Kryddorna

Nu är dem döpta.

Saffran.

...& Chili.

Att göra ingenting

Solen skiner och en liten del av mig vill gå ut. Resten känner för att inte göra ett skit idag. Det är för kallt för att gå ut, mamma tog min vinterjacka. Vad sjutton ska man göra inne hela dagen då? Jag önskar att det var sommar.

Sjuker

Toppen! Nu har man gått och blivit sjuk. Pimple-face, sjuk och tjejsjuk på samma gång. Kan det bli bättre? Jag tror inte det!

I söndags var jag och Lillemans flickvän på stan för att lämna lite sveda i plånboken. Jag kom hem med en svart paljettbolero från Sisters, mineralsmink och hygienartiklar. Är så glad att jag äntligen hittade något med paljetter som man kan ha på nyår!



Idag har jag inte gjort ett skit, har inte haft någon ork. Näsan rinner konstant & jag bara klagar. Fick en liten lapp i brevlådan om att jag hade ett paket att hämta ut på posten. Det var en ny reflexskäm, 5 i 1, 110cm. Ska se ifall jag kan använda den på någon imorgon.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen framför Desperate Housewives.

Christmas

Min julafton var helt okej. Vi var hos min morbror som bor i Slagsta. Julklapparna täckte mer än halva granen, dock var nästan alla till kusinerna Erik och William. Äsch, det finns alltid någon i alla familjen som gör skillnad på de yngre. Jag tror att de bästa julklapparna var ett halvårskort på Friskis och Svettis (gympa + spinning) som var från mamma och en personlig kalender från Evelina. Och julklappen från pappa! Tack, tack alla.


Vid 19.30 började vi göra oss iordning för hemfärd. Jag hade planerat dagen innan med Gustavs mamma att jag skulle komma över efter att jag hade varit hos Jarno för att överraska Gustav och ja... han blev överraskad! Jag bara stod där i hallen och log när hans systrar tjöt att alla hade vetat om det här hela dagen & han bara stod där som ett frågetecken. Julklappen till honom var perfekt - biljetter till Magnus Betnér, Livets Ord. Han älskade den (dem?).

Nu sitter jag här med en handduksturban och funderar på om man ska åka över till familjen Sandberg ikväll igen, eller om man ska stanna hemma. Det var jobbigt att sova där igår då astman har kommit igång igen. Fick panik i natt när jag inte fick någon luft och min bricanyl inte verkade. Så får se om jag vågar sova där i natt.

GOD JUL.

Kvart i nio vaknade man av att någon stod och sjöng "Midnatt Råder" i mitt öra. Det var mamma och det var hennes sätt att säga "Nu är det dags att öppna alla julklappar!" Jag hoppades att hon var ironisk. Det var hon inte. Jag och Alex satt döda och irriterade på denna juletid medans vår kära mor glatt plockade fram klapparna under granen. Jag ville inte öppna dem nu! Det förstör ju hela känslan i magen av att något ska hända, att man går och väntar på något. Har man väntat i 24 dagar kan man gott vänta några timmar till, tycker man. Jag hade ingen talan om den saken, utan var tvungen att riva upp allt på en gång. Nu ska jag återgå till... ja, vad nu var jag höll på med tidigare.

Dekoration




Julhandlat

Uffh! Jag är helt slut! Jag och mamma har varit på stan hela dagen, kom hem runt halv sju. Vi har julhandlat. Och vi har bråkat, och julhandlat lite mer. Och bråkat ännu mer. Jaja, vi är för lika och går därför inte ihop. Vi kom hem med säkert över 20 kassar, varav 3 från Hemköp. Jag hittade även en klänning som jag ska ha på nyår.


Jag förstår inte hur fort allt har gått? Det har redan gått en hel termin av tredje och sista året på gymnasiet. Det är redan jul. Det är snart julafton, snart nyår. Om en månad är det sista terminen på JB, raka vägen mot studenten. Det går för fort!

Ännu mer Felicia






En decemberdag

Med ett riktigt lockigt och fluffigt hår tog jag bussen ner mot stan. Jag brukar vanligtvis gå då jag tycker det är onödigt att ta bussen ner eftersom att det inte tar mer än 15 minter att gå. Men idag var det för kallt för mig att gå ner, så det fick bli bussen.

Det var mysigt att träffa Evelina igen, att få prata av sig. Det blev inte mycket till shopping. Jag fick bara med mig en julklapp till Alex och presentpapper. Imorgon ska jag fixa pappas julklapp! Om jag orkar vill säga. Har gått och fått lite feber, det ömmar i hela kroppen.




Nu ska jag slå in julklappar tillsammans med Nat King Cole!

Möte med en god vän

Idag är det en bra idag. Vid halv 2 ska jag möta Evelina på stan. Skitsnack, fniss, fika, shopping. Jag ska handla julklappar, presentpapper, rosetter, klistermärken och ja, Gud vet vad! Senare framåt kvällen ska jag vara en bra flickvän och övernatta mitt ute i ödemarken.


Hello Kitty!






Dessa två sötnosar sprang omkring här hemma när jag klev innanför dörren igår. Pyttesmå kattungar! Nästintill identiska. Vi har fortfarande inte kommit på några passande namn. Det är svårt! Förslag?

Click, click, click, flash!

Har fotograferat en hel del idag, bl.a. två små sötnosar. Visar om en stund!

M as in Music

Tvättar, småstädar och snart ska jag baka bullar. Håret är nyduschat & mjukt, älskar mitt balsam. Älskar mitt hår! Går omkring och nynnar på världens sämsta låt. Den har liksom gnagat sig fast i min hjärna. Det blir Emilia som får betala mina terapikostnader.

