Ex2



Emilia & Evelina

Fredagskvällen

Mamma har precis gått iväg för en utekväll vilket betyder att jag är ensam hemma ikväll. Emilia & resten åkte mot Blekinge idag. Vi har haft det riktigt roligt! Kommer sakna Emilia jättemycket, det är faktiskt lite tomt. Hann vänja mig med att ha henne här som en inneboende. Haha! Nej, nu svamlar jag. Vad jag ville säga var att jag är ensam hemma och bara myser (dvs retuscherar bilder). Här är en bild från senaste gången som Evelina stod modell.


Klantarna Emilia & Cim

Aj, aj, aj säger jag bara. Jag tror att jag stukade min fot på Nybron i natt. Eller så har jag fått en spricka, ska åka och kolla det imorgon hade jag tänkt. Kan inte gå på den, något bandage har vi inte heller. Vill jag ta mig någonstans får jag hoppa på ett ben. Toppen! Jag vet inte vad som är värst - en stukad/spricka i foten eller en mosad näsa? Med mosad näsa syftar jag självklart på Emilia som druttade framlänges igår utan att ta emot med händerna. Det var verkligen ansiktet före där! Och oj, vad vi skrattade. Och grät. Och blödde...
 

Det var helt okej på Nybron, ångrade dock att vi inte gick till Harry's. Det var liksom inget drag på Nybron tyckte jag. Det var ju mycket folk och så, men draget saknades. Kan bero på att jag hade (har) feber och täppt näsa + att jag saknade Gustav. Vi tröttnade runt 12, messade baby och vi möttes utanför Pressbyrån där Emilia offrade sin näsa för sina händer. Lillen!


Idag har vi tagit det lugnt som vanligt. Baby åkte hem tidigt men han kommer förmodligen hit framåt kvällen. Jag och Emilia fick ett ryck och valde att trotsa baksmällan och våra skador. Vi gick ut och hade en liten fotosession. Det blev jättefina bilder, visar sen! Emilias blåa ögon och blonda hår + kritvit snö = S A N T
Visserligen fick jag sota för att jag gick på min onda fot. Nu är den svullen, dunkar och gör ondare än någonsin. Hej kryckor på isgatan & JB's underbara trappor!

"Jag ger dig min morgon!"

Det här var inte ju inte alls roligt - jag vaknar runt 7, känner hur halsen svider. Vrider och vänder på mig utan att somna om. Nu sitter jag i köket och väntar på att dem andra ska vakna. Och jag min dumma fan glömde ta på mig byxor & man vill ju inte försöka "smyga" in i rummet igen och väcka baby. Nej, då fryser jag hellre. Han får sova.

Vad har vi gjort dessa dagar då? I förrgår hade vi spelkväll, dvs "Med Andra Ord". Roligare spel får man leta efter! Visserligen förlorade jag och Emilia två gånger i rad, men ändå. På dagen var en shoppingrunda på stan som gällde. Jag hittade en svart bustier & en svart kavaj på H&M. Jag hade egentligen inte råd, men nöden har ingen lag. Olyckligtvis för min plånbok blev det en shoppingrunda igår också. Det slutade med att jag kom hem med en concealer från Make Up Store och lösögonfransar. Nu får det vara nog! Jag måste ha till det förbaskade körkortet också.

Ikväll ska vi, precis som alla andra, ut på Nybron. Det kommer nog bli jättekul med tanke på hur många som ska dit. Och som grädde på moset kommer Näddie & hennes vänner hit innan. Om bara Gustav var 18... *suck*
Egentligen skulle jag ha varit barnvakt men så kom ju E & J, då gav jag barnvaktstident till Alexander, haha!

