Känslan just nu, ungefär.

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Typ.

Ensam nyårsafton med kanelbullar

Japp. Här sitter jag igen, med en kanelbulle i munnen och högtalarna vrålar ut Darin ft. Kat DeLuna's Breathing Your Love. Golvet vibrerar nästan. Jag fick en stor påse med massa kanelbullar av mammas kompis, bara för att jag inte skulle känna mig ledsen. Snälling! Trots kanelbullarna så är det ändå en skitdålig nyårsafton. Jag funderar på att tvätta av mig sminket och gå och lägga mig. För det lär ju knappast hända något.

I know this is the part were the End starts.

skitsamma liksom.

Nyårsafton kan verkligen fara åt helvete.

2008


Härlig svenska där! "Kontaktet". Äh, jag orkar inte ändra. Vilket pucko förstår inte att det ska stå KontakteN?

Ronneby på torsdag

Då åker man till Ronneby på torsdag då. Det ska bli himla skönt att komma iväg och slippa börja skolan. Umgås med Flisan, fotografera, jobba, vinkvällar och allt det där. Det jobbiga är väl att man kommer vara borta ifrån G i en månad och att man måste stå ut med V. Hur ska detta gå? Nej, jag får träffa nytt folk med Flisan och bara vara helt enkelt. Det ska nog gå bra.

Imorgon, nyår. Vad ska jag göra? Ingenting. Jag känner mig som en parasit, som förstör för andra genom att hänga med dom på deras planer. Så, nej. Det blir en kass & ensam nyårsafton för mig i år, igen. Men jag får skylla mig själv, fel umgänge och dålig självkänsla. Fan för mig.

Bilder

Jag orkar verkligen inte sitta och retuschera alla mina bilder. Sitta i PS och ändra storlek, lägga till copy, finslipa och nej. Jag är inte på det humöret, längesen jag var det. Här kommer lite bilder i alla fall.

Skorna jag köpte.



Kommer mer sen.

Gustav & Cim

Min underbara pojkvän sov hos mig inatt. * P.s. I love you * Vi var vakna rätt länge, utan film dessutom! Ovanligt när det gäller oss. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, baby. Livet skulle inte vara värt att leva, det skulle verkligen inte det. Som du sa: Det ska vara Gustav & Cim.

Nu ska jag bada och kolla på någon bra film. Puss.

Lördag/Söndag/Måndag

I lördags gick jag och kollade mellandagsrean med min bästa vän. Jag köpte ett par skor och raggsockor. Mysigt! Lajnus träffade Martin ett tag och jag åkte hem till mitt. Efter en timme kanske så ringde Lajnus och sa att hon och Martin kommer och hämtar mig. Jag visste ju inte vad han hade för bil, då sa Lajnus att hon sticker väl ut en fot så att jag ser dom. När jag kommer ut på gatan så sitter Lajnus kvar i bilen med foten upp i vädret. Haha! Tokfian!


Väl hemma hos familjen Sundström satte vi oss lyssnade på när Martin spelade gitarr och sjöng. Herregud, den killen kan sjunga! Fast det visste man ju redan sen Winnerbäck. Efter ett tag hakade Lajnus på och det var så fint. Mysigt, mysigt. Klockan blev mycket och Martin åkte hem. Vi gick väl och la oss runt två, sov som små grisar. Dagen efter var vi ute och fotograferade eftersom att hon fick en Nikon D40 i julklapp. Jättekul och jättekallt att fota med dig, bästa vän. Åkte hem senare med Micke som ändå skulle in till stan. Hemma startades ett nytt helvete. Mina ben skakade.


Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Lajnus skulle ha åkt till Elgiganten, men blev inte så. Jag träffade J och F istället. Vi åkte ut till Tuna Park för att jag skulle hämta några foton från OnOff som jag förstorat. Självklart så hade inte dom kommit, trots att jag fått mejl om att jag kunde hämta ut dom idag, den 29/12. Idioter. Jag blev blåst på 200 spänn också! När man laddar mobilen med 200 kr ska man få gratis sms i en månad. Jag laddade den med 200kr men inte fan fick jag några gratis sms. Snacka om att kasta 200 spänn i sjön! Fan med!


Vi gick omkring inne på Tuna Park och kollade lite. Åkte senare in till stan för att F var hungrig. Vi blev sittandes inne på Eriksson och pratade en massa strunt och om gamla tider på Skogstorp.


BILDER KOMMER


Hemskt

Jag orkar inte längre.

Att gå, eller att icke gå!

Nysminkad och fin. Inte. Sminkad i alla fall, mycket smink. Det gör inget, man får överdriva ibland. Väntar på att Lajnus ska höra av sig. Vi skulle ju gå på stan idag men hm.., det ser inte ljust ut... Förstår ju varför.

Snart Ronneby. Blä på Ronneby. Puss på pappa och Flisen.