Lyssna och lid med mig.


Julkänsla


Festlig natt!

Det vart en oerhört festlig natt tillsammans med Emilia, Mia och de speedade smurfarna. När somnade man? Runt 8 i morse skulle jag tro. Oerhört festligt och speedat.


16/12

JAG KOMMER MISSA JULFESTEN! :'(


Felicia III




Felicia II

Tänkte ladda upp det här fotot men när jag skulle välja vilken version av fotot som skulle upp fick jag ångest. Jag vet inte vilken jag gillar bäst!

Orginal


Levels


Color


Cold


BW


Vilka problem man har!

F.Sköld


Felicia och Maja kom hit efter 11, jag satte direkt igång med att sminka Flisen & fixa frillan (hon har klippt sig, jag älskar hennes nya frisyr). En timme senare var det ut i det kalla vädret och börja fotografera. Tacka Maja som var assistent, det hade aldrig gått utan henne. Det blev många bra bilder och som vanligt varnar jag för en kommande bildbomb. Tillbaka till retusch!

Pass Out

Chris Brown - Pass Out ♥

Indoor Walking

Jag hade en mycket bra dag igår! Var med Emilia i princip hela dagen. Framåt kvällen passade vi på att träna då United Motion har öppet hus den här veckan. 45 minuter indoor walking och sen avled jag. Det var bland det jobbigaste men samtidigt roligaste träningspasset någonsin! Hemma på F&S är det bara gammal skitmusik som gäller och instruktörerna är så sura att man knappt vill gå dit. Tjejen igår var trevlig, hon peppade alla och var härlig på något sätt när hon sjöng med till Kat De Luna. Haha!

Idag väntar en fotografering!


Unbelievable

OTROLIGT! Idag ska jag träna tillsammans med Emilia. Träna! Jag kommer lida imorgon...


Att vakna tidigt

Jesus, vad mysigt det är att vakna upp till en hund som kräks runt på 8 på morgonen. Jag kunde inte somna om efter det heller då jag hade fått ett sms som satte igång tankarna. Det slutade med att jag kollade på en film, tröttnade på filmen och gick iväg för att sola istället. Jag höll på att somna där borta.

Idag ska jag försöka baka lite lussebullar. Eller vaniljbullar?


Mariette & Calle


Jag ryser.

A. Månsson






Den sista är väl mest för att visa hur duktig hon är, med tanke på hennes ålder. Kan ni förstå att ungen bara är 8 år?! Jag menar - kolla hur vacker hon är, kolla hur hon poserar på den sista bilden. Jag behövde liksom inte säga något. Blev helt tagen!

REKLAM

Jag satt och lyssnade på min Dark & Twisty-spellista på Spotify när denna reklamen kom upp från ingenstans.

Man kommer aldrig bli kvitt JB.

Hos Günther/Månsson.



Åkte till Skåne i fredags för att överraska släkten där & självklart för att fira denna lilla fis som fyllde 3 år igår. Grattis Engla! Alma blev jätteglad av att se mig, hon bokstavligen slängde sig på mig när hon såg att det var jag som stod där i dörröppningen. Alla blev jätteglada, jag blev glad för att dem blev glada och ja, det var väldigt glatt alltihop! Alma fick ställa upp som modell, jesus. Jag tror jag har världens vackraste kusin. Hon var otroligt duktig. Förbannat duktig faktiskt, med tanke på hennes ålder! Jag behövde knappt berätta för henne hur hon skulle göra utan hon skötte det själv. Slänger jag inte upp ett gäng bilder ikväll så gör jag det imorgon.

På tal om något helt annat - farmor & farfars lilla (och väldigt, väldigt gamla) hund fick 6st valpar idag. Tänka sig att den gamla taxen kunde få 6 söta valpar! Gamla Ebba.

Hemma från Thailand

Oj, oj, oj. Jag måste vända på dygnet. Eller ställa klockan på morgonen. Jag har börjat sova fram till 11-12 om dagarna och då är jag helt slut resten av dagen. Jag planerar att gå och sola varje morgon, men så vaknar jag så sent och orkar inte gå. Haha! Jag får sola ikväll. Aldrig att jag tänker visa mig ute utan smink mitt på ljusa dan! Inte när jag redan är blek och finnig (har fått två megafinnar. Och små prickar, inte finnar utan mer som utslag, i hela ansiktet).

Nu har pappas fru kommit hem från Thailand. Hon hade bl.a. med sig 5 väskor som hon hade köpt där. Jag fick välja en. Jag tog en mörkblå med lite sjömansstuk över. Den var lite mer jag. Visar sen!

Nu ska jag göra mig iordning, vi ska åka och hämta den förbannade hunden som har varit hos farmor nu när Lek har varit borta. Jag lovar - det första han kommer göra är att skita/pissa på golvet och sedan leta upp något som tillhör mig som han kan tugga sönder.


"Uuh, det var snällt!"

Jag saknar dig Evelina.

GaGa, ohh lala!

Pappa har åkt för att visa ett hus. Det betyder att jag har hela huset för mig själv. Vilket i sin tur leder till att man kopplar in surroundet i datorn, vrider på hög volym och dunkar dessa låtar om och om igen. (och man småstädar förstås!)

Den första december

Det är tisdag. Det är den första december och jag känner mig som ett litet barn, trots att vi inte har några julsaker uppe. Jag ska säga till pappa att han får sätta upp den lilla granen. Idag önskar jag att vi hade lite snö. Jag ska köpa pepparkaksdeg och baka pepparkakor tror jag. Och så måste jag baka lussebullar. "Ameh, jag hataaar lussebullar!" Det finns så mycket jag vill baka!