Oväntat besök

Underbar start på sista sportlovet! Igårkväll när jag var hemma hos baby får jag ett samtal från min kusin Johan. Han berättade att han och Emilia hade tänkt åka upp hit mitt i natten. Jag tänkte att han var dum i huvudet och bara drev med mig. Han fortsatte tjata, jag trodde inte på honom och sa att jag skulle ringa Emilia bara för att kolla. Skickade iväg ett mess till henne där det stod: "Johan driver med mig. Han säger att ni har tänkt åka hit i natt". Emilia svarade ungefär såhär: "Nej, det gör han inte! Jag försöker få tag på mamma nu!".

Emilia ringde upp mig och vi tjöt i telefonen ett tag. Ett riktigt jäkla lyckorus for igenom hela kroppen och jag kände direkt att det här kommer bli det bästa lovet någonsin. Så runt 5 i morse ringde Johan och väckte oss, då var dem i Eskilstuna. Vi liftade med Gustavs far in till stan och hittills har vi 4 haft ca4-6 skrattanfall. Kommer det här bli det bästa lovet någonsin, eller vad?

Vänskap

Vänskap & ballerinakakor sitter aldrig fel!

Bilden är från igår.

E.Sundström


Nikon D90 + 50mm 1.8 + Nikon Speedlight SB-600 - s1/30 f/1.8 ISO400 Blixtinställning - Mode: M 1/16
Modell: Evelina Sundström


Pimpim & Lajnus busar

Godkväll! Idag har jag varit hemma eftersom jag hade skyhög feber i natt. Jag hade en t-shirt, tjocktröja, morgonrocken, mjukisar, raggisar, mitt täcke + mammas duntäcke och ändå frös jag. Jag trodde jag skulle dö. Jag trodde verkligen jag skulle avlida i natt. Så dåligt har jag inte mått sen i somras då jag låg sjuk med 39°C i en vecka. Jag fick inte sova med stängd dörr, mamma kollade mig flera gånger under natten. Minns att hon kom in vid 02.00 och väckte mig bara för att kolla så jag levde. En helvetesnatt är precis vad det har varit!

Evelina och jag hade planerat en liten fotosession idag, som inte blev av. Vi gick ut, tog ett fåtal bilder sen kände vi att det inte gick. Det var för jäkla kallt & inte mådde jag bättre utav det. Vi gick in igen och riggade upp stativet istället. Tänk hur kul man kan ha framför kameran med en tokig vän?!


Kvällstid = Photoshopstund

Ja... Jag sitter i photoshop och leker. Kikade in på Lina Flodins blogg och hittade något jag också ville testa: Kombinera två bilder. Haha, det gick inte alls bra. Det här var det bästa jag kunde. Jag får helt enkelt öva, öva, öva.
På tal om något helt annat: Min arm är helt död. Verkligen D-Ö-D. Jag fick ta min svinisspruta idag på JB. Det kändes inget alls, jag har hört att man får jätteont i armen och får feber. Det var inte förrens nu som jag trodde på det. Satan i gatan va ont jag har!

Svårt att vara trevlig idag

Ännu en dålig dag, är det jag som gör den dålig? Jag känner mig nere och depp. Äckligt irriterad. Skulle vara skönt att ha Emilia nu, få prata av sig. Träffade Evelina nu på morgonen och red ut några saker. Får hoppas att det känns bättre under dagen.


Finally!


Stamp on the ground!

 Sitter och vickar på tårna till denna låten. Flashbacks till en förfest när man var i Ronneby. Man vänjer sig, som Emilia & Mia sa. Saknar er, toktjejor.

GE MIG VÅR!



Jag är trött på den här skiten. Jag kommer aldrig lära mig att leva med vintern.
Om jag var gubben där uppe med skägget skulle jag ta bort vintern, föralltid. Brrr!


Saffran




Jag blir oinspirerad...

...och ledsen av kraven och stressen.

Det är en dålig dag. Jag känner att jag börjar tvivla på mig själv. Kommer man fixa det här eller är det för tufft? Är det för mycket? Jag vet inte riktigt vad jag vill idag. Jag vet att jag inte vill bli vuxen. Antar att man är illa tvugen.