DAGENS LISTA

Dagens vill ha: Pengar till kläder & 50mm.
Dagens klädsel: Långt svart linne, kofta & strumpbyxor.
Dagens frisyr: Knut.
Dagens händelse: Har inte hänt något märkvärdigt idag.
Dagens låt: Try a little tenderness.
Dagens planer: Shopping & att undvika.
Dagens saknad: Sommaren med folket, skratten, nätterna, tokigheterna och vänskapen.
Dagens dummaste: Att inte lyckades undvika.
Dagens sjuka: Feber, täppt näsa, hosta.
Dagens drog: Sex And the City.
Dagens roligaste: Skulle skrika att det var MASK i potatisen. Jag skrek: MAJS!
Dagens favorit: Thea som knackar på dörren. När man öppnar går hon bara rakt in.
Dagens köp: Kofta, cardigan, topp, linne & sminkborstar.
Dagens godis: Skumtomte.
Dagens humör: Okej.
Dagens ord: Mellandagsrea.

Mellandagsrea

Jag skojar inte när jag säger att det inte gick att gå in på Gina Tricot idag. Det var fullt. Smockat. Folk blir som galna när det är mellandagsrea. Jag orkade inte med Gina, fick panik när jag gick in. Jag får gå dit tidigt imorgon. Fast då lär ju allt vara borta...



Imorgon blir det förhoppningsvis shopping med bästa vän.

JULEN 2008


















Miljoner bilder.

Juldagen

Här ligger jag, nerbäddad med något som känns som urinvägsinfektion, feber och helt genomförkyld. Jag kan inte fatta att julen är över. En juldag som denna ska spenderas i sängen med filmer. Jag skulle ha åkt till Baby och ätit hans mormors - enligt han själv - gudomliga mat. Men jag vet inte om jag orkar. Hur trevligt är det att sitta där och må dåligt?

Jag har skickat efter (säger man så?) en fjärrutlösare idag. Jag hoppas att jag hinner få den innan jag åker till pappa. Imorgon ska jag hursomhelst shoppa, vare sig jag är sjuk eller inte! Vägrar missa mellandagsrean!

Jag vill lägga upp massor med julbilder, men jag orkar fasen inte.

Christmas

Okej, jag ändrar mig. Det var stelt i början och jag var på dåligt humör för att det inte var någon julstämning här och för att släkten är utspridd. Vi har faktiskt skrattat, allihop. Julklapparna är nu slut. Jag satt där med största högen för att jag inte önskade mig pengar. Jag fick:

* Ett par klackisar i storlek 35
* Tre filmer - SATC, HSM 2 & Pellesvanslös Julkalender
(Julkalendern var från bästavän. Hon hade lagt den i världens största låda fullproppad med tidningspapper! En typisk Evelina-Grej!)
* Smink
* Sminkborstar
* 4par örhängen
(ett par från Lajnus mamma, tusen tack! ♥ )
* Mascara & Ögonrengöring från Nivea
* Två långa linnen
* Tunika
* Tights
* Raggsockor
(mormor gjort, älskar dom!)
* Halsduk
* Ett slags skärp
(?) tror jag
* Massa pengar trots att jag inte önskade mig det!
* Presentkort på Gina Tricot
* Make Up lektion på Make Up Store
(BABY!)
* Söta ljus
* Godis (självklart!)
* En underbar väska från Lajnus (jag ääääääälskar den!)
* Sist men inte minst, en tavla från Lajnus med en text hon själv skrivit och en bild på mig. (Vem tror ni satt och grät medans hon öppnade sina julklappar?)

Tack Baby, Lajnus, Mamma, Pappa, Lilleman & Tis, Markus, Titti, Jarno & Anna, Sirpa, mormor, Eila & Gilbert, Lasse, farmor & farfar, Tarja, Helluu, Gitte, Dan, Magnus, kusinerna.

Jag har lite dåligt samvete dock.., eftersom att mina julklappar till Baby och Lajnus blir rejält försenade. Men ni kommer älska dom.

BILDER KOMMER!

SämstaJulenEver

Denna julafton suger. Att sitta ensam och glo på Kalle Anka är ingen hitt. Att vara med några man inte tycker om är fucked up. Att säga: "God Jul" med ett stort falsk leende på läpparna är det mest uttjatande hittills. Nästa år skiter jag i julen. Då tänker jag inte köpa några julklappar, då tänker jag åka till pappa och gå i pyjamas hela dagen och inte bry mig ett skit. Jag håller på att bli den kvinnliga Grinchen.

"Palla!"

Jag säger som min lillebror hade sagt: Palla gå och bli sjuk dagen/natten innan julafton! Jag ligger här, glor på urdåliga men beroende framkallande Simpsons med feber, snornäsa och jätte mycket halsont. Satan med. Klockan är tre, jag kommer vara helt slut imorgon. Ååååh! Min hals! Min näsa!

Julkalendern


Min Julkalender.
Nu ska jag somna till Mysteriet på Greveholm.
Natti.

