat. På kvällen kom en trött pojkvän förbi efter jobbet. Hans storasyster skulle hämta honom senare, men han bestämde sig för att stanna kvar hos mig. Vi somnade efter 23 och jag vaknade 12:48 i morse.

SÖNDAG
Jag har sovit i nästan 14 timmar i natt! JAG, 14 timmars SÖMN! Tacka Gud för sömntabletten. Jag brukar aldrig, aldrig sova så länge eller så många timmar trots att jag tagit en sömntablett. Tyvärr vaknade jag med huvudvärk, men ändå. 14 timmar, det är helt ofattbart.

Veckan har inte alls gått bra. Jag hade planerat plugga varenda dag, men det blev som vanligt inget av det. Vad är det för fel på mig? Varför ska jag har så svårt att komma igång med pluggandet?! Jag är så besviken på mig själv, kan ju inte lägga allt på hög hela tiden. Jävla skitjag.

Nu har Gustav börjat jobba och jag ska sätta mig med matten. Har matteprov imorgon och jag dör om jag får IG. Slänger upp bilder från i fredags lite senare också!

Bakgrundsbild


Utgång, flickor!

Efter mycket om och men sitter jag i sängen på mitt rum med en handduksturban på huvudet. Ska börja småstäda, ladda musik och så alldeles strax. Runt 6-7 kommer mina tjejer och Tildas Simon (eventuellt Kyle). Det kommer bli skratt, god (men livsfarlig) dricka och mycket dans ikväll. Det ska bli en bra kväll/natt! Det blir vad man gör det till, eller hur?

KVÄLLENS LÅT: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Historia...Zzzz...

Sitter på historian just nu. Vi kollar på film, 1492 heter den. Och tydligen är den 2h 20min. Kul. Kan man inte få kolla på något intressant? Något man inte somnar ifrån? Jaja, det väl bara att bita ihop. Bluäh.

Pim ♥ Kissies retuscheringar!