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

6y • 87x = 53, va?

Nu ska jag kila mot skolan för att ha matte i tre timmar. Tjoflöjt, va roligt! •

Filmtajm

Nu ska jag krya ner under täcket och kolla på denna romantiska rullen.

Happy Valentine's Day!


Till mina nära & kära.


Småprat



Bilden är tagen dagen efter nyår. Tänka sig att man såg någorlunda bra ut dagen efter!

Var är min blixt? Beställde den för en vecka sedan och den har fortfarande inte kommit. Underligt... underligt och irriterande. Hade varit bra att ha den i fredags när vi hade tjejkväll ute hos Nadja. Himla mysigt! Dock var vi bara fem - Nadja, Jullen, Caroline, Michis & jag. Men vi hade det trevligt ändå. Bastade och snackade skit, åt gott, skrattade åt SMS-rouletten & svaren man fick, myste framför brasan. Säger som Carro att det var skönt att bara vara utan alkohol. Det måste vi göra flera gånger, flickor.

Nu ska jag ta mig ett bad och sedan fortsätta plugga. Hade tänkt göra så mycket som det bara går på mediekommunikationen så man slipper tänka på det senare :) Det är ju ett ganska stort projekt.


Retuscherar


Sitter och retuscherar bortglömda bilder, den här bl.a. Haha!


Busungar

Småkusiner ♥


Beroende

Jag avskyr att behöva vara beroende av läppbalsam.


Kvällsmys

Jag sitter och myser i sängen med en av katterna & den nya Beck-filmen. Har varit hemma från skolan idag, förmodligen har Tisen smittat mig. Usch, vad sjuk hon har varit! Får se om det blir skola imorgon. Jag missade den nya fotoläraren idag. Jag undrar hur många nya lärare man har fått dessa åren på gymnasiet?

På tal om ingenting - gårdagen var kanonbra!

N e r v ö s

Heeiii bloggen!

Jag har varit vaken i snart en timme och är på strålande humör! Okej, strålande var väl ändå att ta i kanske? Jag är på bra humör. Lite nervös men det går nog över. Fick panik när jag vaknade och upptäckte att jag hade jätteont i halsen, ungefär som när man har halsfluss. Jag bestämde mig för att det inte skulle få förstöra min dag. Oj, nu måste jag gå och göra mig iordning! Ha en bra måndag :)

Studentfest 5 feb


Ny design

Haha, jag är för lat för att sitta med dessa förbannade HTML-koder. Så jag klickade in på Tescho's och hennes gratis designer. Tyckte den här var snygg & enkel. Det "juliga" är borta i alla fall! :)

SB-600 är påväg till mig

Hej alla glada!

Hittills har det varit en mysig söndag. Jag vaknade av att solen lyste upp mitt rum, älskar att vakna av solen! Har varit på bra humör hela morgonen. Kollade mitt konto och insåg att jag äntligen hade råd med en blixt. Så jag klickade hem en! Blixt + bouncer + uppladdningsbara batterier. Jag har t o m rätt mycket pengar över. *klapp på axeln för att jag kan spara*

Nej, nu ska jag försöka lära min katt sitta & plugga. Ha det bra!


4 år, Gustav Sandberg



Jag älskar dig

Linda, Clara & mors lilla Olle

Kent-spellistan på Spotify körs medans jag sitter och retsucherar bilder från igår när jag fotograferade mina småkusiner. Hade en heldag hemma hos faster Linda, himla trevligt och mysigt att ses igen. Här är en bild ifrån gårdagen på Linda, Clara & lilla Olle med fingret i näsan. Kvalitén på bloggen kan fara.


Kanske en liten palm?

Jag skrattar lika mycket varenda gång när Maria säger: Kanske en liten palm?
Betyder det att jag har dålig humor?

Nadja, 19.

NADJABABY fyller 19 år idag, grattis snygging!