Den tjugofjärde december


I would like to spend my christmas with you.


BabyBoo

Min Baby var här nyss och han hade med sig en julklapp. Vi myste framför Jeff Dunhams julspecial med en ask Merci som han också hade med sig. *jag älskar dig, baby.* Jag ville inte att han skulle åka hem, i alla fall inte utan mig. Buhu... Jag åker snart iväg i 5 veckor. 5 veckor utan baby, jag kommer inte klara mig.

Nyårsdilemma

Jag vet inte alls hur jag ska göra på nyår! Om jag ska åka ner till pappa och fira med Flisan eller stanna här hos mamma och fira med G. Jag måste ju bestämma mig ganska snart för bokning av flyg/buss. Åh, jag avskyr juletider! Allting bara ska vara så förbannat stressigt hela tiden.

Älskar, älskar INTE

Jag hatar julen.
Jag hatar min "familj".
Jag hatar att det finns så mycket att hata här.

AA

Jag vill inte fira julen, inte om alkohol ska vara inblandat. Vuxna människor kan inte hantera den. Dom blir idioter, jobbiga jävla idioter som antingen ska skrika och gapa eller bråka. Man kan ju börja undra vem som är vuxen egentligen? Jag förstår inte, kan du inte bara växa upp någon gång? Du är ingen jävla tonåring längre som kan hänga med sina polare och hälla i sig öl efter öl utan att tänka på andra. Liksom, va fan. Väx upp för i helvete och ta åt dig för fan när vi säger att du blir en helt annan person när du dricker. Jag orkar inte, jag vill bara ha en lugn jävla normal jul. 

ÄlsklingsAset/La Famille/Bästa Vän

Igårkväll fick jag ett samtal av babys far som frågade ifall han skulle hämta mig. Jag velade lite för att om jag åkte hem till familjen Sandberg så skulle jag bli tvungen att ta en supertidig buss för att jag skulle hinna göra mig iordning för att gå på stan innan jag skulle åka hem till Lajnus. Han sa att jag kunde åka in med babys mor som skulle jobba och där hade jag min lösning! Jag fick lite panik eftersom att jag då satt i fula mjukiskläder, osminkad med håret i en knut mitt på huvudet. Tio minuter senare satt jag i bilen påväg till min älskling som inte visste att jag var påväg.

Väl framme sa L: "Cim, du är vår räddning! Gustav är skitsur för att internet inte fungerar." Jag och hans lillasyster gick upp för att överraska. Jag tittade fram bakom dörren och sa: Hej surpuppa! Vet ni vad frågetecknet sa då? "Va fan? Vad fan gör du här?" Jag överraskade. Funderar på att fortsätta med det. Jag tror att det uppskattades.

Jag älskar dig, G Sandberg. ♥

Det blev ingen tripp till Lajnus, jag var tvungen att hänga med och storhandla. Men vi bestämde oss för att ses en liten stund på stan nu ikväll och så blev det! Jag och mamma (!) handlade julklappar och jag fick julklappar av min bästa vän och min bästa väns mamma. Superduper gulligt, tack! Dock fick jag lite dåligt samvete, för jag är den typen som nästan skäms om jag inte har något att ge tillbaka.

Vi gick in på Gina för att jag var tvungen att prova jeans. Jag äger inte ett par jeans! Jag hittade två par som jag ville ha. Fast jag ville bara ha dom för att jag såg rätt så bra ut i dom framifrån. Bakifrån, nä. Usch och fy och blä. Jag har för korta ben och ingen rumpa. Jag är ingen jeans-människa, I guess. Skit.

Söndagskass

Jag hatar när jag måste säga nej. Idag förtjänar jag verkligen "Sveriges Sämsta Flickvän"-priset.

Julstädning med en trasig dammsugare

Mitt rum ser ut som Hej-kom.och-hjälp-att-dö! Julstädning och dammsugaren är sönder, toppen! Det är fullt med internetsladdar som går igenom mitt rum pga att min kära lillebror har lanat hela helgen och självklart skulle alla vara hemma hos oss. Laddaren till mobilen är borta och mobilen håller på att avlida. Ketta har ätit upp allt som vi bakade igår, hon kommer förmodligen rulla fram innan julafton.

Jag vill bara städa mitt rum. Det är dammråttot överallt. Fan, jävla skit dammsugare! Gud vad jag längtar till februari! Flytta ifrån den här lilla skiten till en mycket större lägenhet som dock ligger i ett skitområde. Jaja, får dras med det. Det tråkiga är att man inte kommer våga gå ut efter klockan 16.00.

Planer idag:
* Städa
* Baka,
igen
* Städa
igen
* Åka hem till Baby (om jag hinner, ser inte ut så just nu. Helvete. "Härmed tilldelas jag SämstaFlickvän-priset!")


Usch, jag tycker inte om julen här. Vi är ingen Svensson-familj och jag hatar det.

