Chandrika

Förra veckan träffade jag den underbara Chandrika/Sassa. Vi har talats vid ett tag om en fotografering som alltid har fått skjutas upp. Men förra veckan blev det äntligen av! Det klickade direkt och vi har väl mer eller mindre träffats varje dag efter fotograferingen. Om jag skulle beskriva den här tjejen med tre ord skulle jag säga: Livfull, godhjärtad och helt jäkla fenomenal.

Bildbomb är påväg!

Allt är BRA.

Bra helg, liv och allt det där. Uppdaterar senare idag!

U could be the model type

Lillasyster


Shoppat!

Plus en mascara från Lancôme och världens bästa kalaj från Max Factor.

Needs


Levels

Barnsligt, patetiskt.

Svampbob


Skogsmulle

Trots att jag valde att inte träna idag så har jag ändå rört mig en hel del. Fram och tillbaka till Maxi, direkt när jag kom hem gick tjejerna i familjen ut i skogen där vi rände (läs: fotograferade) omkring i en timme om inte mer. Jag och Thea la oss i min säng när vi kom hem och somnade nästan direkt. Just nu känner jag mig himla uttråkad, funderar på att gå ut på en promenad. Slänger upp lite bilder från dagen senare ikväll!

Spinning

Damn, va duktig jag är! Nästan precis hemkommen från ett spinningpass. Bella och Mathilda var också med, var superkul att ha med dem! Imorgon blir det ingen träning för mig, bara en promenad skulle jag tro. Den här träningsvärken är inte att leka med. Småätit har jag inte gjort idag heller. *klapp på axeln* Nu ska jag försöka retuschera några bilder och sedan bänka mig framför Idol.

Dagens träning

Den här dagen har gått helt okej! Har gått en himla massa. Fram och tillbaka till (från?) stan, till Maxi, fram och tillbaka till lekparken ett flertal gånger. Tränade ett medel-pass på Friskis också! Jesus, vad skönt det var! Hade tänkt att köra ett spinningpass 18:20 men då var det dags att gå till Maxi annars skulle det ha blivit på tok för sent. Inget onödigt intag heller. Imorgon är det spinning med finaste Bella & Mathilda, får se om jag hinner ett medelpass innan dess :) Jag ska bannemig hålla det här! Har dock inte gjort upp ett schema än, ska göra det ikväll eller imorgon.

6/9 2010 • START

Okej. Jag har bestämt mig. Imorgon (idag, måndag) är början på det nya livet. Det ska tränas, onyttigheter ska kastas, det ska läggas upp scheman som ska hållas, det ska läggas upp mål, träningskort ska förnyas. Det ska bli ändring. Jag ska aldrig se ut såhär igen. Jag ska komma i mina gamla kläder innan jul. Förstår inte hur jag kunde tappa kontrollen så. Allt bara skenade iväg och woop! Helt plötsligt vägde man lika mycket som man gjorde på hälsokontrollen i början av första året av gymnasiet. Det ska aldrig hända igen. Och de dagar då jag inte orkar gå till F&S ska jag åtminstone ut & gå. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!" måste jag tänka. Fan. JAG SKA KLARA DET HÄR!

'Behind these hazel eyes'

Think of me when you’re out, when you’re out there.

Nya självporträtt!

Tyckte att det var dags att ta lite nya självporträtt idag tillsammans med min mysiga halsduk.

Söta kommentarer som värmer

Tack för alla fina kommentarer som jag har fått den senaste tiden! Jag blir så himla glad! KRAM PÅ ER ♥

Nadja • Gamla Stan II


Nadja • A Lack of Color

Annorlunda redigering!