10.000 kr

Sjukt. Jag läste nyss på Blondinbellas blogg att hon har shoppat julklappar för över 10.000kr idag. 10.000kr! Hon är ett år äldre än jag och kan shoppa julklappar, till andra, för så mycket pengar. Ja, vissa hade väl turen att födas med en silversked i munnen. I hennes fall: Diamantsked. 10.000kr...jag är chockad.

Jag förstår inte hur hon har kunnat bli så känd via sin blogg.

Glida isär

Jag har en förmåga att alltid tappa min bästa vän.
Och det har hänt igen.

Fobi

Hemkommen från världens bästa pojkvän. Jag är rädd för spindlar, har alltid varit och kommer alltid vara. Idag när jag skulle ta på mig mina skor så trillade det ner något ifrån just den skon som jag höll i just då. Jag såg inte vad det var förrens Gustav påpekade att det var en stor spindel. Den där isiga "rys"-känslan som verkligen kryper på en längs ryggraden satte sig direkt på mig. Jag släppte skon i backen och började gråta.

Samma visa vareviga dag

Jag är trött på dom här jävla bråken, dag ut och dag in. Samma jävla skit vareviga dag. Herregud, kan man inte få ha en jävla normal Svensson-familj?! Jag tänker strunta i den här fredagen, tänker bädda ner mig nu. Tvätta av sminket, kolla igenom varende film jag har och inte lämna rummet förrens imorgon igen. God natt, idioter!

hatar dig..

FITTJUL, DRA ÅT HELVETE! JAG HATAR DIG!

L'Amor


Du & jag helt enkelt.

Presentkort på 700kr?

BLI MEDLEM HÄR, SÖTNOS:

*klick!*

Julen, försvinn!

Jag är så himla trött idag, är redan trött på julen. Den är inte så härlig som jag trodde. Den är bara jobbig. Man stressar ihjäl sig, bråkar för att man vill att allt ska vara perfekt, har för stora förväntningar. Det slutar alltid med att man sitter ensam på sitt rum och tycker synd om sig själv för att man aldrig kan få den där perfekta julen med den perfekta familjen/släkten. Julen kan fara, jag är trött på den. Nästa år vill jag inte fira jul, nästa år vill jag åka iväg.

MINA BILDER!

Här sitter jag och gråter över en jäkla pissdator. Jag gråter över en sak. En sak kan man lätt köpa igen. Det jag inte kan köpa igen är mina bilder. Jag vill inte bli av med allihop. FANFANFAN HELVETES JÄVLA SKIT! 20gb bilder går inte att ersätta! Jag hatar dig Gud om du har ihjäl min dator.

JÄVLA SKIT!

Underbart. Jag är duktig. Jag förstår inte vad Gud har emot mig och mina datorer. Jag kom hem och tänkte: Ja! Nu ska jag skicka iväg fler bilder på förstoring eftersom att den här blev så himlans bra!" Tror ni att min kära stationära dator startar? Nej. Självklart inte. Den startar, men det står bara:

Felaktig BOOT. INI-fil
Startar från C:/Windows/


Sen händer det inget mer, vilket är jävligt lustigt med tanke på att det funkade finfint innan jag åkte iväg i morse. Jag tar livet av mig om jag inte får igång den och har någon som helst chans att rädda min musik och alla mina bilder. Får jag igång den idag så åker jag och köper en extern hårddisk direkt imorgonbitti.  


Dammråttan

Min stationära dator har låtit som en dammsugare en längre tid nu. Ikväll öppnade jag den. Inte konstigt att den fört så mycket oväsen, den var ju full av damm! Ni ska bara veta hur vidrigt det var att göra rent den...




SJUKT ÄCKLIGT! Hursomhelst, nu är den tyst i alla fall. Underbart! Sitter här och lyssnar på tystnaden. (hur man nu kan göra det?)

Vänskapen

Evelina? Jag vet hur det känns.
Hör av dig när du behöver en varm kram
fylld med vänskap och en axel att gråta emot.
Det är i sådana här situationer som man inte ska vara ensam.
Du är min bästa vän och jag kommer ta hand om dig,
precis när du vill.

Avslutning och inga kyssar

Julavslutning idag. Det visades en rolig film, ett slags "Vem är vi hos?"-quiz och Jessica hade ut mycket av julmusten över Tilda & Michis. Det hela var över runt 10. Jag gick och provade klänningar och kollade efter julklappar. Åkte hem för mina ben dog, fräschade till mig för att Gustav sa igår att han skulle komma hit eftersom att han också slutar tidigt. Men han har fortfarande inte dykt upp och nu är klockan halv 1. Har för mig att Jonte fyller, han åkte väl dit. Så jag tror knappast att vi träffas idag heller.

Christmas.

Otur, men man kunde inte låta bli att fnissa.

LarsWinnerbäck dokumentär

Jag laddade ner en dokumentär om Lars Winnerbäck. Det här kommer låta helt sjukt, men direkt när jag hörde hans röst kände jag saknad och att jag skämdes över att jag tappat honom. Jag startade min stationära dator, markerade alla mina Lasse-låtar och drog över dom till mp3:n. Jag ska ändra på mig och börja lyssna på Winnerbäck igen.

Evelina? Du vet i somras på Lasse-konserten i Strömsholm? Visste du att dom filmade för dokumentären då? Jo, det är sant! Strömsholm är med tre gånger i den här dokumentären. Gissa om jag fick rysningar i hela kroppen? Nu är jag för uppspelt, nu kan jag inte somna.


Lars Winnerbäck ♥

Sluta klaga på min hudfärg!

Jag har en riktigt underbar mormor. Hon kom på besök här hemma nu och det första hon sa till mig var: "Vad fan gör du hemma?" Det tredje hon sa var: "Vilket blekansikte du är, du är mycket blekare än mamma! Ser ut som att du trillat ner i mjölpåsen."


Tack, jag gillar dig också... För ett år sedan klagade hon hela tiden på att jag solade solarium. Nu när jag har slutat sola så är jag för blek? Liksom... jag är såhär blek. Det här är min hudtyp, vad ska jag göra åt det? Jag blir inte brun på sommaren om jag inte solar solarium. Jag är mycket väl medveten om att jag är väldigt blek. Jag vet att jag ser ut som ett lik. Vad fan ska jag göra åt min hudfärg för att ingen ska klaga? Jag är tydligen en idiot om jag solar solarium och ett lik när jag inte gör det. Hur ska du ha det?


Jag HATAR vintern

Brr... sitter inne på mitt rum med den stora fula vinterjackan på. Är det såhär kallt inomhus, hur kallt är det inte då ute?! Jag vill inte gå ut, kommer dö. Usch, hatar vintern! Man skulle göra som Nadja och åka till Thailand över vintern, fy fasen vad skönt det skulle ha varit. Slippa kylan, komma hem och vara bruuun.

Skola snart, känner inte alls för det idag. Känns så himla onödigt, vad ska vi göra liksom? Vi har avslutning imorgon, sen är det stugdagar. Och jag måste gå på fredagen för att jag är allmänt korkad. Nej, nu ska jag leta upp en stor halsduk och vantar. Usch.

Luciatåg

Jag är rastlös, har gått fram och tillbaka i minilägenheten sjuttioelva gånger nu. Saknar Gustav så förbannat mycket, vill gå hem till honom. Men vågar inte, det är för mörkt och han bor i skogen. Och alla vet ju att i skogen bor det troll... eller så är jag ensam om att veta det. Jag vet i alla fall vad jag ska göra imorgon! Imorgon ska jag prova fina klänningar som kan tänkas komma till användning på nyår och så ska jag till dagis och titta på ett Luciatåg. Mhm, lilla Tisen ska vara med i ett Luciatåg och storasyster ska självklart fota. Krånglet är bara att Luciatåget börjar klockan 14.00 & jag slutar inte skolan förren 15.15. Regeringen här hemma sa att jag får väl gå tidigare då. Hon tänkte inte på att jag kanske inte vill gå tidigare eftersom att det är fotografisk bild just nu. Jag kom just på en sak! Jag saknar Gustav...

Liten Lucia


En liten Lucia tassade med hennes små fossingar in i mitt rum igår morse.
"Santa Sia!"

FÖRE & EFTER



Vad är jag bra på egentligen?

En sak är säker: Jag är inte bra på att vara "flickvän", förlåt.

Grå.

Precis när jag hade somnat igår så ringde pappa. Därefter blev det ingen mer sömn. Blev väckt av Gustav som ringde nyss och frågade hur jag mår. Åh, jag orkar inte. Jag vill bara sova. Sova, sova, sova. Värme. Duntofflor (som jag inte har). Kroppen är öm och jag blir aldrig frisk känns det som. Idag är jag grå.

Tuna Park med... mamma?

Sjuk.

Idag blev jag förvånad. Mamma föreslog att vi skulle åka till Tuna Park (!?), bara hon och jag. Kanske pga gårdagen, den var full med gråt. Hade hon fått dåligt samvete eller ville hon verkligen? Hursomhelst, vi åkte i alla fall dit. Gick runt i 2 timmar. Jag skulle hämta min bild som jag skickat på framkallning till OnOff, men när jag frågade efter den så sa den sjukt oförskämda tjejen i kassan att alla beställningar var försenade. Hopp, då får jag väl komma tillbaka imorgon eller nästa vecka.

Jag fick inga julklappar köpta, jag blev faktiskt nervös och stressad när hon var med. Det var längesen vi gjorde något ihop. Mamma köpte massor, dock inte till sig själv, Markus, Alex eller mig. Utan till Thea, igen. Jag ville inte förstöra dagen så jag höll tyst. Inget bråk alls idag... ännu mer förvånad! Vi har för ovanlighetens skull skrattar ihop idag.

Jag köpte en stooor tekopp från Duka - älskar! Ett svart diadem och svarta örhängen från Glitter. Åh, jag vill ha ALLT där inne! Örhängerna, halsbanden, armbanden... allt!

Idol nu. Kevin tar hem det.

BloggDesign


JA! Äntligen! Klar med Lajnus header! Duger den?

Förändringar

Ingen är hur dom brukade vara. Skumt. Mycket skumt.

Den nytvättade tröjan


Den nytvättade tröjan är för tillfället nerkladdad
med mascara, gråtsnor och miljoner tårar.

Klagomål

Jag är less på att vara såhär deppig, trött och ledsen. Allting känns meningslöst. Att ens gå upp känns meningslöst. Det känns inte som att det snart är lov. Det känns inte som jul, trots att det bara är 14 dagar kvar till julafton. Det känns som att man alltid kommer gå omkring här "hemma" och vara nere. "Livet blir vad man gör det till, gumman lilla." Jo, tack. Jag vet. Och jag har tappat mitt i golvet för många gånger nu.

LAJNUS


Eveliiiina, min Eveliiiina.

Aj.


Sjuklingar.

Fotouppgift


Jag tycker den blev bra.

Fotolektionen

Idag har vi som sagt haft "modefotografering" på fotolektionen. Gud, det var så kul att se att allt jobb gav resultat. Jag fotograferade Nadja och Jessica, älskar det. (bilder kommer!) Jag älskar bilderna som Sanna tog på mig. Och det som hon gjorde med dom blev verkligen bra! Julspecialen är min favorit, dock ser armen en aning stor ut. Men ja, som Malin sa: Man inte ju inte vara snygg jämt!


Efter skolan hann jag komma hem, byta om och pussa på Tisen innan baby ringde och berättade att han var på väg hem till mig. Mys framför tv:n i den nya soffan. Han sa att han bara ville ligga där och skippa träningen (ungefär så lät det!). "Men gör det då." sa jag. Det hela slutade med att han nattar hos mig. Vi har badat och skrattat åt Benjamin (Björn Gustavsson). Nu ligger han i ena änden av sängen och pluggar och jag i andra änden och borde plugga...


Photoshoot

Idag ska vi ha "modefotografering" på fotolektionen. Det blir lite blandat; Mode, nyår, christmas. Jag har med mig min stora glittriga tomteluva. Det kommer bli kul, bara vi får ha studion. Har precis lockat Nadjas hår, det blev rätt gulligt!


Trött på att aldrig vara trött!

Jag är så trött på det här; att aldrig vara trött. Jag är trött, men inte sovtrött. Jag är helt slut men kan inte slappna av och somna. Jag är så trött på att aldrig orka gå upp på morgonen, komma försent, somna i skolan. Jag la mig tidigt ikväll. Jag la mig klockan 8. Vred och vände på mig men kunde inte somna. Jag är så trött, jag vill bara sova. På tal om ingenting så fick jag ett sms nyss av en närastående person som satte igång mitt huvud med dess idiotiska tankar och väckte ångestmonstret som lever i mage. Lycka till med att somna nu, Cim!

Borta

Vart har alla tagit vägen? Med alla så menar jag självklart pojkvän och bästavän. Båda verkar ha försvunnit spårlöst, har knappt hört av dom i helgen. Hm, dom har gått upp i rök, bara sådär.

Julbocken


Den söta julbocken som jag fick av min söta bästa vän.

"Som man bäddar får man ligga, Cim."

Mina drömmar brukar vara rätt så skumma och ibland helt psyko. I natt drömde jag att jag stod i en hiss med glasfönster, var påväg upp. Jag skulle till 12 våningen, det fanns 15. Men hissen gick förbi 12:an och upp mot 15. Väl där uppe stannade den ett tag och jag var då ensam i hissen. Den börjar sakta åka ner, men förbi 12:e våningen störtar den rakt ner med mig i. Jag skrek och såg fullt med människor + tjejerna från klassen stå där nere. Men ingen såg att hissen störtade. Då vaknade jag. Vad var det där liksom? Betyder det att ingen skulle bry sig om jag störtade i en hiss? Nej, det förstår jag. Nu passar det med: "Som man bäddar får man ligga." Vad har jag ställt till med?


Kan man verkligen ställa allt till rätta igen?

Britney: for the record.

Jag tittar på dokumentären om Britney. Man har tänkt att hon får skylla sig själv, att hon har det hur bra som helst, hon ska inte klaga. Men som hon sa själv, att hon är en fånge i sitt eget hem, hur lycklig är man då? När man inte ens kan gå ut och ta en promenad utan livvakt? Jag har suttit och gråtit dom senaste 7 minuterna. Hennes liv är hemskt. Jag fick den känslan att Britney är en sån person som skulle kunna begå självmord närsomhelst. Hennes liv och hela grejen med att hon är en kändis är ingen dans på rosor. Kändisgrejen verkar ha förstört hennes liv totalt. Tillbaka till soffan nu!

Stor glittrig tomteluva

Det blev inget varmt bad förrens för en timme sen. Jag bäddade ner mig i den nya soffan istället och somnade till DisneyChannel. Har inte gjort en vettig sak idag! Suttit här, retuscherat bilderna på Nadja och mig från igår. Gått till Sveaplan och kollat möbler + annat skräp. Hittade en stor glittrig tomteluva inne på Barnens Hus. Jag råkade ju packa ner min i skräpkartongerna när vi rensade vinden. Jaja, jag har en ny i alla fall! Nu ska jag väl fortsätta med bilderna och överblivet skolarbete som man hade glömt bort.

Najda

Bakom kameran: Jag. Retusch: Jag.


Bakom kameran: Nadja. Retusch: Jag.

För tidigt!

Vaken, tack bebis! Älskar dig också! Gud. Jag vill sova på helgerna. Inte vakna klockan 8 och inte kunna somna om. Det leder till huvudvärk, borde ta mig ett varmt bad och varva ner redan nu. Jag skulle logga in på Lajnus blogg och pillra lite med designen. Men hon verkar ha bytt lösen? I donno. Lajnus har du bytt lösen?

Nej, ett varmt bad var det, ja...

Kevin Borg


Vinner inte Kevin idol 2008, då gräver jag ner mig och tittar aldrig på tv igen.

312 bilder idag


Idag var jag och Nadja i studion. Det blev 312 bilder. Jag hade kunnat stå där inne hela dagen om vi hade haft lite mer rekvisita. Nåja, det blev många bra bilder både på henne och mig. Jag har skickat iväg lite bilder till B också, han ville se vart jag är på den kreaktiva sidan. Funderar på att skicka den här bilden på Nadja, tycker den är jättesnygg!

Fotostudion med Nadja


Bakom kameran: Nadja. Retusch: Jag.

Julbock & ny soffa

Det har varit en sån deppdag idag också. I alla fall tills lilla bästisen ringde och frågade vad jag hade för mig. En liten pratstund som gjorde en glad. Lekte lite med Tisen i vår nya soffa som kom idag. Då plingade det på dörren. Bakom dörren stod min Lajnus med en julbock till mig i en Make Up Store -väska/påse. Och nu, två timmar senare, ligger hon brevid mig i den nya stora soffan och snarkar. Precis som hon brukar, den sötnosen. Mamma fnissar lika mycket varje gång åt det, hon tycker det är gulligt och ser mysigt ut.


Imorgon är det fredag, går jag till skolan imorgon har jag klarat av en hel vecka. Jag kommer inte ihåg sist jag gick en hel vecka i skolan. Efter skolan ska jag tvinga ut min lillebror till Tuna Park med mig och kolla ifall vi hittar några julklappar.


It's just one of those days


Sådana deppdagar som man vill ligga i sängen hela dagen.
Inte borsta tänderna, bara gå upp när man behöver toan.
Fundera och gråta ur sig det.

Därför

För att jag inte finns.
För att du aldrig orkar.
För att du kan göra annat men inte bara umgås med mig.
För att du inte blir bättre.
För att du inte kan göra något tillsammans med mig.
För att jag inte kommer ihåg senaste gången du frågade hur jag mår.
För att du inte visar någon uppmärksamhet i det jag gör.
För att jag var ensam den kvällen.
För att det är samma visa varenda dag.
För att du inte finns.
För att jag känner mig för jävla ensam.
För att det aldrig har varit riktigt bra.

Det känns som att jag kommer explodera av alla känslor. Så sluta fråga varför jag är som jag är. Varför jag gråter, varför jag är arg, varför jag är ledsen. Sluta fråga varför jag inte går till skolan. Du hade inte heller orkat.


Bild från idag


En bild från idag. Blurrade bort facen,
tror inte folket vill synas.
Jag tar inga risker!

14 000 kr i min hand!


Idag har jag fotograferat några tjejer i klassen till deras "projekt" där dom håller på att spela in en musikvideo. Jag har fotograferat med ett objektiv för 14.000kr. Rädd? Ja! Kändes lite nervöst för att fotoläraren stod precis brevid. Det är ju då man vill vara som bäst. Och nu är jag kär i Canon. Jag vill inte ha Nikon, känns mycket bättre med Canon. Hursomhelst, bilderna blev bra. Trist med green screen bara, känns inte lika rent med den som med den vita duken. Det är en mysig grön färg, men nja.

Gratisbio.se


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=54162

cim cim cim cim cim cim cim

A bad day


Haha! Patrik i min klass är ruggigt duktig på det där med film.

Julkalender!

Titta vad jag fick idag.

En chokladjulkalender av Lajnus mammie! Det händer inte varje dag! Människor, ni är för söta. Och så otroligt lika! Ni ska bara veta vad jag skrattar åt er när jag sitter där bak i bilen. Jag är glad att jag har er och att ni orkar dras med mig.

Evelina är nog systern jag aldrig fick. Ja, nu har jag en lillasyster. Två, t o m. Men att ha en sån som Evelina skulle inte sitta fel. Hon är min andra familj, nästan. Ja. Så är det nog. Evelina är min andra familj. Hör du det, Lajnus? Jag tänker stå brevid dig så länge som du vill. Jag tänker lyssna på vad du har att säga. Jag tänker inte slå dövörat till när du behöver klaga på något. Nejnej, något sånt tänker jag aldrig göra mot dig. Mina öron är som Dumbo-öron, bara för dig.

Glömsk!

Är det sant? Har jag verkligen bara 4 uppgifter kvar? 2 engelska uppgifter, 1 idrott och 1 media. Hm, det är något jag har glömt. En sak som min far har glömt är att han har lovat både mig och min lillebror nya vinterskor. Jag måste påminna honom. Pappa, om du läser det här så påminner jag dig också om att du skulle fylla på min mobil! Du är glömsk, du!

K i S S E N


Svampbob.

Dagen tar aldrig slut

Det här är ju sjukt. Jag har precis vaknat och klockan är bara tio över ett. Vi slutar kvart i 3! Vi gör verkligen ingenting. Några pysslar med en musikvideo, andra visar niorna runt på skolan. Men resten gör ingenting. Man sitter bara här och väntar på att någon ska komma in i klassrummet och berätta att man får gå hem. Gud, så skönt det skulle vara. Jag är så himla trött. I engelskan ska jag skryta om mig själv och skriva en bokrecension. Ska göra en filmaffisch, ett DVD-omslag och en broschyr till JBfilmen. Jag kan inte göra något utav det eftersom att jag har alla bilder hemma. Pff... Jag får väl hitta på något att göra i två timmar. Usch.

Gamla Stan


Gamla Stan ♦ 28/7-08 ♦ 20.34

J U L

Duktigt såhär på morgonen! Gjorde klart förra veckans multimedia uppgift på mindre än 10 min. Svårare än så var det inte. Antar att jag var lite slö förra veckan, allting kändes omöjligt. Idag gav jag i alla fall flash en chans och vi var på samma sida. Gott! Ska göra klart engelskan idag har jag bestämt. Börja på mediauppgiften, om jag hinner. Det är ju bara en och en halv vecka kvar i skolan, om man räknar bort den här veckan. Det gör man. Det är mediavecka, inga vanliga lektioner. Ingen vanlig skolvecka. Den räknas inte som skolvecka. Alltså är det en och en halv vecka kvar i skolan. Sen är det jullov. Jag måste köpa mer julklappar. Jag älskar att ge bort julklappar. Man känner sig så god då, som om man var ett litet helgon eller en ängel av något slag.

BF


You and I.

I'm still not over U



Britney Spears

Jag känner mig så himla töntig! Jag kom på mig själv med att stissa omkring i rummet med Britney Spears nya album i högtalarna. Britney Spears! Jag måste erkänna att hennes nya album faktiskt är bra. Jag skäms nästan. Är det nu jag ska lägga ner Kent, Lasse, Laleh, Hellman + alla andra höga människor och börja fylla mp3:n med popBrittan? Jag börjar tro det! Har inte lyssnat på varken Lasse eller Kent sen i somras. Nu skäms jag. Skäms över att ha lagt ner "Gudarna" och börjat med pop & r'n'b istället.


MediaVecka

Hemkommen från både skola och stad. Vi har mediavecka i skolan, vilket är precis vad det låter som; media hela veckan, inget annat. Det pga att niorna ska ha möjlighet att komma och checka skolan, ämnerna, lärarna and so on. Det blev en lugn dag, inte så himla jobbigt. Man tjoade mest omkring. Jag fick lite eng-arbete gjort. Imorgon ska jag starta och göra klart multimedian så att jag får en tidigare start på jullovet. Skönt.

Har varit med bästaste Lajnus och hennes mor nyss, vi var och kollade glasögon. Jag tyckte att Lajnus passade i nästan alla. Det tyckte inte hon. Men det klart att det är svårt när man ska ha det för första gången. Hon tog hem 10 par som hon kan prova hemma, känns kanske bättre hemma när ingen stirrar på en. Jag erbjöd faktiskt att jag också kunde köpa ett par och vara stöd. Dagens goda kompisgärning!


I



Katten



Bortgjord!

Jag tänkte nog inte i morse när jag hoppade på bussen. Det var en av de nya bussarna och den var smockad med gamlingar och småbarn i illgula västar. Jag klampade bara på för att hitta en plats. Det fanns en plats längst in där bak. Jag tänkte inte alls, jag gick bara på och trängde in mig på den platsen. Efteråt kom jag på vad jag hade gjort och förstod därmed varför den översminkade sönderblonderade saken brevid mig glodde som om hon aldrig sett folk förut. Usch, vad pinsamt. Fast egentligen, varför är man så rädd för att göra bort sig? Alla gör ju bort sig.